fotis9713 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα ειμαι 18 στα 19 (χωρις εισοδημα) και θελω να αγορασω μια καμερα των 700 ευρω περιπου αλλα μονο με δοσεις το θεμα ειναι πως οι γονεις μου ειναι σε black list επειδη ειναι στον νομο της Κατσελη για τα κοκκινα δανεια και δεν μπορουν να βγαλουν καρτα, πως μπορω να βγαλω εγω καποια καρτα? η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να πληρωσω με δοσεις?Ευχαριστω!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Χωρις εισοδημα και χωρις εγγυητη φιλε μου ξεχνα το . Εβγαλε η κορη μου προχθες μονο με εκαθαριστικο μισθοδοσιας την University της Πειραιως αλλα ειναι φοιτητρια .Οριο 700 ευρω. Ακομα και αν εβγαζες πως θα την πληρωνες χωρις εισοδημα ? 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μόνο αν το μαγαζί δεχετε δόσεις χωρίς κάρτα και τράπεζες
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μόνο αν το μαγαζί δεχετε δόσεις χωρίς κάρτα και τράπεζες Ειναι σχεδον ανυπρακτα τετοια μαγαζια .Μονο αν ειναι ενα συνοικιακο και υπαρχει προσωπικη γνωριμια και εμπιστοσυνη ισως.... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2016 από Γιάννης Platano
Constant1ne Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος μπάρμπας αλλά επειδή κι εγώ ακριβώς τα ίδια έκανα κάποτε, αν δεν έχεις εισόδημα και δεν μπορεί να σου την πάρει δώρο κάποιος, απλά δεν μπορείς να έχεις αυτή την κάμερα των 700 ευρώ. Κάποτε οι τράπεζες θα σου έδιναν 2 πιστωτικές με 1500 ευρώ όριο γιατί #yolo 2
thetruth Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 οπως σου ειπαν δεν εχεις επιλογη για πιστωτικη, στην θεση σου θα εψαχνα μεταχειρισμενη ή θα αγοραζα μια φτηνοτερη (starter dslr/mirrorless ξεκινανε απο ~350€)
NikosKallithea Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Eγω στην θεση του, αν δεν ειχα τα χρήματα μετρητά, θα ζούσα και χωρις κάμερα. 8
kleo1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 καταλαβαίνετε τώρα γιατί είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν λαός και γιατί για το μαύρο μας το χάλι δε φταίει κανείς άλλος; 5
Ghost_Rider Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 καλα ειναι σε τετοια επιβαρυντικη κατασταση και αποζητα καμερα?? Θεε μου συγχωρα μας 2
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Για δουλειά ή για χόμπι τη θέλεις την κάμερα; Όπως γράφτηκε, καλύτερα κοίτα για καμιά φτηνότερη ή μεταχειρισμένη.
alxlightning Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 παιδια συγγνωμη αλλα γιατι πεσατε να το φατε το παιδι είναι ουτε 19 χρονων και δεν εχει προσβαση σε 700 ευρω -σιγα το ποσο που ζηταει δηλαδή- για να παρει ο,τι θελει, στην προκειμενη ένα μεσο για παραγωγη τεχνης.τα οικονομικα των γονιων του δε θα επρεπε να στέκονται εμποδιο σε κατι τετοιο.δυστυχως δε μπορεις να βγαλεις πιστωτικη όμως. ψαξε κωτσοβολο η αλλα μαγαζια που εχουν δυνατοτητα δοσεων χωρις καρτα-παλι δεν ξερω πως με μηδενικο εισοδημα θα σου το δωσουν, ισως καποιος το παρει για εσενα και το κανεις ετσι? υπ οψιν ότι αυτές οι δοσεις δεν είναι ατοκες, κάθε άλλο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 παιδια συγγνωμη αλλα γιατι πεσατε να το φατε το παιδι είναι ουτε 19 χρονων και δεν εχει προσβαση σε 700 ευρω -σιγα το ποσο που ζηταει δηλαδή- για να παρει ο,τι θελει, στην προκειμενη ένα μεσο για παραγωγη τεχνης. τα οικονομικα των γονιων του δε θα επρεπε να στέκονται εμποδιο σε κατι τετοιο. δυστυχως δε μπορεις να βγαλεις πιστωτικη όμως. ψαξε κωτσοβολο η αλλα μαγαζια που εχουν δυνατοτητα δοσεων χωρις καρτα-παλι δεν ξερω πως με μηδενικο εισοδημα θα σου το δωσουν, ισως καποιος το παρει για εσενα και το κανεις ετσι? υπ οψιν ότι αυτές οι δοσεις δεν είναι ατοκες, κάθε άλλο. Με καρτα υπαρχουν ατοκες γιατι το μαγαζι τα παιρνει όλα με μιας από την ΤΡΑΠΕΖΑ .Με δοσεις καταστήματος αρα τραπεζικο δανειο ειναι πανω από 12-13% το ετησιο επιτοκιο.
alxlightning Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Με καρτα υπαρχουν ατοκες γιατι το μαγαζι τα παιρνει όλα με μιας από την ΤΡΑΠΕΖΑ .Με δοσεις καταστήματος αρα τραπεζικο δανειο ειναι πανω από 12-13% το ετησιο επιτοκιο. ναι απαυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα