Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι 18 στα 19 (χωρις εισοδημα) και θελω να αγορασω μια καμερα των 700 ευρω περιπου αλλα μονο με δοσεις το θεμα ειναι πως οι γονεις μου ειναι σε black list επειδη ειναι στον νομο της Κατσελη για τα κοκκινα δανεια και δεν μπορουν να βγαλουν καρτα, πως μπορω να βγαλω εγω καποια καρτα? η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να πληρωσω με δοσεις?

Ευχαριστω!

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορείς να βγάλεις πιστωτική.

Δημοσ.

Χωρις εισοδημα και χωρις εγγυητη φιλε μου ξεχνα το . Εβγαλε η κορη μου προχθες μονο με εκαθαριστικο μισθοδοσιας την University της Πειραιως αλλα ειναι φοιτητρια .Οριο 700 ευρω.

Ακομα και αν εβγαζες πως θα την πληρωνες χωρις εισοδημα ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο αν το μαγαζί δεχετε δόσεις χωρίς κάρτα και τράπεζες

Ειναι σχεδον ανυπρακτα τετοια μαγαζια .Μονο αν ειναι ενα συνοικιακο και υπαρχει προσωπικη γνωριμια και εμπιστοσυνη ισως....

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος μπάρμπας αλλά επειδή κι εγώ ακριβώς τα ίδια έκανα κάποτε, αν δεν έχεις εισόδημα και δεν μπορεί να σου την πάρει δώρο κάποιος, απλά δεν μπορείς να έχεις αυτή την κάμερα των 700 ευρώ. Κάποτε οι τράπεζες θα σου έδιναν 2 πιστωτικές με 1500 ευρώ όριο γιατί #yolo

• Like 2
Δημοσ.

οπως σου ειπαν δεν εχεις επιλογη για πιστωτικη, στην θεση σου θα εψαχνα μεταχειρισμενη ή θα αγοραζα μια φτηνοτερη (starter dslr/mirrorless ξεκινανε απο ~350€)

Δημοσ.

καταλαβαίνετε τώρα γιατί είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν λαός και γιατί για το μαύρο μας το χάλι δε φταίει κανείς άλλος;

• Like 5
Δημοσ.

Για δουλειά ή για χόμπι τη θέλεις την κάμερα;

Όπως γράφτηκε, καλύτερα κοίτα για καμιά φτηνότερη ή μεταχειρισμένη.

Δημοσ.

παιδια συγγνωμη αλλα γιατι πεσατε να το φατε το παιδι είναι ουτε 19 χρονων και δεν εχει προσβαση σε 700 ευρω -σιγα το ποσο που ζηταει δηλαδή- για να παρει ο,τι θελει, στην προκειμενη ένα μεσο για παραγωγη τεχνης.
τα οικονομικα των γονιων του δε θα επρεπε να στέκονται εμποδιο σε κατι τετοιο.
δυστυχως δε μπορεις να βγαλεις πιστωτικη όμως. ψαξε κωτσοβολο η αλλα μαγαζια που εχουν δυνατοτητα δοσεων χωρις καρτα-παλι δεν ξερω πως με μηδενικο εισοδημα θα σου το δωσουν, ισως καποιος το παρει για εσενα και το κανεις ετσι? υπ οψιν ότι αυτές οι δοσεις δεν είναι ατοκες, κάθε άλλο.

Δημοσ.

παιδια συγγνωμη αλλα γιατι πεσατε να το φατε το παιδι είναι ουτε 19 χρονων και δεν εχει προσβαση σε 700 ευρω -σιγα το ποσο που ζηταει δηλαδή- για να παρει ο,τι θελει, στην προκειμενη ένα μεσο για παραγωγη τεχνης.

τα οικονομικα των γονιων του δε θα επρεπε να στέκονται εμποδιο σε κατι τετοιο.

δυστυχως δε μπορεις να βγαλεις πιστωτικη όμως. ψαξε κωτσοβολο η αλλα μαγαζια που εχουν δυνατοτητα δοσεων χωρις καρτα-παλι δεν ξερω πως με μηδενικο εισοδημα θα σου το δωσουν, ισως καποιος το παρει για εσενα και το κανεις ετσι? υπ οψιν ότι αυτές οι δοσεις δεν είναι ατοκες, κάθε άλλο.

Με καρτα υπαρχουν  ατοκες γιατι το μαγαζι τα παιρνει όλα με μιας από την ΤΡΑΠΕΖΑ .Με δοσεις καταστήματος αρα τραπεζικο δανειο ειναι πανω από 12-13% το ετησιο επιτοκιο.

Δημοσ.

Με καρτα υπαρχουν  ατοκες γιατι το μαγαζι τα παιρνει όλα με μιας από την ΤΡΑΠΕΖΑ .Με δοσεις καταστήματος αρα τραπεζικο δανειο ειναι πανω από 12-13% το ετησιο επιτοκιο.

ναι απαυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...