Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά. Η χρήση που θέλω το κινητό είναι αρκετά απλή δηλαδή κάμερες κλπ δεν με πειράζουν. Απ τη μια ξέρω οτι το SE εξωτερικά δεν έχει κάτι καινούργιο απο θέμα touch id οθόνης κλπ αλλά απ την άλλη εσωτερικά είναι ένα μικρό 6S και στα τεστ που είδα τα παει πολύ καλά με ios10. Οπότε δεν ξέρω αν αξίζει τα 100+ διαφορά που έχει απ το 5S απ τη στιγμή που και εκείνο με καλύπτει.Τι λέτε?

Δημοσ.

μα θελει να παρει ενα απ τα 2.

ε, εφοσον μπορει, ας επιλεξει το se 

αλλιως ας δωσει πιο κατω απ τα μισα να παρει κινεζικο

Δημοσ.

μα θελει να παρει ενα απ τα 2.

ε, εφοσον μπορει, ας επιλεξει το se 

αλλιως ας δωσει πιο κατω απ τα μισα να παρει κινεζικο

Ναι σε ένα απ τα 2 θα παω σίγουρα δεν θα ήθελα android. Εντάξει απ το lumia 635 που έχω ότι και να πάρω πυραυλος θα μου φανεί. Έχετε δίκιο ξέχασα να διευκρινίσω ότι με απασχολεί φυσικά και η τιμή δλδ δεν μου φαίνονται λίγα τα χρήματα της διαφοράς μιας και αν όντως καταλήξω σε SE θα χρειαστεί να περιμένω λίγο ακόμη για να το πάρω. Πόση υποστήριξη ενημερώσεων πιστεύετε ότι θα έχει το 5S ακόμη?  

Δημοσ.

Ναι σε ένα απ τα 2 θα παω σίγουρα δεν θα ήθελα android. Εντάξει απ το lumia 635 που έχω ότι και να πάρω πυραυλος θα μου φανεί. Έχετε δίκιο ξέχασα να διευκρινίσω ότι με απασχολεί φυσικά και η τιμή δλδ δεν μου φαίνονται λίγα τα χρήματα της διαφοράς μιας και αν όντως καταλήξω σε SE θα χρειαστεί να περιμένω λίγο ακόμη για να το πάρω. Πόση υποστήριξη ενημερώσεων πιστεύετε ότι θα έχει το 5S ακόμη?  

Σε σχεση με το 635 που εχεις οτι και να παρεις θα σου φανει πυραυλος.

Ειδικα αν σε εχουν βολεψει τα windows phone υπαρχουν τα lumia 950 και 950xl που ειναι η μερα με την νυχτα

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lumia+950 και γλυτωνεις και χρηματα.

Βεβαια δεν εχουν το μηλο απο πισω....

Το ξαναλεω απο την στιγμη που το κινητο προοριζεται για απλη χρηση και υπαρχει και το θεμα της τιμης,κανονικα δεν ειναι καλη επιλογη το iphone se. Και το 5s κανονικα φθηνοτερα επρεπε να κοστιζει αφου ανα καιρους το ειχαμε δει πιο παλια απο μεγαλες αλυσιδες στα 250 ή και 200ευρω πριν κατι μηνες.

Αν επισης υπηρχε ενδιαφερον κυριως για ενημερωσεις και για δυνατοτερο hardware,προφανως και ο ενδιαφερομενος δεν θα ειχε ανοιξει καν θεμα και θα το ειχε παρει ηδη.

Αλλα αφου ειναι σε διλλημα σημαινει οτι ο παραγοντας ''τιμη'' ειναι που παιζει το σημαντικοτερο ρολο.

Δημοσ.

Σε σχεση με το 635 που εχεις οτι και να παρεις θα σου φανει πυραυλος.

Ειδικα αν σε εχουν βολεψει τα windows phone υπαρχουν τα lumia 950 και 950xl που ειναι η μερα με την νυχτα

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lumia+950 και γλυτωνεις και χρηματα.

Βεβαια δεν εχουν το μηλο απο πισω....

Το ξαναλεω απο την στιγμη που το κινητο προοριζεται για απλη χρηση και υπαρχει και το θεμα της τιμης,κανονικα δεν ειναι καλη επιλογη το iphone se. Και το 5s κανονικα φθηνοτερα επρεπε να κοστιζει αφου ανα καιρους το ειχαμε δει πιο παλια απο μεγαλες αλυσιδες στα 250 ή και 200ευρω πριν κατι μηνες.

Αν επισης υπηρχε ενδιαφερον κυριως για ενημερωσεις και για δυνατοτερο hardware,προφανως και ο ενδιαφερομενος δεν θα ειχε ανοιξει καν θεμα και θα το ειχε παρει ηδη.

Αλλα αφου ειναι σε διλλημα σημαινει οτι ο παραγοντας ''τιμη'' ειναι που παιζει το σημαντικοτερο ρολο.

Νομίζω πως περιέγραψες με τον καλύτερο τρόπο τους λογους του ποστ και τις σκέψεις μου. Όσον αφορά τώρα τα lumia ναι μεν είμαι ευχαριστημένη σαν ευκολία χρήσης κλπ με βόλεψε αλλά από θέμα εφαρμογών και γενικά εξέλιξης είναι πίσω και γ αυτό λέω να αλλάξω λειτουργικό. Και στα θέλω μου έχοντας δοκιμάσει και τα 2 άλλα ταιριάζει το ios όχι λόγω μήλου απλά έκατσε καλύτερα από android.Θα μου πιέτε αφού ¨έκατσε καλύτερα¨ ΄πλήρωσε το. Και θα έχετε δίκιο  :)

Δημοσ.

Γεια σου.Καταρχην καλως ηρθες στο Insomnia.Εαν δεν εχεις προβλημα εγω θα σου προτεινα να κανεις μια αναζητηση στα μεταχειρισμενα και να βρεις απο συμφορουμιτες με καλες κριτικες μεταχειρισμενο Iphone 6.Για το 16 κυμαινονται απο 320-380 και για το 64αρι 400-450 και 6s 16αρι το εχω δει και 430.Αλλιως απο android μην το αποκλειεις υπαρχουν δυνατα μοντελα οπως nexus 6p στα 350 απο skroutz το huawei p9 στα 400 και πιο κατω το huawei p9 lite στα 220 το samsung a5 2016 στα 260,ακομα πιο κατο sony xa στα 210.Επειτα  στην κατηγορια του zte blade s6 flex το καλυτερο απο Ελλαδα(οποιος το εχει ξερει) στα 120 και κατι.

Δημοσ.

Γεια σου.Καταρχην καλως ηρθες στο Insomnia.Εαν δεν εχεις προβλημα εγω θα σου προτεινα να κανεις μια αναζητηση στα μεταχειρισμενα και να βρεις απο συμφορουμιτες με καλες κριτικες μεταχειρισμενο Iphone 6.Για το 16 κυμαινονται απο 320-380 και για το 64αρι 400-450 και 6s 16αρι το εχω δει και 430.

Ρε συ Βασιλη ο ανθρωπος σου λεει οτι ειναι σε διλλημα για το 5se επειδη τα 380 της ειναι πολλα και εσυ της προτεινεις μτχ πανω απο 400ευρω?Ειμαστε σοβαροι τωρα?

Λες αν την ενδιεφεραν τα μτχ να μην αγοραζε το 5se και να τελειωνε η υποθεση?

Εν ολιγης η καλυτερη επιλογη μεταξυ των 2 ειναι το 5se κυριως επειδη δεν αξιζει το 5s 16ρι στα 300ευρω.

Δημοσ.

Εαν αποφασισει να παει για se γνωμη μου καλυτερα μεταχειρισμενο Iphone 6 αλλιως κοιταει σε android Που οπως ανεφερα πιο πανω υπαρχουν αρκετα δυνατες επιλογες για ολα τα βαλαντια.

Δημοσ.

Εαν αποφασισει να παει για se γνωμη μου καλυτερα μεταχειρισμενο Iphone 6 αλλιως κοιταει σε android Που οπως ανεφερα πιο πανω υπαρχουν αρκετα δυνατες επιλογες για ολα τα βαλαντια.

ξέχασα να διευκρινίσω ότι με απασχολεί φυσικά και η τιμή και αν όντως καταλήξω σε SE θα χρειαστεί να περιμένω λίγο ακόμη για να το πάρω. Πόση υποστήριξη ενημερώσεων πιστεύετε ότι θα έχει το 5S ακόμη?  

Νομίζω πως περιέγραψες με τον καλύτερο τρόπο τους λογους του ποστ και τις σκέψεις μου. Όσον αφορά τώρα τα lumia ναι μεν είμαι ευχαριστημένη σαν ευκολία χρήσης κλπ με βόλεψε αλλά από θέμα εφαρμογών και γενικά εξέλιξης είναι πίσω και γ αυτό λέω να αλλάξω λειτουργικό. Και Θστα θέλω μου έχοντας δοκιμάσει και τα 2 άλλα ταιριάζει το ios όχι λόγω μήλου απλά έκατσε καλύτερα από android.

ακριβως 2-3 απαντησεις πιο πανω ολα αυτα...

Δημοσ.

Ναι σε ένα απ τα 2 θα παω σίγουρα δεν θα ήθελα android. Εντάξει απ το lumia 635 που έχω ότι και να πάρω πυραυλος θα μου φανεί. Έχετε δίκιο ξέχασα να διευκρινίσω ότι με απασχολεί φυσικά και η τιμή δλδ δεν μου φαίνονται λίγα τα χρήματα της διαφοράς μιας και αν όντως καταλήξω σε SE θα χρειαστεί να περιμένω λίγο ακόμη για να το πάρω. Πόση υποστήριξη ενημερώσεων πιστεύετε ότι θα έχει το 5S ακόμη?

Από θέμα ενημερωσεων το 5S θα πάρει μάλλον και το ios 11 ενώ το SE μπορεί να φτάσει μέχρι και το ios 13.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...