Προς το περιεχόμενο

Samsung: Τέλος και στις πωλήσεις του Galaxy Note 7 παγκοσμίως μέχρι νεωτέρας [Ενημέρωση]


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή ελεος αν κάποιος χρησιμοποιεί το Note σαν note είναι καλύτερα να μείνει με ανατιναγμενο κινητό πάρα να πάει σε iPhone
.

 

Καλά σοβαρολογείς με αυτό που λες τώρα;

"ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΓΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ";;;;;;;;;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σοβαρευτειτε εδώ μέσα. Σταματήστε να παριστανετε τους ξερολες και τους ειδικος. Πρώτον το να είναι κάποιος χρήστης Note και να μας λέτε θα πάει σε iPhone είναι για γέλια. Δηλαδή ελεος αν κάποιος χρησιμοποιεί το Note σαν note είναι καλύτερα να μείνει με ανατιναγμενο κινητό πάρα να πάει σε iPhone. Δεύτερον κάποιοι κοντευετε να χρεωκοπησετε την Samsung επειδή μια συσκευή είχε άστοχια υλικού. Προφανώς της αξίζει το κράξιμο αλλά αυτό γίνεται συνέχεια. Αν χρςωκοπουσαν οι εταιρείες δεν θα είχαμε αυτοκίνητα να πάρουμε. Τρίτον κανένα όνομα δεν χάλασε. Όποιος έχει note ξέρει τι είναι αυτές οι συσκευές. Ναι την επόμενη έκδοση δεν θα την πάρουμε Day one (κυρίως για ψυχολογικους λογους) αλλά δεν σημαίνει πως πέθανε το Note. Εδώ δεν πέθανε η wolkswagen με τέτοιο σκάνδαλο και θα πεθάνει η Samsung για μερικές συσκευές.

Προσοχή. Δεν λέω σε καμία περίπτωση πως δεν θα κραξουμε μια μεγάλη εταιρεία που άφησε να υπάρξουν φαινόμενα σαν αυτό. Λέω απλά πως δεν θα την επηρεάσει. Οσο για τις επιλογές; Αν αυτό γινόταν σε S7 θα έλεγα οκ μπορεί να πάνε σε iPhone. Αλλά να βάζεις στην ίδια κατηγορία το παλαιολιθιλο iPhone με το Note είναι ντροπη

 

Άνετα κάποιος χρήστης note θα πάει σε iPhone. Μην γενικεύεις επειδή προσωπικά δεν θα πήγαινες! εγώ μια φορά πήγα σε note και αυτό μετά από παρότρυνση πωλητή είπα να δοκιμάσω και το android και έκανα αμάν και πως να γυρίσω σε iPhone. Μια έρευνα για το πόσοι χρησιμοποιούν το πενάκι πραγματικά, ίσως θα ήταν καθοριστική. Μπορεί αυτή να είναι η τωρινή ειδοποιός διαφορά για το τηλέφωνο αλλά στο παρελθόν συμβόλιζε κάτι παραπάνω η συγκεκριμένη σειρά, όπως τη μεγάλυτερη οθόνη, τα πιο γρήγορα χαρακτηριστικά κτλπ τώρα με edge και τα s6 edge plus και ότι άλλη βλακεία έχει σκεφτεί η Samsung να ονομάσει τα τηλέφωνα της δεν έχουν κάποια άλλη διαφορά. Αλλά πόσοι πραγματικά το χρησιμοποιούν ? Η Samsung και γενικά η σειρά note δεν είναι αυτό που ήταν.. έτσι νιώθω εγώ τουλάχιστον.

 

Και επίσης δεν νομίζω ότι την κατηγορούν μόνο για ένα κατασκευαστικό λάθος το οποίο μπορεί να αποβεί θανατηφόρο αλλά ποσό τραγικός πρέπει να είσαι για να αφήσεις το ίδιο λάθος να συμβεί 2 φορές? Ξέρεις τι λένε στην Αμερική... Fool me once shame on you, fool me twice shame on me...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άνετα κάποιος χρήστης note θα πάει σε iPhone. Μην γενικεύεις επειδή προσωπικά δεν θα πήγαινες! εγώ μια φορά πήγα σε note και αυτό μετά από παρότρυνση πωλητή είπα να δοκιμάσω και το android και έκανα αμάν και πως να γυρίσω σε iPhone. Μια έρευνα για το πόσοι χρησιμοποιούν το πενάκι πραγματικά, ίσως θα ήταν καθοριστική. Μπορεί αυτή να είναι η τωρινή ειδοποιός διαφορά για το τηλέφωνο αλλά στο παρελθόν συμβόλιζε κάτι παραπάνω η συγκεκριμένη σειρά, όπως τη μεγάλυτερη οθόνη, τα πιο γρήγορα χαρακτηριστικά κτλπ τώρα με edge και τα s6 edge plus και ότι άλλη βλακεία έχει σκεφτεί η Samsung να ονομάσει τα τηλέφωνα της δεν έχουν κάποια άλλη διαφορά. Αλλά πόσοι πραγματικά το χρησιμοποιούν ? Η Samsung και γενικά η σειρά note δεν είναι αυτό που ήταν.. έτσι νιώθω εγώ τουλάχιστον. Και επίσης δεν νομίζω ότι την κατηγορούν μόνο για ένα κατασκευαστικό λάθος το οποίο μπορεί να αποβεί θανατηφόρο αλλά ποσό τραγικός πρέπει να είσαι για να αφήσεις το ίδιο λάθος να συμβεί 2 φορές? Ξέρεις τι λένε στην Αμερική... Fool me once shame on you, fool me twice shame on me...

λογο ανάγκης πηγα σε iphone και εκανα αμαν και πως να ξαναπάω σε android,κάτοχος του note 5 το πενακι δεν  το χρησιμοποιεις 24/7 αλλα τις 5-10 φορες που το χρησιμοποιεις σου λύνει πραγματικα τα χέρια!όλα ειναι σχετικά,τωρα μια σωστη κινηση απο την σαμ ειναι να το διαθεσει το 7ρι Ευρωπη σε ακρος δελεαστικη τιμη για να ξαναπαρει μπροστα το θεμα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν προκειται να το ξανακυκλοφορησουν αυτο. τελειωσε. το ονομα του εχει πλεον συνδεθει με το ολο φιασκο.

οτι ειναι να βγει, θα ειναι το επομενο 8 και ας ειναι πρακτικα το ιδιο κινητο, καθαρα για μαρκετιστικους λογους θα το πουν Galaxy Note 8.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αληθεια υπαρχει καποια στατιστικη για τις ανατιναξεις? γιατι μαλλον τα media το παραξεχυλωσαν το θεμα

Δεν το ξεχείλωσαν τα media διότι εμένα μου έσκασε το S6 μου αλλά ούτε λόγος.Πόσοι το έμαθαν νομίζεις??Μιλάω για τηλέφωνο που ακόμη δεν έχει κλείσει χρόνο από την ημερομηνία αγοράς..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ούτε για πλάκα δε πας από Note σε iPhone, εκτός κι αν το θες για δεύτερη backup συσκευή που τα πάει μια εξαιρετικά --> Δική μου γνώμη!!!!

 

Το πενάκι ούτε κι εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια και κάθε μέρα αλλά όντως στις φορές που το θες είναι απίστευτο τόσο στο να σημειώσεις κάτι όσο και να επεξεργαστείς με λεπτομέρεια μια φωτογραφία (αυτή τη χρήση κάνω εγώ στο κινητό μου).

 

Το Note 7 πιστεύω και επίσημα τέλειωσε, δεν θα ξανακυκλοφορήσει, εδώ έφαγε και επίσημα ban από την ίδια τη samsung στο VR Headset Samsung Gear που απενεργοποιήθηκε η χρήση της συσκευής όταν βάζεις το Note 7!!!!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πλήρης απομυθοποίηση και απαξίωση των κινητών της κατηγορίας των 1000€. 

 

Κινητά πανάκριβα με τόσες ελλείψεις και εμείς μιλάμε για μεταξωτά φύκια!!!

Όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει κάποια στιγμή..

Να δω πότε θα έρθει η σειρά της Apple να ξαναγυρίσει στο απλησίαστο 4% που της αναλογούσε από πάντα!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αληθεια υπαρχει καποια στατιστικη για τις ανατιναξεις? γιατι μαλλον τα media το παραξεχυλωσαν το θεμα

 

Στο εξωτερικο σε σοβαρες χωρες με σοβαρους καταναλωτες ,ετσι λειτουργει το συστημα  ...μην κοιτας που στην ελλαδα ο καταναλωτης τρωει την πλεμπα και μετα τρεχει να βρει το δικιο του στο απολυτο πουθενα !!! και το χειροτερο ειναι οτι εξακολουθει και τρωει την πλεμπα λες και εχει εθιστει με το "δε βαριεσαι βρε αδερφε" !!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως δείχνουν τα πράγματα η Samsung έπαθε μεγάλη ζημιά. Σταμάτησε το Note 7 ανέβαλε την παρουσίαση του Tab S 3. Όταν μια εταιρία αναγκάζεται να σταματήσει τόσο μεγάλο project σίγουρα δεν οφείλεται σε υπερβολές των media. Επίσης από ότι δείχνουν τα δεδομένα δύσκολο να έχουν ξανά τον όγκο των προπωλήσεων στην είσοδο ενός προϊόντος. Τέλος η μεγαλύτερη ζημιά έγινε για την ίδια στην προσέλκυση νέων πελατών στα προϊόντα της. Σίγουρα όποιος έχει Note δεν θα πάει σε iPhone, αλλά μάλλον θα χάσει αυτούς που θα πήγαιναν από iPhone σε Note ή Galaxy. Έκανε το "μπαμ" φέτος τον Φεβρουάριο με την σειρά S7 και S7 edge και τα ανατίναξε όλα με το Note 7.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...