Προς το περιεχόμενο

LG TV 55" 55EG920V vs LG TV 55" OLED55C6V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου αποφασισα τελικα να παω σε 55αρα (65 ηθελα) αλλα oled ειμαι σε διηλημα αν αξιζουν τα 700 ε διαφορα της LG TV 55" 55EG920V με την φετινη  LG TV 55" OLED55C6V ,δεν ξερω ουσιαστικες διαφορες δεν διακρινω (απο αυτα που ξερω παντα) η χρηση ειναι καθαρα ταινειες (gaming αδιαφορο) στα 2,5 με 3 μετρα,βοηθηστε παιδεια γιατι λυμπιζομαι να την παρω αυτην την εβδομαδα

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να περιμενω,παντα θα βγαινει κατι καινουριο οποτε δεν ειμαι και της πολυ αναμονης,4κ bluray δεν εχω απλα το 4κ το θελω για μελλοντικα  δεν αλαζω και τακτικα τηλεοραση

Δημοσ.
άδικα θα την πάρεις τώρα- σκέψου

1- βγήκε H D R για ps4 ps5 κτλ 

2- περίμενε λίγο να πέσουν τιμές

3- δεν έχει bluray 

4- άρα πάρε μια απλή fhd να βλέπεις full hd content

πεταμένα λεφτά για OLED τώρα σήμερα

Δημοσ.

Τι full hd ρε λετε εν ετη 2016... να παρεις την B6 που εχει τα παντα και Hdr10 και εισαι κομπλε αν θες ντε και καλα oled. Ghosting εχουν σε στστικες εικονες πχ σε gaming, οποτε δε νομιζω να εχει θεμα αφου δεν παιζει...

Δημοσ.

Τι full hd ρε λετε εν ετη 2016... να παρεις την B6 που εχει τα παντα και Hdr10 και εισαι κομπλε αν θες ντε και καλα oled. Ghosting εχουν σε στστικες εικονες πχ σε gaming, οποτε δε νομιζω να εχει θεμα αφου δεν παιζει...

φιλε μου το παιδί δεν έχει content να παίξει ούτε 4k - ούτε bluray μας δουλεύεις εσύ ?

Δημοσ.

Κανεις μας δεν εχει UHD blurays ακομα, αλλα θα εχουμε πολυ συντομα ηδη κυκλοφορουν εξω απ τις αρχες του χρονου... υπαρχουν πολλα αλλα ομως.... youtube,netflix, δορυφορικο, pc, torrents, ps4 pro, pc gaming, xbox s για player/gaming σε περιπτωση που τον ενδιαφερει το gaming αργοτερα... συν το upscaling... φανταζομαι αγνοεις την υπαρξη ολων αυτων που προανεφερα ε;

• Like 1
Δημοσ.

Ps4 εχω απλα δεν παίζω ,ειμαι της εποχής του pacman όποτε αυτα τα παιχνίδια δεν τα πιάνω ,θα πήγαινε σε Sammy 65αρα 4κ αλλα με χαλάει που δεν εχει 3D και ας ειναι 500ε φτηνότερη απο την oled ,το HDR ειναι σημαντικό ?βλεπεις διαφορα ?

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη μονο νετφλιξ εχει hdr και καποια demo κλιπακια στο ιντερνετ. Αλλα (θεωρητικα) ναι εχει διαφορα για να εισαι αυτο που λενε future proof.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...