Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα εχω forthnet 24mbps και παλια ειχα 16 με 17mbps και τωρα οσο παει πεφτει η ταχυτητα περνω τηλ την forthnet και μου λεει οτι εχω βραχυκυκλωμα γραμμης και πρεπει να αλλαξω τα καλωδια του σπιτιου μου

Link Information

spacer.gif DSL Type: ADSL2+ spacer.gif Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1020 / 11755 spacer.gif Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1056 / 13108 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 3994 / 8207 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.5 / 19.5 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 19.5 / 29.0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 6.2 / 6.3 spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif FEC (Up/Down): 0 / 3203 spacer.gif CRC (Up/Down): 0 / 0

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει κ η καλωδίωση που μετά από χρόνια άρχισε και χαλάει λίγο. Αλλά δεν νομίζω, μάλλον πρόβλημα καλωδίων ΟΤΣ η Crosstalk που επηρεάζει εσένα από συνδρομητές VDSL.

Δημοσ.

Στην γειτονια μου ειμαι ο μονο μου εχει ιντερνετ δεν εχουν βαλει ακομα vdsl για να επηρεαζει την ταχυτητα μου φωναξα και ηλεκτρολογο και μου ειπε να αλλαξω καλωδια και να βαλω cat 6 η pet γιατι περναει διπλα απο τα καλωδια της δεη

Δημοσ.

Στην γειτονια μου ειμαι ο μονο μου εχει ιντερνετ δεν εχουν βαλει ακομα vdsl για να επηρεαζει την ταχυτητα μου φωναξα και ηλεκτρολογο και μου ειπε να αλλαξω καλωδια και να βαλω cat 6 η pet γιατι περναει διπλα απο τα καλωδια της δεη

Μπορεί να φταίει αυτό.

Δημοσ.

καλησπερα αγοραζα το παρακατω καλωδιο PANDUIT SF/TP CAT 7  30μετρα και μαζι μου δωσανε κατι κλιψακια σημερα που ειρθε ο ηλεκτρολογος μου ειπε οτι δεν χρειαζονται μηπως ο ηλεκτρολογος εκανε λαθος την συνδεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...