aristos12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 οτι λέει ο τίτλος , χθές σέ μαγαζί κοντά στήν ομόνοια μέ ρούχα από 2ο χέρι μέ 5 euro τά μπουφάν κ μέ 10 euro τά δερμάτινα γινόταν πανικός ...τσίμπησα καί εγώ ενα μπλέ αμερικάνικο μπουφάν (scott usa) χωρίς τό παραμικρό πρόβλημα εξωτερικά-εσωτερικά η μέ τά φερμουάρ κλπ ,κ ιδανικότατο γιά τήν μηχανή τόν χειμώνα μέ πολλές κρυφές φανερές - τσέπες μέ φερμουάρ ,μέ μανίκια πού βγαίνουν κλπ μέ 5 euro,οσο ενας φραπές δηλαδή... τώρα ειναι στό καθαριστήριο , καί σέ 2-3 ημέρες θά φορεθεί ... 1
parlapipas25 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καμια κιλοτα απλυτη ειχε; 10 ευρω δερματινο μπουφαν πολυ ωραιο.
alxlightning Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ναι κουλ είναι, αλλα συνηθως σε second hand/thrift stores/vintageαδικα δε βγαζω ακρη με την ταξινομιση τους και δε βρισκω νουμερα κλππιο πολλη δουλεια θελω μετα στο να τα στενευω και να κανω αλλαγες απ το να αγορασω καινουριοδεν ξερω, βαριέμαι το ψαξιμο βασικα. δε βρισκω το λογο όμως να μη θελεις δευτερο χερι ρουχα
sphinxgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εγω μια χαρά θα φόραγα. Λες και αυτά που αγοράζω καινούργια, σε λίγες βδομάδες δεν είναι 2nd hand? Θα τα φορέσω όμως! Το πρόβλημα με τα μαγαζιά 2nd hand είναι πως είναι δύσκολο να βρεις το στυλ σου, νουμερο σου κλπ. Στα καινούργια ουσιαστικά αγοράζεις την σωστή ταξινόμηση / κατηγοριοποίηση
visualizer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αμέ ..άμα ήταν σε καλή κατάσταση άνετα . ψάχνω και εγώ μπουφαν μηχανής , που το βρήκες; αν και με 5 ευρω δεν νομιζω να ειναι κατι καλο
Anuminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ναι αμα ειναι σε καλή κατάσταση,στο μεγεθος μου και μου αρέσει γιατι οχι, καμια μπλουζα, παντελονι κτλ 1
Pa0ki Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Με 10€ ούτε second hand δερμάτινο πορτοφόλι δεν παίρνεις, όχι μπουφάν 3
L0k0p0k013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Έχω πάρει εγώ με ενα τάλιρο μπουφαν που για το κρύο στη δουλειά τα πηγαινελα με έχει βγάλει τζιτζι! Και τζινακια έχω πάρει αρκετά ορισμένες φορές είναι ολοκαινουρια άλλες φορές ίσως θέλουν στενεμα λόγο μικρού νουμερου (29) και μόνο όμως οτι βρίσκω είναι θαύμα! Δεν είναι καλή η όλη ιδέα αρκεί βέβαια να μην μιλάμε για κουρέλια! Εντωμεταξύ στο ίδιο έχω πάει και γω νομίζω ενα 2οροφο δεν ήταν?
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 θα φοραγα ανετα αφου εννοειται ενα πλυσιμο πρωτα. 2
chill Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Να έπαιρνα μπλούζα μεταχείρα από κάποιον κολλητό, γνωστό, why not... Από κανένα παζάρι ή κατάστημα ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!! Το ρούχο εξάλλου έχει τεράστια γκάμα για όλα τα βαλάντια...δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να πάρω κάτι που το χει φορέσει ο άγνωστος Χ.
alxlightning Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 γιατι τοσο μισος/σιχαμαρα σε αγνωστους?δηλαδή στην τελικη ολοι ανθρωποι ειμαστε και σε βλεννα γενηθηκαμε, μην ξεχνιομαστε. Η καθαριοτητα δεν είναι μονιμη, είναι μια ρευστη κατασταση. Όλα είναι βρωμικα μεχρι να καθαριστουν και όλα είναι καθαρα μεχρι να βρωμισουν.Πολυς συναισθηματισμος για χρηστικα αντικείμενα που, στην τελικη, παλι για τον ανθρωπο ειναι 1
*nenya* Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ανταλλαγές 2nd hand με φίλες, μάνα, ξαδέλφες όσα ρουχαλάκια έχουμε βαρεθεί/δεν μας εφαρμόζουν καλά κλπ. Και την βγάζουμε και τσάμπα έτσι 3
d_gkal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 μπα, οσο το επιρτεπει η τσεπη μου, προτιμω νεο, αφορετο, καινουργιο. εστω και φθηνο.
Muchacho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μόνο κανά μπουφάν ή ζακέτα.Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω αγοράσει,ούτε καν ξέρω αν πουλάνε κάπου.Αν στο μέλλον τύχαινε να βρεθώ σε τέτοιο μαγαζί και υπήρχε κάτι του γούστου μου+vlm τότε θα αγόραζα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 2nd hand σε παλιά και rare κομμάτια μιας συγκεκριμενης μόδας, είτε γιατί νέα δεν υπάρχουν είτε γιατί είναι υπερβολικά πανάκριβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις