broxopios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 ε πες το ντε.. Πολυ πιθανο να κανει sync στην ΤV και οχι στο μονιτορ γι αυτο εχεις tearing στο μονιτορ. Δοκιμασε να εχεις συνδεδεμενη μια συσκευη καθε φορα να δεις αν εχεις tearing. Να ´γιάσεις χρυσόστομε. Αυτό ήταν! Να σαι καλά γιατί πραγματικά είχα αρχίσει να απελπίζομαι. Δε μου πήγε καν στο μυαλό Νάντο δοκιμάσω. Τώρα υπάρχει πιθανότητα να έχω και την tv συνδεδεμένη, αλλά το vsync να εφαρμόζεται στο μόνιτορ; Το λέω γιατί βλέπω σχεδόν καθημερινά ταινίες-σειρές στην tv μέσω υπολογιστή και ειναι μπελαλίδικο έτσι πως είναι τοποθετημένα κουτί υπολογιστή και tv.
Zandim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον, ποια οθονη χρησιμοποιεις για παιχνιδια? Αυτη βαλε την σαν κυρια οθονη, η γενικώς πειραματίσου με τις συνδεσεις. Το πιο απλο, αλλαξε τα καλωδια ή τις θυρες που ειναι συνδεδεμενα. Ενα καλωδιο displayport 2 μετρα εχει 5€ και αλλα 5 ενα hdmi. Με λιγο πειραματισμο πιστεύω θα πετυχεις το αποτελεσμα που θες. Στο ερωτημα που εθεσες δεν εχω απαντηση διοτι δε μου εχει ξανατυχει. Νομιζω ειναι πολυ ειδικη περιπτωση 1
GMKoutsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Βάζε vsync on όπου υπάρχει ή frame rate 60. Στο μενού της κάρτας υπάρχει και η επιλογή fast sync. Επίσης αν βλέπεις επιλογή triple buffering βάζε την on.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα