Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν τρολλάρω σε καμια περίπτωση.

Χθές Σάββατο ξημερώματα είδα όνειρο ότι κουνιόταν το έδαφος και ότι γινόταν ρογμές σε σπίτια και σε ένα τούνελ και στο τέλος είδα μια λέξη που έλεγε"Ηπειρος-Θεσσαλία"

και πράγματι μπήκα τώρα πριν λίγο σε ένα site ειδησεογραφικό που έγραψε οτι έγινε ισχυρή σεισμική δόνηση 5,5R βορειοδυτικά των Ιωαννίνων.

Δηλαδή όχι μόνο είδα όνειρο ότι έγινε σεισμός αλλά είδα και ακριβώς την περιοχή που έγινε.

Ξέρω πολλοί δεν τα πιστεύετε αυτά αλλά εγω σοκαρίστικα λίγο

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
Δημοσ.

Δηλαδή;

Δηλαδή αν έχεις χάρισμα άσε τα σάπια και γράψε μας τα νούμερα του τζόκερ...

Πόσοι είμαστε οι ενεργοί του μπλα μπλα, 50 άτομα; Σε ένα χρόνο μας έχεις κάνει όλους εκατομμυριούχους.

• Like 4
Δημοσ.

ας κλεισει καποιος το παρον θεμα...ημαρτον ο καθε πικραμενος πια

Εγώ άνοιξα το θέμα γιατί μου έκανε φοβερή εντύπωση το οτι βγήκε με φοβερή ακρίβεια το γεγονός ,και συ με προσβάλλεις χωρίς λόγο.

Σε καμμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω τους σεισμόπληκτους αν το γραψες γι αυτό.

Δημοσ.

ενταξει ρε φιλε, συμπτωση συμβαινουν αυτα... ειδικα στην Ελλαδα που σεισμος γινεται καθε 2η μερα... μην σου κανει τοσο εντυπωση, εδω αλλοι ψηφιζανε 40 χρονια συνεχομενα πασοκ και νδ..

• Like 2
Δημοσ.

ενταξει ρε φιλε, συμπτωση συμβαινουν αυτα... ειδικα στην Ελλαδα που σεισμος γινεται καθε 2η μερα... μην σου κανει τοσο εντυπωση, εδω αλλοι ψηφιζανε 40 χρονια συνεχομενα πασοκ και νδ..

Ψήφιζαν και επαιρναν, συντηρώντας το πελατειακο κράτος.

Τώρα που πήγε να σταματήσει το πελατειακό κράτος, ψηφίζουν τον επόμενο που θέλει να το διατηρήσει.

Δημοσ.

Κι εγώ έχω δει προφητικα όνειρα πολλά και πολύ πιο δύσκολο να βγουν από ένα σεισμό. Προσπάθησα να δω και τα νούμερα του Τζόκερ και βρήκα το Τζόκερ και άλλα 2 μόνο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...