micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Όχι ιδιαίτερα αλλά αν το ψάξεις λίγο θα το μάθεις.
jason97 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 το κατεβασα μπορεις να μου δωσεις οδηγιες?
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το πρόγραμμα σε καθοδηγεί. Πρώτα Open file και φόρτωσε το βίντεο, Μετά πας στις καρτέλες στο κάτω μέρος και ξεκινάς με το Format και επιλέγεις Format->MP4 Τα άλλα τα αφήνεις όπως είναι για αρχή Μετά πάς Filters, πατάς Add filter. Προσθέτεις το DeLogo. Επιλέγεις από τη λίστα το DeLogo και τσεκάρεις το Enable και μετά τσεκάρεις το Rectangle το οποίο θα σου εμφανίσει ένα πράσινο τετράγωνο για να βλέπεις που θα γίνει το θάμπωμα.. Μετακίνησε την μπάρα χρόνου κάτω από το βίντεο ώστε να βρεις ένα σημείο που έχει δύο γραμμές με υπότιτλους. Μετακίνησε και μεγάλωσε το πράσινο κουτί ώστε να καλύπτει στο ύψος τους υπότιτλους και αν ξέρεις πόσο πιάνει ο μεγαλύτερος σε μήκος υπότιτλος βάλτο σε αυτό το μήκος, αν δεν το ξέρεις βάλτο να καλύπτει σχεδόν όλη την οθόνη. Έλεγξε σε διάφορα σημεία το βίντεο και όταν είσαι έτοιμος ξετσεκάρισε το rectangle. Επέλεξε κάτω στο Destination που θέλεις να αποθηκευτεί το αρχείο. Πάτα πάνω στη γραμμή εργαλείων το Add to Queue. Πάτα Encode και περίμενε. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2016 από micos000 1
jason97 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Θα τους ψαξω εγω χειροκινητα? Θα βαλω και τους ελληνικους μεσα?με ξεχωριστα το αρχειο ο υποτιτλος η ενσωματωμενος μεσω φορματ φακτορυ?
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Την επέμβαση θα την κάνεις στο αρχικό αρχείο με τους κορεάτικους. Μετά θα βάλεις μαζί στον φάκελο και τους υπότιτλους οι οποίοι θα είναι εξωτερικοί και επιλεγόμενοι. Δε χρειάζεται να κάνεις πάλι συμπίεση για να βάλεις τους υπότιτλους εκτός αν δεν στους αναγνωρίζει η τηλεόραση. Αν θέλεις να ενσωματώσεις και τους υπότιτλους ταυτόχρονα δες τον παρακάτω οδηγό. http://forum.videohelp.com/threads/373379-How-to-burn-in-hardcode-srt-with-Xmedia-Recode Εμένα πάντως δεν μου τους ενσωμάτωσε, δεν ξέρω τον λόγο.
jason97 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 στον φακελο βιντεο μου το εμφανιζει σε ετσι VLC media file (.3gp) (.3gp) Επιλέγεις από τη λίστα το DeLogo και τσεκάρεις το Enable και μετά το box. δεν το βλεπω το box Μετακίνησε την μπάρα χρόνου κάτω από το βίντεο ώστε να βρεις ένα σημείο που έχει δύο γραμμές με υπότιτλους. Μετακίνησε και μεγάλωσε το πράσινο κουτί ώστε να καλύπτει στο ύψος τους υπότιτλους και αν ξέρεις πόσο πιάνει ο μεγαλύτερος σε μήκος υπότιτλος βάλτο σε αυτό το μήκος, αν δεν το ξέρεις βάλτο να καλύπτει σχεδόν όλη την οθόνη. Έλεγξε σε διάφορα σημεία το βίντεο και όταν είσαι έτοιμος ξετσεκάρισε το box. Επέλεξε κάτω στο Destination που θέλεις να αποθηκευτεί το αρχείο.
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Σόρυ, το rectangle ήθελα να πω και μπερδεύτηκα. Θα σου εμφανίσει ένα πράσινο τετράγωνο για να βλέπεις που θα γίνει το θάμπωμα.
jason97 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Οκ το εφτιαξα και μου πηρε 2 ωρες Το θαμπωμα δεν φτιαχνεται?
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τι εννοείς με το αν φτιάχνεται το θάμπωμα; Η όλη ιστορία έγινε για να θαμπώσει το σημείο με τους υπότιτλους. Αν δε σ' αρέσει έτσι βρες την ταινία χωρίς τους κορεάτικους υπότιτλους.
jason97 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 xmedia τη αλλες δουλειες μπορω να κανω?
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το πρόγραμμα είναι για μετατροπή ήχου και βίντεο και περνάει και κάποια φίλτρα.
jason97 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μπορω με καποιο τροπο να κανω ασφαλης καταργηση οταν εχω το φλασακι σε αυτες τις τηλεορασεις?
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εξαρτάται από την τηλεόραση. Αν έχει κάτι τέτοιο θα είναι στο μενού.
jason97 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μπα δεν πρεπει να εχει Ενας αποκωδικοποιητης απο παλια τηλεοραση ειχε ασφαλεις καταργηση
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Οι αποκωδικοποιητές νομίζω ότι έχουν. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάντως ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα