balourdiskakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια.. εχω ενα τροφοδοτικο , αγορασμενο εχθες (10/10/16) , το τροφοδοτικο κανει ενα περιεργο ηχο οταν ανοιγω το pc, το πηγα στο service του e-shop στο μενιδι και ζητησα αντικατασταση και μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν καλυπτει η εγγυηση κατι τετοιο.. κανονικα δεν επρεπε να γινει αντικαστασταση αφου ειναι στις πρωτες 7 μερες αγορας ? (DOA) ? Ευχαριστω.. Μοντελο Τροφοδοτικου : Super Flower Platinum King 550w.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς να προσδιορίσεις τι ήχος είναι αυτός? Μετά από πόσο χρόνο σταματά? Πριν ανοίξεις το pc αν βάλεις ένα κατσαβιδάκι ώστε να σταματήσει το fan του και στη συνέχεια ανοίξεις το pc ακούγεται? Είσαι σίγουρος ότι ο ήχος ακούγεται από το τροφοδοτικό και όχι από κάποιο άλλο εξάρτημα?
balourdiskakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Να σου προσδιορισω τον ηχο λιγο δυσκολο.. σκεψου ενα ''τακ'' απλα, ενος δευτερολεπτου.. δεν βαζω κατσαβιδια κτλπ μεσα γιατι οπως λεω ειναι αγορασμενο προχθες..ειμαι σιγουρος οτι ακουγεται απο το τροφοδοτικο , ναι. Πιστευω ειναι καποιος πυκνωτης η το ανεμιστηρακι..ο μαγνητης του.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μου δεν παθαίνει κάτι το τροφοδοτικό απλά να βάλεις το κατσαβιδάκι να σταματήσεις το fan για μισό λεπτό. Μην ανησυχείς. Είναι ασφαλές. Δεν σου λέω να το σταματήσεις για 2 ώρες.
balourdiskakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ωραια , θα το δοκιμασω αυριο και σου λεω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα