Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια θελω να αγορασω ενα σταυροκατσαβιδο για υπολογιστη. συγκεκριμενα σταυροκατσαβιδο αν εχω καταλαβει σωστα το  σταυροκατσαβιδο πρεπει να ναι philips  μαγνητικο θελω οσο αφορα τη μυτη στο μεγεθος πρεπει να ναι το 2.(το μεγεθος 2 δε ειναι που κανει για ολες τις δουλειες σ'ενα υπολογιστη?)θελω να μου προτεινετε μαγαζια στο κεντρο της αθηνας η στο χαλανδρι που θα βρω ποικιλια κατσαβιδιων και πειτε μου και μια τιμη εγω εχω υπολογισει κανα 10ευρω το πολυ. επισης θελω και ενα κοφτακι για καλωδια η για δεματικα αλλα δε ξερω τι μεγεθος και τι ακριβως να ζητησω.αναμενω τη βοηθεια σας.

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα μαγαζί να σε κατατοπίσουν.

Τα περισσότερα τέτοια προϊόντα είναι επαγγελματικά και έχουν κάμποσο χρήμα.

Εγώ για παράδειγμα προτιμώ wiha κατσαβίδια που είναι κορυφή και knipex κοφτάκια.

http://www.wiha.com/en/produkte/screwdrivers/wiha-picofinish.html

http://www.knipex.com/index.php?id=1216&L=1&page=group_detail&parentID=1367&groupID=1483

Αλλά είναι μικρό το budget που διαθέτεις.

Δημοσ.

Τα ποιοτικά εργαλεία είναι που κάνουν την διαφορά, αλλά είναι και ακριβά.

Για το budget που διαθέτεις μπορείς να κοιτάξεις κανένα starter kit βαλιτσακι απο ebay που δεν θα σου πάει πάνω απο 20ευρω και θα έχει μέσα όλα τα εργαλεία που μπορεί να χρειαστείς.

Αλλιώς πήγαινε στα τοπικά μαγαζιά με εργαλεία και πάρε ποιότητες που προορίζονται για ελαφριά χρήση.

Δημοσ.

Εχω wiha κατσαβιδια ποιο μικρα ομως η βασικη ερωτηση ειναι η εξης στο σταυροκατσαβιδο για υπολογιστη το μεγεθος της μυτης πρεπει να ναι 2;; αυτο το μεγεθος κανεις για δουλειες υπολογιστη;;στο κοφτη καλωδιων και δεματικων αληθεια ο κοφτης κοβει δεματικα;;τι ακριβως να ζητησω;;προτεινετε μου μαγαζια στο κεντρο η στο χαλανδρι για να παω.ας πουμε καυκας θα βρω;; Μεχρι 10 ευρια για ενα μαγνητικο κατσαβιδι δε θα βρω;;

Δε νομιζω οτι ενα κατσαβιδι μαγνητικο μεχρι 10 ευρω δε ειναι ποιοτικο και πανω απο 10 ευρω ειναι;;το σταυροκατσαβιδο wiha ποσο θα χει;;

Δημοσ.

Οποιοδήποτε κατσαβίδι μπορείς να το μαγνητίζεις και να το απομαγνητίζεις μόνος σου. Παίρνεις ένα τέτοιο:

23216.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ζio ειναι μια λυση και αυτο απλως πειτε μου μαγαζι σε χαλανδρι η κεντρο που θα βρω ποικιλια απο κατσαβιδια και το μεγεθος της μυτης να ναι 2;; Πρεπει να ναι philips??σωστα;;;

Δημοσ.

Το #2 θα σε καλύψει στο 99% των περιπτώσεων σε desktop υπολογιστές.

Απο εκεί και πέρα, και ανάλογα την επέμβαση που θέλεις να κάνεις, μπορεί να χρειαστείς πιο μικρές μύτες, σπανιότερα μεγαλύτερες.

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι ρε συ. Πάρε ένα μικρό σετάκι κατσαβίδια και θα είσαι εντάξει. Αλλιώς πάρε 2-3 ξεχωριστά, ένα κανονικό και 1-2 μικρότερα. Philips είναι όλα τα σταυροκατσάβιδα, έτσι λέγονται. Μη δώσεις πολλά λεφτά, δεν χρειάζεται. Ίσως χρειαστείς και κανένα σετάκι με torx κατσαβίδια, ειδικά για κάποια λάπτοπ.

• Like 2
Δημοσ.

Πρεπει να ναι philips??σωστα;;;

H Philips έχει θέσει το στανταρ που ακολουθούν όλες οι εταιρείες. Το κατασαβίδι που θα πάρεις δεν είναι απαραίτητο να είναι μάρκας philips.

Δημοσ.

Ναι το ξερω αυτο περι philips.γι αυτο ζηταω να μου πειτε μαγαζι ειτε στο κεντρο ειτε στο χαλανδρι που να χει πολλες μαρκες κατσαβιδια για να διαλεξω.κανα μαγαζι θα πειτε;;αρα κλεισαμε οτι το μεγεθος θα ναι το 2.ποιο μικρα εχω κατσαβιδια και wiha και stanley.μετα το 2 πως παει το 2.5 η το 3;; Για ενημερωση ρωταω για να ξερω.το κατσαβιδι τι μηκος να παρω τι προτεινετε;; Μικρο μεγαλο;;μη σας τα βγαζω με το τσιγγελι δωστε ολοκληρωμενες απαντησεις.επισης στο κοφτη καλωδιων και δεματικων τι ακριβως ζηταω μεγεθος πειτε μου δε εχω ιδεα για κοφτη.τα δεματικα κοβονται απο το κοφτη;;περιμενω να μου πειτε μαγαζια.

Δημοσ.

μη σας τα βγαζω με το τσιγγελι δωστε ολοκληρωμενες απαντησεις

Συγγνώμη κιόλας που σε ταλαιπωρούμε δηλαδή.

κανα μαγαζι θα πειτε;

Για να μη σου έχει πει κανείς εως τώρα πιθανώς να σημαίνει οτι δεν γνωρίζει κανείς κάτι στην περιοχή σου.

Γενικευμένα σου απάντησαν ήδη παραπάνω.

Δοκίμασες να κάνεις καμιά αναζήτηση μόνος σου ή προτιμάς να σου δίνουν μασημένη τροφή;

Google is your friend....

Δημοσ.

Ρωταω συγκεκριμενα πραγματα που επρεπε να απαντηθουν ποιο γρηγορα απο το να φτασουμε σε 10 απαντησεις για να παρω απαντηση.ψαχνουμε φυσικο καταστημα τι να μου κανει το google να μου πει οτι υπαρχει ενα καταστημα πχ ρηγας στο μοναστηρακι;; Για κοφτη καλωδιων αν γνωριζει κανεις μεγεθος τι ακριβως να παρω;; Επισης εχω γραψει αν παω σε καυκα θα χει;;;αν γνωριζει καποιος ενα καταστημα κεντρο αθηνας η χαλανδρι που να εχει ποικιλια σε κατσαβιδια.ως προς το μηκος του κατσαβιδιου μικρο μεγαλο για υπολογιστη τι προτεινετε;; Ευχαριστω ολους που συμμετεχουν.

Επισης το σταυροκατσαβιδο που θελω να ναι και μαγνητικο απο μονο του δε θα βρω μεχρι 10 ευρια;; Αυτο που τα μαγνητιζει ποσο κανει;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...