micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι θέμα κωδικοποίησης αυτό. Αν ήταν κάτι τέτοιο, το πολύ να σου έβγαζε ιερογλυφικά.
jason97 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ακόμα και στο popcorn έχει κάνει κορεάτικους υπότιτλους και ασύγχρονιστους
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Το popcorn από που νομίζεις ότι παίρνει τους υπότιτλους; Από opensubtitlesproject leechάρουν όλοι γιατί είναι το μόνο που δίνει το api για downloading.
jason97 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 καμια ιδεα να βαλω το πως να βαλω ενα μαυρο φοντο ωστε να καλυψω τους κινεζικους υποτιτλους?
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Στο 23ο post στη 2η σελίδα σου είπα κάτι για το xmedia, το είδες; Με το delogo θα μπορέσεις να φλουτάρεις το μέρος της εικόνας όπου εμφανίζονται οι κορεάτικοι υπότιτλοι και έτσι δε θα έχεις πρόβλημα με τους Ελληνικούς. Θα πρέπει όμως να κάνεις re-encode την ταινία, δε γίνεται αλλιώς. Πάντως στον mpeg4 που έχω (crystal audio prime hd) έχει επιλογή στην εμφάνιση υπότιτλων για να βάζει χρωματιστό πλαίσιο πίσω από τους υπότιτλους. Δες και στο μενού του δικού σου συστήματος μήπως έχει κάτι τέτοιο. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν το όλο θέμα γίνεται για μια ταινία που έχεις ή γενικά σου αρέσει να βλέπεις ασιατικές ταινίες οι οποίες έχουν hardcoded τους υπότιτλους. Αν είναι για μια ταινία καλύτερα να περιμένεις λίγο να βγει κάποια κόπια χωρίς τους Κορεάτικους υπότιτλους παρά να παιδεύεσαι με re-encoding και υπότιτλους.
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Γιατί, αυτό που έχει η τηλεόραση σου τι είναι; Αν παίζει digea τότε έχει mpeg4 decoder. Ποια τηλεόραση είναι (μάρκα-μοντέλο); Την ώρα που παίζει, δες αν κάπως βγάζει κάποιες ρυθμίσεις και να μπορείς να επιλέξεις υπότιτλο. Διάβασε και το manual μήπως λέει τίποτα. Και σε παρακαλώ, όταν σε ρωτάμε κάποια πράγματα προσπάθησε να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις για να μπορέσουμε να προχωράμε και να μη γυρνάμε συνέχεια πίσω. Στο προηγούμενο Post σε ρώτησα τρία πράγματα και απάντησες σε κάτι που δε σε ρώτησα. Σου είπα απλά ότι στο δικό μου mpeg4 έχει ρυθμίσεις και να δεις στο δικό σου σύστημα τι έχει.
jason97 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 ue32f5000awxxh KDL 32r420a οι τηλεορασεις Νομιζα μην εχεις απο τις παλιες τηλεορασεις και εχεις αγορασει αποκωδικοποιητη Υπαρχει επιλογη να μπορω να μικρινω τους κινεζικους υποτιτλους και να φαινονται καλυτερα η ελληνικη?
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Χμμμ. Η sammy είναι λίγο ιδιότροπη ως προς τους υπότιτλους, όσο για τη sony δε θα αναφερθώ καθόλου, εκτός αν έριξε λίγο νερό στο κρασί της τελευταία. Στη sammy δες το emanual αν λέει κάτι για την αναπαραγωγή πολυμέσων γιατί στο manual που έχει στο site δε λέει κάτι. Πάτα και το info κατά την αναπαραγωγή ή το menu και δες τι έχει για τους υπότιτλους. Η sony είναι γενικώς περίεργη στην αναπαραγωγή ταινιών και δεν αναφέρει στο manual υποστήριξη υπότιτλων. Εκτός αν έριξε νερό στο κρασί της τελευταία. Δες όμως αυτά που λέω για τη samsung. Νομιζα μην εχεις απο τις παλιες τηλεορασεις και εχεις αγορασει αποκωδικοποιητη Έχω μια 32άρα που δεν παίζει digea και πήρα αποκωδικοποιητή. Υπαρχει επιλογη να μπορω να μικρινω τους κινεζικους υποτιτλους και να φαινονται καλυτερα η ελληνικη? Όχι φυσικά! Είναι σαν να θέλεις να μικραίνεις ένα σπίτι σε μια φωτογραφία για να μη σου κόβει το τοπίο.
jason97 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 μπορεις να μου δωσει ενα λινκ για το delogo γιατι εχει καταληξη vdf αυτο που κατεβασα
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Το delogo είναι στα plugins του xmedia, δε χρειάζεται να το κατεβάσεις από πουθενά. Αυτό που λες είναι plugin για το virtualdub.
jason97 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 δεν κατεβαζω αλλο player τον εχω γεμισει τον υπολογιστη
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Το xmedia δεν είναι Player αλλά πρόγραμμα μετατροπής βίντεο και υπάρχει σε portabel έκδοση χωρίς εγκατάσταση, απλά αποσυμπίεση και εκτέλεση και όταν δεν το θέλεις, διαγραφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα