Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια συγγνωμη αλλα γιατι πεσατε να το φατε το παιδι είναι ουτε 19 χρονων και δεν εχει προσβαση σε 700 ευρω -σιγα το ποσο που ζηταει δηλαδή- για να παρει ο,τι θελει, στην προκειμενη ένα μεσο για παραγωγη τεχνης.

τα οικονομικα των γονιων του δε θα επρεπε να στέκονται εμποδιο σε κατι τετοιο.

δυστυχως δε μπορεις να βγαλεις πιστωτικη όμως. ψαξε κωτσοβολο η αλλα μαγαζια που εχουν δυνατοτητα δοσεων χωρις καρτα-παλι δεν ξερω πως με μηδενικο εισοδημα θα σου το δωσουν, ισως καποιος το παρει για εσενα και το κανεις ετσι? υπ οψιν ότι αυτές οι δοσεις δεν είναι ατοκες, κάθε άλλο.

σωστα, τι ειναι μωρε 700 ευρουλακια, σε ολα τα ανεργα 19χρονα πρεπει να χαριζουμε 700ρια να κανουν τη τεχνη τους. μαλλον εσενα στα χαριζουν, γατι αλλοι δουλευουν και 2 μηνες για να τα βγαλουν

οταν εισαι 19, χωρις εισοδημα και οι δικοι σου χρεωμενοι στις τραπεζες το τελευταιο που κοιτας ειναι να βρεις ενα 700ρι να κανεις τη καυλα σου. αλλα προφανως η νοοτροπια των γονεων περασε και στον μικρο. μικρε, να ευγνωμονεις τον θεο (αλλαχ, whatever) που οι τραπεζες πλεον δε δινουν μια, αλλιως μεχρι τα 25 σου θα εβρισκες τον εαυτο σου χρεωμενο καμια 20ρια χιλιαρικα σε δανεια και καρτες "για τη καυλα" και θα εψαχνες απεγνωσμενα να τα ρυθμισεις, οπως πολλοι αλλοι στις "καλες" εποχες

για την ωρα βρες δουλεια, βοηθα πρωτα το σπιτι σου και αν μπορεσεις βαλε στην ακρη για να κανεις το κεφι σου. αν θες πραγματικα να ασχοληθεις με τη φωτογραφια υπαρχουν ενα σκασμο dslr δευτερο χερι η βασικα κιτ που θα κανουν μια χαρα τη δουλεια σου

/παραξενος γερος mode off

• Like 3
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φουλ παράξενος γερος
δεν οφειλει να θελει να κανει την καυλα του επειδή οι γονεις του είναι χρεωμενοι? μονο αδικο μου φαινεται

απειρες φορες εχω θελησει να νοικιασω έναν χωρο για παρασταση πχ και τυχαινε να μην εχω 2.5 χιλιαρικα και δεν υπαρχει τροπος να παρεις δανειο νομιμα για αυτό.

και ναι, σιγα τα λεφτα. το ότι ζουμε σε υφεση στην Ελλαδα δεν αλλαξε την αξια του νομισματος, τα 700 ευρω είναι οσο λιγα ηταν ανέκαθεν.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια συγγνωμη αλλα γιατι πεσατε να το φατε το παιδι είναι ουτε 19 χρονων και δεν εχει προσβαση σε 700 ευρω -σιγα το ποσο που ζηταει δηλαδή- για να παρει ο,τι θελει, στην προκειμενη ένα μεσο για παραγωγη τεχνης.

τα οικονομικα των γονιων του δε θα επρεπε να στέκονται εμποδιο σε κατι τετοιο.

δυστυχως δε μπορεις να βγαλεις πιστωτικη όμως. ψαξε κωτσοβολο η αλλα μαγαζια που εχουν δυνατοτητα δοσεων χωρις καρτα-παλι δεν ξερω πως με μηδενικο εισοδημα θα σου το δωσουν, ισως καποιος το παρει για εσενα και το κανεις ετσι? υπ οψιν ότι αυτές οι δοσεις δεν είναι ατοκες, κάθε άλλο.

Δε θέλει ούτε μέσω τράπεζας άρα ο Κωτσόβολος αποκλείεται...κατά τα άλλα τα 700 δεν είναι πάντα σιγά το ποσό που ζητάει. Για κάποιους ισχύει, για κάποιους όχι. Για τον φίλο είναι μάλλον σημαντικό ποσό.

Alx, γι'αυτό ρώτησα νωρίτερα αν την κάμερα τη θέλει για δουλειά ή για το χόμπι του. Μπορεί να τα κάνει και τα δύο με λιγότερα λεφτά, ειδικά την πλάκα του!

Δημοσ.

ψαξε κωτσοβολο η αλλα μαγαζια που εχουν δυνατοτητα δοσεων χωρις καρτα-παλι δεν ξερω πως με μηδενικο εισοδημα θα σου το δωσουν, ισως καποιος το παρει για εσενα και το κανεις ετσι? υπ οψιν ότι αυτές οι δοσεις δεν είναι ατοκες, κάθε άλλο.

Ο Κωτσόβολος ούτε με μέσο δεν θα του εγκρίνει τέτοιο δάνειο από την στιγμή που δεν έχει εισόδημα.

Η μόνη του επιλογή είναι όπως είπες να το πάρει κάποιος άλλος για εκείνον και να του δίνει τις δόσεις.

Αλλά άντε βρες άνθρωπο να ρισκάρει. Γιατί όσο καλός φίλος/ συγγενείς και να είναι δεν θα ρισκάρει να τον αφήσει ξεκρέμαστο ή να εξαφανιστεί και να τον κυνηγάει η τράπεζα για τις πληρωμές.

EDIT.

Ξέχασα να αναφέρω ότι φυσικά 700€ δεν είναι ένα αμελητέο ποσό. 

Για εσένα ενδεχομένως να είναι αλλά για το 80% της Ελλάδα ούτε ο Βασικό μισθός δεν είναι τόσα. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν ποσταρει στο θρεντ φωτογραφιας, δε θελει να του προτείνουμε οικονομικότερες λυσεις αλλα τροπο αποπληρωμης με δοσεις

να θυμισω ότι ο μεσος μισθος στην Ελλαδα είναι πανω από 1000ευρω, ασχετα που ο βασικος είναι περι των 400ων

Δημοσ.

δεν ποσταρει στο θρεντ φωτογραφιας, δε θελει να του προτείνουμε οικονομικότερες λυσεις αλλα τροπο αποπληρωμης με δοσεις

Καμιά φορά το να κάνεις τον άλλον να σκεφτεί λίγο διαφορετικά είναι ίσως μεγαλύτερη βοήθεια. Κι αν όχι γι'αυτόν ίσως για κάποιον άλλον. 

Δημοσ.

Καμιά φορά το να κάνεις τον άλλον να σκεφτεί λίγο διαφορετικά είναι ίσως μεγαλύτερη βοήθεια. Κι αν όχι γι'αυτόν ίσως για κάποιον άλλον. 

πατρονάρισμα μου φαινεται και τραμπουκισμος σε ένα παιδι που τολμησε(!) να θελει μια καμερα ενώ οι γονεις του είναι υπερχρεωμένοι

εγω λεω να του τα πουμε όπως είναι στ αληθεια τα πραγματα-να αυτοκτονησει η να συμβιβαστεί με την ιδεα ότι οφειλει να ζησει μίζερα για παντα εξ αιτιας των γονιων του και σιγουρα να μην εχει αξιωση για αποκτηση υλικων αγαθων

σορρυ μπορει να είμαι τρελ και να παθαινω trigger χωρις να το εννοείτε οντως ετσι, αλλα πραγματικα υπερευαίσθητος με αυτά τα ζητήματα και υποκρισια γυρω απ τη διαχειριση χρηματων ειδικα σε νεους.

Δημοσ.

εγω λεω να του τα πουμε όπως είναι στ αληθεια τα πραγματα-να αυτοκτονησει η να συμβιβαστεί με την ιδεα ότι οφειλει να ζησει μίζερα για παντα εξ αιτιας των γονιων του και σιγουρα να μην εχει αξιωση για αποκτηση υλικων αγαθων

Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο φίλε,

Μπορεί όμως να συμβιβαστεί στην ιδέα ότι σε μια χώρα που ο βασικός είναι 400€ και ο κόσμος δεν ξέρει αν θα έχει δουλειά από την μια μέρα στην άλλη είναι παράλογο να ζητάς μια κάμερα 700€...

Μπορεις κάλλιστα να κάνεις την δουλειά σου και με φτηνότερες κάμερες.

• Like 2
Δημοσ.

πατρονάρισμα μου φαινεται και τραμπουκισμος σε ένα παιδι που τολμησε(!) να θελει μια καμερα ενώ οι γονεις του είναι υπερχρεωμένοι

σορρυ μπορει να είμαι τρελ και να παθαινω trigger χωρις να το εννοείτε οντως ετσι, αλλα πραγματικα υπερευαίσθητος με αυτά τα ζητήματα και υποκρισια γυρω απ τη διαχειριση χρηματων ειδικα σε νεους.

Εσύ το βλέπεις έτσι οκ, δεκτό. Εγώ το βλέπω αλλιώς. Για μένα η κάμερα των 700€ για έναν άνεργο που δεν έχει εισοδήματα είναι είδος υπερπολυτελείας και θα έπρεπε να τον απασχολούν άλλα πράγματα και όχι πως θα την πάρει με δόσεις.

• Like 7
Δημοσ.

για έναν 19χρονο μια καμερα των 700ευρω δε θα επρεπε σε καμια κοινωνια να είναι ειδος πολυτελειας
αλλα πες παει στο διαβολο αυτό, τι θα επρεπε να τον απασχολει αν όχι να κυνηγησει την οποια δημιουργικοτητα του?

Δημοσ.

για έναν 19χρονο μια καμερα των 700ευρω δε θα επρεπε σε καμια κοινωνια να είναι ειδος πολυτελειας

αλλα πες παει στο διαβολο αυτό, τι θα επρεπε να τον απασχολει αν όχι να κυνηγησει την οποια δημιουργικοτητα του?

Επαναλαμβάνω, την δημιουργικότητα την καλλιεργείς άνετα και με μια κάμερα των 100€ (αν δεν λέω πολλά).

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπε και ο John μπορεί να κάνει δουλειά με φτηνότερη κάμερα και όταν μπορέσει να πάρει μία τέτοια που θέλει. Θα έπρεπε να τον απασχολεί πως θα βγάλει τα χρήματα για να μπορέσει να την πάρει πιστεύω. Ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

να του δωσω το k800i μου να βγαζει μεχρι τοτε, τη δουλεια του την κανει, φωτογραφιζει
ΟΧΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δημοσ.

να του δωσω το k800i μου να βγαζει μεχρι τοτε, τη δουλεια του την κανει, φωτογραφιζει

ΟΧΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Όχι εκπτώσεις, δόσεις μόνο! :P :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...