Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για αθήνα θέλει 1 εβδομαδα περίπου απο τη μέρα αποστολής

μπορείς να τις βρεις και ελλαδα βεβαια.

εγώ είχα πάρει απο εδώ τη μία απο τις δύο

http://www.uniqueshop.gr/

τωρα για τις τιμές ψάξτο. δες και στο σκρουτζ

• Like 1
Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοτητα θα το εχω σημερα στα χερια μου, αυριο πρωι το αργοτερο.

Οσον αφορα την πρωτη φορτιση, επειδη εχω αρκετα χρονια να παρω καινουργιο κινητο και δεν ειχα ποτε καποιο "τελευταιας τεχνολογιας",

τι πρεπει να κανω; Το φορτιζω οποτε θελω/οσο θελω μολις το παρω ή εχει καποια συγκεκριμενη διαδικασια?

Δημοσ.

Άντε πάλι αυτή ή ερώτηση..

Ψάξε στο φόρουμ ή GOOGLE δν θα λέμε 1000φορες τα ίδια

Προφανως και εχω ψαξει γκουγκλ και δε με βοηθησε γιατι τα περισσοτερα ειχαν τρολλοαπαντησεις.Δεν ειμαι χθεσινος στο ιντερνετ

Θα ψαξω στο φορουμ αοριστα με ενα keyword και αγιος ο θεος, εχεις δικιο :)

Επισης, για να ρωταω ετσι on the fly προφανως και δεν εχω το χρονο να ψαξω καλυτερα γιατι πρεπει να φυγω, δεν καθομαι 24/7 στον υπολογιστη. Αν εχεις κατι ουσιαστικο για να βοηθησεις πες το, αλλιως μη γραφεις τα δικα σου γιατι δε βοηθας :-)

Δημοσ.

αυτό, απλά μην το αφήνεις συχνά να πέφτει κάτω απο 15%

Κατα πασα πιθανοτητα θα το εχω σημερα στα χερια μου, αυριο πρωι το αργοτερο.

Οσον αφορα την πρωτη φορτιση, επειδη εχω αρκετα χρονια να παρω καινουργιο κινητο και δεν ειχα ποτε καποιο "τελευταιας τεχνολογιας",

τι πρεπει να κανω; Το φορτιζω οποτε θελω/οσο θελω μολις το παρω ή εχει καποια συγκεκριμενη διαδικασια?

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας και παλι. Εχω το κινητο απο την Πεμπτη και μπορω να πω πως το ερωτευτηκα :wub:

Μπηκα ομως σημερα στο ιστορικο του google chrome και ειδα πως ειχε ιστορικο 0 facebook, google, youtube και κατι ακομα στις 3 και 4 Σεπτεμβριου :blink:

Το κινητο δεν εχει κανενα απολυτως θεμα μεχρι στιγμης και ηταν σφραγισμενο κλπ στη συσκευασια του αλλα με παραξενεψε :mellow:

Να παρω τηλ στο μαγαζι και να ρωτησω ή να το αφησω ετσι;

Δημοσ.

Γεια σας και παλι. Εχω το κινητο απο την Πεμπτη και μπορω να πω πως το ερωτευτηκα :wub:

Μπηκα ομως σημερα στο ιστορικο του google chrome και ειδα πως ειχε ιστορικο 0 facebook, google, youtube και κατι ακομα στις 3 και 4 Σεπτεμβριου :blink:

Το κινητο δεν εχει κανενα απολυτως θεμα μεχρι στιγμης και ηταν σφραγισμενο κλπ στη συσκευασια του αλλα με παραξενεψε :mellow:

Μήπως σου δείχνει ο browser σου, το ιστορικό που έχεις μπει από άλλη συσκευή; Ποιον χρησιμοποιείς;
Δημοσ.

Μήπως σου δείχνει ο browser σου, το ιστορικό που έχεις μπει από άλλη συσκευή; Ποιον χρησιμοποιείς;

Chrome τα ειδα αυτα αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει αλλη συσκευη android μεχρι στιγμης.

• Moderators
Δημοσ.

Το αυτοκόλλητο της Samsung ήταν κανονικά κολλημένο?
Δημοσ.

Το αυτοκόλλητο της Samsung ήταν κανονικά κολλημένο?

Μηπως μπορεις να με διαφωτισεις με καμια εικονα απο το google γιατι δε θυμαμαι πως ακριβως ηταν? :P

Επισης, αναφερεσαι στο εξωτερικο?

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως μπορεις να με διαφωτισεις με καμια εικονα απο το google γιατι δε θυμαμαι πως ακριβως ηταν? :P

Επισης, αναφερεσαι στο εξωτερικο?

Αυτο εδω της φωτογραφιας αν ειχε κανενα αλλο αυτοκολλητο επανω η ηταν σκισμενο πολυ πιθανο να ηταν ανοιγμενη η συσκευη , μηπως πηρες καποια branded συσκευη ? πολλες φορες στις branded παιζουν διαφορα bookmark

post-339798-0-72396700-1477241669_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

https://www.google.com/intl/el/chrome/browser/features.html#signin

(Παράγραφος συνδεση)

Όταν κάνεις login στο Google account σου μεταφέρει αυτόματα απο την μια συσκευη στην αλλη το ιστορικό, καρτέλες, σελιδοδεικτες, αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης και άλλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...