Προς το περιεχόμενο

Airsoft?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό εγώ και η παρέα μου ενδιαφερόμαστε για Airsoft. Θα θέλαμε αρχικά να το δούμε σαν εμπειρία και έπειτα (αν δούμε ότι μας αρέσει πολύ) ίσως αποφασίσουμε να γραφτούμε σε κάποιον σύλλογο.

Πράγματα που θέλουμε να μάθουμε είναι:

- Ποιό πάρκο-πίστα θα προτείνατε για να πάμε 1η φορά;

- Τι θα χρειαστούμε για να πάμε την 1η φορά (αλλά και απαραίτητο εξοπλισμό αν συνεχίσουμε σε σύλλογο);

- Ποιοί σύλλογοι θα μας ενδιαφέρουν (αν ξέρετε κάποιον);

Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις είτε ξέρει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μπορεί να μας βοηθήσει, να γράψει απο κάτω ή να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Δημοσ.

http://iaf.gr

Πιστα: αγια μαρίνα "Hotel" 

Εξοπλισμό θα χρειαστείς 

- γυαλια αντιβαλιστικα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλλιως δε θα σε αφησουν να παιξεις

(εχει και με 5-10 ευρω - εγω παντα τα πυροβολαω με το αεροβολο πριν τα φορεσω για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι οντως οκ) 

- προστασια για προσωπο πχ κασκολ σκουφι κατι 

- καποιο οπλο απο γνωστο σου (κατω απο 350 fps) ή καποιο πολυ φτηνο/ψευτικο πιστολι απο καποιο σχετικο καταστημα

Αφου παιξεις και δεις οτι σου αρεσει εχει απειρες επιλογες και σε οπλα και εξοπλισμο, αναλογα με τον τροπο και την πιστα που παιζεις.

πχ μεσα σε κτηρια θελει οχι τοσο δυνατα οπλα, εξω παιζουν μεχρι και snipper.. 

συλλογος δεν υπαρχει απο οσο ξερω (εχω να ασχοληθω καποιους μηνες βεβαια), υπαρχουν ομαδες αλλα πας και μονος σου.. θα τα βρεις στην πορεια αυτα

Δημοσ.

What kind of sorcery is this? :P

It's not about magic :-)

http://lmgtfy.com/ : Πληκτρολογείς τους όρους της αναζήτησης και πατάς να γίνει, αντί όμως γιαυτό σου εμφανίζει ένα link στο κάτω μέρος το οποίο και αντιγράφεις όπου θέλεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...