Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

μιας που αποφασισα πλεον αντι για λεωφορεια να χρησιμοποιησω το ποδηλατο μου για να πηγαινω στο τει μου

.το ξεθαψα απο την αποθηκη

ειχε καποια σημαδια οτι δεν λειτουργουσε σωστΑ(ΕΤΡΙΖΕ Το φρενο)και ετσι αποφασισα να το παω στην αθηνα σε εναν ποδηλατα

ο οποιος μου  εριξε αντισκουριακο στα δισκοφρενα και μου αλλαξε τα λαστιχα(ειπε οτι ετσι επρεπε)

και ετσι πληρωσα για κατι χαλασμενο

προσπαθησα την επομενη μερα να πατησω φρενο αλλα με τπτ

ειχανε ποτισει... μετα απο βρισιμο που του εριξα πηγα σε εναν πιο εμπειρο στην θηβων "κατσουλης" λεγεται

μου αλλαξε τον πισω μηχανισμο φρενου καθως και μπροσ πισω τακακια..

και ετσι χωρις να το δοκιμασω πλέον(το εφερα λαμια ,δυστυχως) αναλαλυψα οτι δεν επιανε καθολου το πισω φρενο ..οσο και δυνατα να τ παταγα..

οποτε λεω να του δωσω τελευαια ευκαιρια .και να το παω σε ενναν εδω στη λαμια

ο οποιος μου αλλαξε τη σαμπρελα την μπορστινη ( π ειχα ηδη αλλαξει) με την δικαιολογια οτι ηταν τρυπια

και ηθελε να μου αλλαξει δυσκοφρενα επειδη ηταν λαδωμενα(δεν ηταν)

οποτε πληρωσα σχεδον ενα 100ρικο για να διορθωσω τα βασικα (φρενα)

και ακομα δεν εχω  δει προκοπη

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Στη ΛΑΜΙΑ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ; ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ... θα ηθελα παρα πολυ να μου πειτε γνωμες-λυσεις.. η οτι αλλο μπορειτε

συγγνωμη για το μεγαλο ποστ ... αλλα ειλικρινα.,... χρειαζομαι ποδηλατο...και ηδη το εχω χρησοπληρωσει

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και γιατί ρε άνθρωπε μου δεν βάζεις v brakes να τελειώνεις; θες τα δισκάκια για μόστρα αφού δεν βγάζεις άκρη και το ποδήλατο το θες για φθηνή λύση... κάνε εκει την δουλειά σου με 20 ευρώ να τελειώνεις... 

τέλος δεν ειναι και κανένας πυρηνικός αντιδραστήρας το δισκόφρενο ποδηλάτου...

Αν δεν πιάνει σημαίνει 3 πράματα

1) η ντίζα δεν ειναι σφιγμένη

2) αν ειναι υδραυλικά χάνει απο την βιδούλα το λάδι και θέλει συμπλήρωση και κάνα καινούργιο oring στην βίδα.. 

3) δεν άλλαξε τακάκια ή έβαλε λάθος

όλα αυτά αν έχεις δύο χέρια με τουλάχιστον εναν αντίχειρα και 2 δάχτυλα στο καθένα 1 μάτι που να μπορεί να διακρίνει μύγα στο 1 μέτρο και 10 εγκεφαλικά κύτταρα στο μυαλό και ενα κατσαβίδι ή κλειδάκι μπορείς να τα τσεκάρεις μόνος σου. 

πχ για το "3" μπορείς να δεις το πάχος απο τα τακάκια αν ειναι αρκετό για να ακουμπήσει τον δίσκο και αν ειναι φαγομένα ή το "2" αν τσεκάρεις το "1" και το "3" τότε κατα πάσα πιθανότητα ειναι το "2" το πρόβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Παντως λιγο παραξενο κανει. 3 διαφορετικοι "μαστορες" και κανεις να μην το συνεφερει. Του @#$στη στο κατω-κατω. Ποδήλατο είναι, οχι πύραυλος.

• Like 1
Δημοσ.

και γιατί ρε άνθρωπε μου δεν βάζεις v brakes να τελειώνεις; θες τα δισκάκια για μόστρα αφού δεν βγάζεις άκρη και το ποδήλατο το θες για φθηνή λύση... κάνε εκει την δουλειά σου με 20 ευρώ να τελειώνεις... 

τέλος δεν ειναι και κανένας πυρηνικός αντιδραστήρας το δισκόφρενο ποδηλάτου...

Αν δεν πιάνει σημαίνει 3 πράματα

1) η ντίζα δεν ειναι σφιγμένη

2) αν ειναι υδραυλικά χάνει απο την βιδούλα το λάδι και θέλει συμπλήρωση και κάνα καινούργιο oring στην βίδα.. 

3) δεν άλλαξε τακάκια ή έβαλε λάθος

1.εχω δωσει ηδη λεφτα... για αυτό... οποτε δεν μπορω να διαθεσω α΄λλα/..κατι μου ειπαν ότι μπορει να μην εχουν ευθυγραμισει το Pad με τον rotor...

Παντως λιγο παραξενο κανει. 3 διαφορετικοι "μαστορες" και κανεις να μην το συνεφερει. Του @#$στη στο κατω-κατω. Ποδήλατο είναι, οχι πύραυλος.

λες να ειχα την ορεξη εγω να τρεχω και να χάλαω λεφτα?

Υδραυλικά δισκόφρενα ή με συρματόσχοινο;

μηχανικα είναι όχι υδραυλικα τα φρενα μου

Δημοσ.

Επίσης τα ποδήλατα ειναι μεγάλη κομπίνα όχι μόνο στην ελλάδα...

υπερκοστολογημένα και ο κάθε μπάρμπας ποδηλατάς το παίζει αρχιμηχανικός της audi δεν έκανε chek in στον ρότορ και μπορεί να κάνει μανιφόλτ ιντζέκτσιον και παπαριές ενα μαμιμένο δισκάκι ειναι με μια πρέσα που σφίγγει με ντίζα αν δεν μπορείς αυτό να βάλεις πάνω σε μια ζάντα άστο ρε μάστορα πες του πήγαινε να γίνεις καφετζής και προσοχή μην σου ξεχειλίζει ο καφές τέτοιος που είσαι... 

• Like 4
Δημοσ.

Επίσης τα ποδήλατα ειναι μεγάλη κομπίνα όχι μόνο στην ελλάδα...

υπερκοστολογημένα και ο κάθε μπάρμπας ποδηλατάς το παίζει αρχιμηχανικός της audi δεν έκανε chek in στον ρότορ και μπορεί να κάνει μανιφόλτ ιντζέκτσιον και παπαριές ενα μαμιμένο δισκάκι ειναι με μια πρέσα που σφίγγει με ντίζα αν δεν ξέρεις και αυτό να βάλεις πάνω σε μια ζάντα άστο ρε μάστορα...

τον εψαλα εγώ πολύ καλά...Αλλά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω εκεί μέσα.. Ρόμπα τον έκανα..αλλά τελικά ούτε το ποδήλαατν μου έφτιαξε.ούτε και μου έδωσε τα λεφττα μου πίσω....

Να σας ρωτήσω...επειδή η λύση είναι να τα φτιαχνω μόνος μου..είδα στο ιντερνετ πώς.γίνεται..μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό γρασο και ένα λιπαντικό και λάδι;

Δημοσ.

Μα και οι 3 άχρηστοι;

Δεν είπα ότι είναι άχρηστοι. Ο δεύτερος το πρόβλημα του ήταν ότι δεν έκανε test drive το ποδήλατο μετά αφού το έφτιαξε...ο τρίτος κάρα βλάχος κοίταξε απλά να βάλει λεφτά στην τσέπη...Καλά για τον πρώτο δεν μιλάμε...πρέπει κάποιος να του το κλείσει το μαγαζί.!!

Να το φτιάξεις μόνος σου[/quote

Ένα καλό γρασο και λιπαντικό που μπορώ να βρω;ποια προτείνετε; Σπρέπδη να σταματήσω και τα τρίξιματα που δημιουργούνταη από την μεσαία τριβή..του ποδηλάτου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...