Προς το περιεχόμενο

Δελαπόρτας VS Facebook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου παραθετεις ενα κλειδωμενο θεμα γιατι, για να "μορφωθω" σχετικα με τον δελαπορτα;;;. Δεν χρειαζεται φιλε μου.... Εκρινα ηδη απο το λινκ του φιλου.... Εξ'αλλου, αν ηταν τοσο "χρησιμο" ,δεν βλεπω τον λογο κλειδωματος...
Δημοσ.

Μου παραθετεις ενα κλειδωμενο θεμα γιατι, για να "μορφωθω" σχετικα με τον δελαπορτα;;;. Δεν χρειαζεται φιλε μου.... Εκρινα ηδη απο το λινκ του φιλου.... Εξ'αλλου, αν ηταν τοσο "χρησιμο" ,δεν βλεπω τον λογο κλειδωματος...

Oh sweet lord..

Σου παραθετω ενα συγκεκριμενο ποστ απο ενα κλειδωμενο θεμα, που περιεχει λινκς για threads του Δελαπορτα.

Δημοσ.

Ναι,και τα ειδα.. Και τα διαβασα. Αυτο αναιρει κατι;;;. Οσο "μυαλο" και να ειναι αναιρει το "ψωνιο του φβ για τα λαικς" που εγραψα;;. Αναιρει μηπως οτι χρησιμοποιει αυτο το ιδιο μεσο που ταχα "μαχεται";;;. Ή ισως τους κανει πολεμο εκ των εσω;;;. Πιο χρησιμο στο μπλα μπλα θα μου φαινοταν...

Επισης,σε ολα τα λινκς του ποστ που παραθετεις, υπαρχει διαφορετικος λογαριασμος και παντα μπαναρισμενος.... Αξιοπιστια;;;. Ισως.

Δημοσ.

Το νόημα του post είναι να διασκεδάσουμε λίγο. Αν τώρα σου φαίνεται περιττό, ανούσιο ή οτιδήποτε άλλο μαγκιά σου αλλά είχα μια σκασίλα ξέρεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...