noobogadgetakias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα εχω μια μητρικη asus p5b-e 775 σοκετ και εχει χαλασει η καρτα ηχου της μητρικης...τι αξιζει να παρω;;να ασχοληθω με καινιυρια καρτα ηχου και αν ναι τοτε ποια κανει για μενα για να μην αγορασω οτι να ναι;;η να παρω μια καρτα usb ;;;απο αυες τις φθηνες που δεν κοστιζουν πανω 10 ευρω;; Αρχικα σκευτομουν αυτη εδω http://www.skroutz.gr/s/1883004/Konig-CMP-SOUNDCAR21.html
Zandim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Με ολες θα κανεις δουλεια για απλη χρηση. Αν δε θες να δωσεις πολλα μπορεις να δεις και στις αγγελιες. Σε τοσο παλιο μηχανημα μαλλον κι εγω κανα 10€ θα εδινα για καρτα.
noobogadgetakias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 η χρηση ειναι κυριως ταινιες και σειρες,,,δεν με νοιαζει να παιζω μουσικη και να νομιζω οτι ειμαι διπλα στο ηχειο οτυ κλαμπ..σιγα τον πολυελαιο.απλα και μονο για να εχω ηχο ειανι το ολο θεμα...οσον αφορα την συνδεση pci θα εχω προβλημα?εχω δυο νομιζω στην μητρικη μου τετοια slots pci...λογικα κανει ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα