Red21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Παντως το χρυσο απο κοντα δεν ειναι τοσο φωτεινο..ειναι πιο ωραιο ματ χρωμα..να το δικο μου στο χερι μου.. Ουτε εσυ φαινεσαι για κλαρινογαμπρος παντως....... Ευτυχως γιναμε δυο ΜΗ κλαρινογαμπροι που το εχουμε!!!
deadp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ξεχνάς το post Νο12.... χαχχχαχχαχχαχχ Μια χαρά φαίνονται πάντως... βρε red, εκείνο το μαύρο ήρθε τελικά;
Red21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Το ποστ 12 δεν το σχολιαζω καν!!!! Δεν ηρθε αδερφε.....μεγααααλη ιστορια (μετα απο κανα δυο βδομαδες στο περιμενε φαγαμε ακυρο )!!!!
Red21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Σημερα παρελαβα. Ολα τελεια!!! Υπαρχει αλλο ενα το οποιο αγοραστηκε για λογαριασμο φιλου ο οποιος τελικα δεν θα το κρατησει....αν καποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει με π.μ. Φυσικα στην τιμη της προσφορας.
Red21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το ρολογακι της προσφορας υπαρχει ακομα σφραγισμενο στα χερια μου αν ενδιαφερετε καποιος!! Φυσικα στην τιμη της προσφορας και 10 ευρω κατω........δε παμε για το κερδος αλλα για εξυπηρετηση. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2016 από Red21
AzaZyL Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Το ρολογακι της προσφορας υπαρχει ακομα σφραγισμενο στα χερια μου αν ενδιαφερετε καποιος!! Φυσικα στην τιμη της προσφορας και 10 ευρω κατω........δε παμε για το κερδος αλλα για εξυπηρετηση. Στις αγγελίες τώρα..
Red21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δε κανω εμποριο, ουτε παω να βγαλω....απλα προσπαθω να βοηθησω!!!Νομιζω οτι δεν ειναι κακο....ουτε εξαπατω κανενα, ουτε offtopic ειμαι!!Προφανως ο υπευθυνος Moderator το εχει δει απο χθες το μυνημα και δεν το θεωρει κακο επισης!! Eνω και σε αλλα θεματα ανα καιρους εχω δει δεκαδες ομοια μυνηματα!!! Παρολα αυτα αν οι αρμοδιοι μετα το μυνημα σου κρινουν οτι παραβιαζω τους κανονες του φορουμ εννοειται οτι ειναι στην κριση τους να διαγραψουν τα μυνηματα μου!! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2016 από Red21
Xander Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 να βοηθήσεις/εξυπηρετήσεις ποιον ακριβώς, πέρα από τον εαυτό σου προσπαθώντας να το ξεφορτωθείς? ήταν μια προσφορά που δεν ενδιαφέρθηκε σχεδόν κανένας. οπότε και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να απευθυνθείς στις αγγελίες για να μην ανεβαίνει και το παρόν θέμα ψηλά στη λίστα χωρίς νόημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις