Otitanios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Θέλω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος αγορας απο κάποιο ευρωπαϊκό amazon, περναει καποια ελληνική κάρτα η υπάρχει καποια άλλη ιντερνετικη π.χ revolut που να μπορει να χρησιμοποιηθεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πληροφορίες.
dexterios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Θέλω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος αγορας απο κάποιο ευρωπαϊκό amazon, περναει καποια ελληνική κάρτα η υπάρχει καποια άλλη ιντερνετικη π.χ revolut που να μπορει να χρησιμοποιηθεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πληροφορίες. Περνάνε και οι Ελληνικές( εγώ τουλάχιστον με πειραιώς δεν είχα θέμα) και η revolut
Alphaleader Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Θέλω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος αγορας απο κάποιο ευρωπαϊκό amazon, περναει καποια ελληνική κάρτα η υπάρχει καποια άλλη ιντερνετικη π.χ revolut που να μπορει να χρησιμοποιηθεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πληροφορίες. γιατι ρωτας? βαλε την κάρτα και αγόρασε. Η θα πετύχει ή δεν θα πετύχει.
djgps Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας παιδιά μια ψιλοσχετική ερώτηση για αγορά από το amazon... Σχετικά με αγορές από το amazon θα ήθελα να ρωτήσω. Παντα αγόραζα από ebay και δεν είχα πρόβλημα έως ότου έκανα μια μικρή ευτυχώς αγορά από απατεώνα ... Στο Γερμανικό amazon βρήκα κατι που με ενδιαφέρει από γερμανό πωλήτη που φαίνεται πως πουλά διάφορα μεταχειρισμένα για σπίτια έως φωτογραφικά. Οι ερωτήσεις... Οι τιμές των μεταχειρισμένων παίζουν πολύ χαμηλά για να είναι αληθινά για τα δεδομένα ( γενικά ). Επίσης ο Πωλητής έχει ενα σωρό θετικές κριτικές από διάφορους. Υπάρχει διασφάλιση των χρημάτων αν πέσουμε σε απατεώνα για χρήματα πίσω? ΑΝ δεν κάνω λάθος οι πληρωμές γίνονται μεσω κάρτας κανονικά και όχι paypal ¨ετσι? Τα φώτα σας παιδιά... αν μπορείτε με τις εμπειρίες σας! Ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ Αν θέλετε δινω και σχετικό Link από εκεί που βρήκα καποια πράγματα... δεν ξερω και γερμανικά για να βγάλω άκρη...
dexterios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Αδερφέ τα λέει εδώ για τα refund από Amazon.de marketplace https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=14155261 Συνεπώς εάν το στείλεις πίσω στον πωλητή εντός των χρονικών ορίων που λέει έχεις δικαίωμα refund.Η πληρωμή γίνεται μέσω κάρτας αλλά προς το Amazon, όχι τον πωλητή. Αν υπάρχει πρόβλημα το Amazon μπορεί να τα τραβήξει πίσω. Το customer support του Amazon είναι πολύ εξυπηρετικό και υπάρχει και live chat εάν θες να τους ρωτήσεις κάτι και να σου απαντήσουν επίσημα. Τέλος εάν ο πωλητής λέει κάτι του στίλ στείλε mail στο τάδε email για λεπτομέρειες πως να πληρώσεις κτλ είναι κατά πάσα πιθανότητα απατεώνας που θέλει να σε βγάλει εκτός amazon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα