Προς το περιεχόμενο

[SmartWatch] Pebble Time Steel Gold 127.90 euros @amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κορυφαίο μοντέλο της Pebble σε μία πάρα πολύ καλή τιμή θα έλεγα (115 ευρω + 12.90 μεταφορικα) απο τρίτο πωλητή του amazon.de.

https://www.amazon.de/gp/product/B011VB1X6Q/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1QVPNVA53OGTT

Oι υπόλοιποι που στέλνουν Ελλαδα στο amazon.de ξεκινάνε πάνω απο 150 ευρώ.

Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά amazon τα ίδια όλα πάνω απο 150 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

amazon.uk

amazon.fr

amazon.it

Στο official site της Pebble στα 220 ευρω.

Στο σκρουτζ στα 200 ευρώ.

Σε σχέση με το συγκεκριμένο κατάστημα Rc-Toy με ενα μικρό search που έκανα έχει πολύ καλό feedback και πολλές θετικές αξιολογήσεις και στο amazon (95% positive over the past 12 months. 11,016 total ratings) αλλά και στό idealo.de ενω η συναλλαγή έχει πάντα την διασφάλιση και του ιδίου του amazon.

Επεξ/σία από Red21
Δημοσ.

Εχεις δικιο για τα bezels αλλα αν το δεις απο κοντα ειναι πανεμορφο!!!

Για το γυναικειο.......για δες την φωτο και ξαναπες μου!!!

Το μεγαλο του ατου ειναι η μπαταρια 10 μερες και το μεγαλο store και υποστηριξη που εχει!!!

post-292853-0-99916600-1476339022_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

εμενα και αυτο που εβαλε ο red γυναικειο μου φαινεται που το φοραει αποτριχωμενος κλαρινογαμπρος.

Γούστα είναι αυτά φίλε μου.....εμένα που το έχω...μία χαρά μου φαίνεται....και αν με δεις από κοντά μόνο κλαρινογαμπρο δε με λες!! Χαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό που έδωσες στο λινκ είναι χρυσό με κόκκινο, δηλαδή εντελώς!

715MyJtHPyL._SL1500_.jpg

To ιδιο ειναι απλα στην φωτο φοραει μεταλικο μπρασελε.......οποιοδηποτε 22αρι μπρασελε παιρνει οπως καθε κανονικο ρολοι!!!

Σε σχεση με την προσφορα οσοι εχουν ασχοληθει με το θεμα smartwatches και το εχουν ψαξει λιγο παραπανω σε σχεση με την Pebble σαν εταιρεια ειμαι σιγουρος οτι μπορουν να καταλαβουν οτι προκειται για μια παρα παρα πολυ καλη προσφορα!!!

Ειδικα αν αναλογιστει καποιος οτι το απλο πλαστικο Pebble Time παιζει στην καλυτερη περιπτωση κοντα στα 100 ευρω!!!

Υ.Γ. Η δικη μου χθεσινοβραδυνη παραγγελια εγινε ηδη dispached απο τον seller και ερχεται με DHL!!! :-)

Δημοσ.

Το κορυφαίο μοντέλο της Pebble (και για το 2017 μιάς και στα νέα της μοντέλα δεν εχει ανακοινώσει, εξ όσων γνωρίζω, κάποιο stainless steel) 

Not true

https://www.pebble.com/new

Υπάρχει το Pebble Time 2 που εξορισμού είναι steel. Η εταιρία δήλωσε ότι δεν έχει σχέδια να βγάλει στην αγορά κάποιο Pebble Steel 2, μόνο το Pebble 2 (πλαστικό, μονόχρωμο) και το Pebble Time 2 (steel, πολύχρωμο)

Η τιμή του PT2 ειναι 207€ από το site της pebble. Προσωπικά είμαι backer στο kickstarter campaign. Τα PT2 θα αποσταλούν τον ερχόμενο μήνα. 

• Like 1
Δημοσ.

Not true

https://www.pebble.com/new

Υπάρχει το Pebble Time 2 που εξορισμού είναι steel. Η εταιρία δήλωσε ότι δεν έχει σχέδια να βγάλει στην αγορά κάποιο Pebble Steel 2, μόνο το Pebble 2 (πλαστικό, μονόχρωμο) και το Pebble Time 2 (steel, πολύχρωμο)

Η τιμή του PT2 ειναι 207€ από το site της pebble. Προσωπικά είμαι backer στο kickstarter campaign. Τα PT2 θα αποσταλούν τον ερχόμενο μήνα.

Σωστός!!

Οι ουσιαστικές διαφορές τους βέβαια είναι στο hart rate monitor και στο μέγεθος οθονης!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...