Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οτι λέει  ο τίτλος ,

χθές σέ μαγαζί κοντά στήν ομόνοια μέ ρούχα από 2ο χέρι μέ 5 euro τά μπουφάν κ μέ 10 euro τά δερμάτινα 

γινόταν πανικός ...τσίμπησα καί εγώ ενα μπλέ αμερικάνικο μπουφάν (scott usa) χωρίς τό παραμικρό πρόβλημα εξωτερικά-εσωτερικά η μέ τά φερμουάρ κλπ ,κ  ιδανικότατο  γιά τήν μηχανή τόν χειμώνα μέ πολλές κρυφές φανερές - τσέπες μέ φερμουάρ ,μέ μανίκια πού βγαίνουν κλπ μέ 5 euro,οσο ενας φραπές δηλαδή...

τώρα ειναι στό καθαριστήριο ,

καί σέ 2-3 ημέρες θά φορεθεί ...

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ναι κουλ είναι, αλλα συνηθως σε second hand/thrift stores/vintageαδικα δε βγαζω ακρη με την ταξινομιση τους και δε βρισκω νουμερα κλπ
πιο πολλη δουλεια θελω μετα στο να τα στενευω και να κανω αλλαγες απ το να αγορασω καινουριο
δεν ξερω, βαριέμαι το ψαξιμο βασικα. δε βρισκω το λογο όμως να μη θελεις δευτερο χερι ρουχα

Δημοσ.

Εγω μια χαρά θα φόραγα. Λες και αυτά που αγοράζω καινούργια, σε λίγες βδομάδες δεν είναι 2nd hand? Θα τα φορέσω όμως!

Το πρόβλημα με τα μαγαζιά 2nd hand είναι πως είναι δύσκολο να βρεις το στυλ σου, νουμερο σου κλπ. Στα καινούργια ουσιαστικά αγοράζεις την σωστή ταξινόμηση / κατηγοριοποίηση

Δημοσ.

Αμέ ..άμα ήταν σε καλή κατάσταση άνετα . ψάχνω και εγώ μπουφαν μηχανής , που το βρήκες; αν και με 5 ευρω δεν νομιζω να ειναι κατι καλο :P

Δημοσ.

Έχω πάρει εγώ με ενα τάλιρο μπουφαν που για το κρύο στη δουλειά τα πηγαινελα με έχει βγάλει τζιτζι! Και τζινακια έχω πάρει αρκετά ορισμένες φορές είναι ολοκαινουρια άλλες φορές ίσως θέλουν στενεμα λόγο μικρού νουμερου (29) και μόνο όμως οτι βρίσκω είναι θαύμα!

Δεν είναι καλή η όλη ιδέα αρκεί βέβαια να μην μιλάμε για κουρέλια!

Εντωμεταξύ στο ίδιο έχω πάει και γω νομίζω ενα 2οροφο δεν ήταν?

Δημοσ.

Να έπαιρνα μπλούζα μεταχείρα από κάποιον κολλητό, γνωστό, why not...

Από κανένα παζάρι ή κατάστημα ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!! 

Το ρούχο εξάλλου έχει τεράστια γκάμα για όλα τα βαλάντια...δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να πάρω κάτι που το χει φορέσει ο άγνωστος Χ.

Δημοσ.

γιατι τοσο μισος/σιχαμαρα σε αγνωστους?
δηλαδή στην τελικη ολοι ανθρωποι ειμαστε και σε βλεννα γενηθηκαμε, μην ξεχνιομαστε. Η καθαριοτητα δεν είναι μονιμη, είναι μια ρευστη κατασταση. Όλα είναι βρωμικα μεχρι να καθαριστουν και όλα είναι καθαρα μεχρι να βρωμισουν.
Πολυς συναισθηματισμος για χρηστικα αντικείμενα που, στην τελικη, παλι για τον ανθρωπο ειναι

• Like 1
Δημοσ.

Ανταλλαγές 2nd hand με φίλες, μάνα, ξαδέλφες όσα ρουχαλάκια έχουμε βαρεθεί/δεν μας εφαρμόζουν καλά κλπ. Και την βγάζουμε και τσάμπα έτσι ;)

• Like 3
Δημοσ.

Μόνο κανά μπουφάν ή ζακέτα.Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω αγοράσει,ούτε καν ξέρω αν πουλάνε κάπου.Αν στο μέλλον τύχαινε να βρεθώ σε τέτοιο μαγαζί και υπήρχε κάτι του γούστου μου+vlm τότε θα αγόραζα.

Δημοσ.

2nd hand σε παλιά και rare κομμάτια μιας συγκεκριμενης μόδας, είτε γιατί νέα δεν υπάρχουν είτε γιατί είναι υπερβολικά πανάκριβα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...