gorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Έχω ένα QNAP NAS TS451+ και σκεφτόμουν να του βάλω έναν SSD για να τρέχει το λειτουργικό. Υπάρχει περίπτωση να δω καλύτερες ταχύτητες? Και αν ναι, ποιον SSD και σε τι χωρητικότητα?
nik5163 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Φοβάμαι ότι δεν φταίει ο σκληρός δίσκος για την χαμηλή ταχύτητα. Έχω ένα synology ds 216j και η απόκριση των εφαρμογών είναι σίγουρα απογοητευτική --> σε σύγκριση πάντα με το desktop που έχει 8 GB μνήμη και I5 και SSD. Δεν εννοώ σε download, εκεί δεν επηρεάζεται λόγω λίγης μνήμης, αλλά στην φόρτωση π.χ. του file explorer καθυστερεί μερικά δευτερόλεπτα. (Πάντως στα synology προτείνει χρήση SSD σαν cache και όχι για την εγκατάσταση του λειτουργικού, και αυτό εφόσον το μοντέλο το υποστηρίζει.) Βέβαια αν το έχεις σε 24/7 λειτουργία φαντάζομαι δεν σε ενοχλεί πολύ η απόκρισή του. Αν έφτιαχνα τώρα file server θα πήγαινα σε mini ATX + midi case + windows 10 που υπάρχει άφθονο software και το γνωρίζω πολύ περισσότερο από το synology/linux. 1
gorath Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα