Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ ποδήλατο με δισκόφρενα αλλά από την εμπειρία που έχω με την μηχανή κάθε φορά που αλλάζω τακάκια στα πρώτα χιλιόμετρα είναι σαν να μην έχω φρένα .. μήπως θέλουν απλά στρώσιμο ; 

http://www.bikeradar.com/gear/article/how-to-bed-in-disc-brake-pads-31337/

σίγουρα θέλουν και στρώσιμο. ενα ζευγαρι πουχα παρει 20γιουρο εγραφε πανω κανα 50αρι km διακοπτομενα γερα φρεναρισματα κτλ

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια αλλο το θελει στρωσιμο αλλο το οτι δεν παταω και δεν πιανει το φρενο ουτε λιγο

σίγουρα θέλουν και στρώσιμο. ενα ζευγαρι πουχα παρει 20γιουρο εγραφε πανω κανα 50αρι km διακοπτομενα γερα φρεναρισματα κτλ

Δημοσ.

παιδια αλλο το θελει στρωσιμο αλλο το οτι δεν παταω και δεν πιανει το φρενο ουτε λιγο

Δοκίμασε να κάνεις απότομα φρεναρίσματα με μεγάλη ταχύτητα ανά διαστήματα και δες αν τα φρένα βελτιώνονται .

Και στην μηχανή στα πρώτα φρεναρίσματα όσο δυνατά και να το πατήσω δεν μπλοκάρει ο τροχός και το τακάκι γλυστράει πάνω στον δίσκο παρότι το έχω πατήσει τέρμα .Μεγάλο μπλέξιμο πάντως.. με vbrakes θα ήσουν μια χαρά :P

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις απότομα φρεναρίσματα με μεγάλη ταχύτητα ανά διαστήματα και δες αν τα φρένα βελτιώνονται .

Και στην μηχανή στα πρώτα φρεναρίσματα όσο δυνατά και να το πατήσω δεν μπλοκάρει ο τροχός και το τακάκι γλυστράει πάνω στον δίσκο παρότι το έχω πατήσει τέρμα .Μεγάλο μπλέξιμο πάντως.. με vbrakes θα ήσουν μια χαρά :P

σημερα που το πηγα βολτα.δεν παταγε.. καθολου...και δημιουργηθηκε και άλλο πρόβλημα,.,,αλλα πιστευω με ένα συρματακι καινουργιο λυνεται ..

κοπηκαν τα συρματα το μπορστα και πισω ντεραγιε

Δημοσ.

Για να κοπούν τα σύρματα σημαίνει πως είχες σφίξει πολύ δυνατά τις βίδες στο μπροστά και στο πίσω ντεραγιε .Χμμ μάλλον θα το διαλύσεις το ποδηλατάκι αλλά τουλάχιστον θα μάθεις πέντε πράγματα  :-D ..και εγώ το πρώτο ποδήλατο το διάλυσα αλλά πλέον μπορώ να κάνω τα πάντα μόνος μου.

Δημοσ.

Για να κοπούν τα σύρματα σημαίνει πως είχες σφίξει πολύ δυνατά τις βίδες στο μπροστά και στο πίσω ντεραγιε .Χμμ μάλλον θα το διαλύσεις το ποδηλατάκι αλλά τουλάχιστον θα μάθεις πέντε πράγματα  :-D ..και εγώ το πρώτο ποδήλατο το διάλυσα αλλά πλέον μπορώ να κάνω τα πάντα μόνος μου.

και καπου εδώ να αναφερω

ότι το ποδηλατο για ένα χρονο εφαγε την σκουρια την ζωη του...

και τωρα με εκδικειται

το συρμα ηταν σκουρο καφε... ετοιμο να κοπει...αλλα περα από την πλακα εμαθα σχεδόν τα παντα για το ποδηλατο ,,μου

Δημοσ.

Είμαι άσχετος με τέτοια, αλλά πολύ ταλαιπωρία ρε φίλε για ένα ποδήλατο..... ελπίζω να ξεμπερδέψεις, πέταξες και ένα μάτσο λεφτά στους απατεώνες.....

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι άσχετος με τέτοια, αλλά πολύ ταλαιπωρία ρε φίλε για ένα ποδήλατο..... ελπίζω να ξεμπερδέψεις, πέταξες και ένα μάτσο λεφτά στους απατεώνες.....

κοίτα εάν δεν μου άρεσε σε τεράστιο βαθμό θα το είχα παρατήσει...

Στον λαμιωτη επαγγέλματια πήγα ξανά σήμερα.για να το αναφέρω ότι το φρένο δεν το έφτιαξε και ότι εσφιξε μέχρι αηδίας της βίδες από το δισκόφρενο.και η απάντηση ήταν ότι

Ότι κάνω στου άλλους έκανα και σε σένα...άρα με έβγαλε και παράξενο...

Του είπα ένα ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Και έφυγα....είμαι και ευγενικός....

Δημοσ.

κοίτα εάν δεν μου άρεσε σε τεράστιο βαθμό θα το είχα παρατήσει...

Στον λαμιωτη επαγγέλματια πήγα ξανά σήμερα.για να το αναφέρω ότι το φρένο δεν το έφτιαξε και ότι εσφιξε μέχρι αηδίας της βίδες από το δισκόφρενο.και η απάντηση ήταν ότι

Ότι κάνω στου άλλους έκανα και σε σένα...άρα με έβγαλε και παράξενο...

Του είπα ένα ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Και έφυγα....είμαι και ευγενικός....

Αν μπορείς να φέρεις το ποδήλατο στον Πειραιά έχω να σου προτείνω έναν ποδηλατά που πηγαίνω εγώ όποτε τον χρειάζομαι και είναι τέλειος.

Αν θες να τα κάνεις μόνος σου και να μάθεις δες το παρακάτω κανάλι

https://www.youtube.com/channel/UC9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ

Δημοσ.

Αν μπορείς να φέρεις το ποδήλατο στον Πειραιά έχω να σου προτείνω έναν ποδηλατά που πηγαίνω εγώ όποτε τον χρειάζομαι και είναι τέλειος.

Αν θες να τα κάνεις μόνος σου και να μάθεις δες το παρακάτω κανάλι

https://www.youtube.com/channel/UC9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ

αυτό ακριββως το καναλι εβλεπα χθες και το εφτιαξα..(temporarly)

χρειαζομαι καινουργια housing και brake cables...

ερωτηση(τα συρματα ταχυτήτων είναι τα ιδια με των φρενων) ? γιατι πρεπει να παω αυριο να παρω

πηρα γρασο σε σπρευ https://s18.postimg.org/ynkam3p21/ebay1.png

ελπιζω να κανει,,

Δημοσ.

Έχουν διαφορετικό τελείωμα .. επίσης υποτίθεται πως το σύρμα των φρένων έχει μεγαλύτερη αντοχή .

cable_heads.jpg

Το σπρέυ που πήρες που θα το χρησιμοποιήσεις ; αν το θες για την αλυσίδα δεν κάνει..θες λεπτό λάδι .

Δημοσ.

το θελω για την σελα

για την μεσαια τριβη

για τα πεταλια.

τα ρουλεμαν.. ? καλο δεν ειαιν ?

Έχουν διαφορετικό τελείωμα .. επίσης υποτίθεται πως το σύρμα των φρένων έχει μεγαλύτερη αντοχή .

cable_heads.jpg

Το σπρέυ που πήρες που θα το χρησιμοποιήσεις ; αν το θες για την αλυσίδα δεν κάνει..θες λεπτό λάδι .

το C δεν είναι φρενων ? τα αλλα  τι είναι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...