Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα άπαντες.

Είμαι manager σε μια ιστοσελίδα η οποία πουλάει συμπληρώματα διατροφής, για αθλητές. Εδρεύει στη Βουλγαρία και όλα πάνε μια χαρά :) Ευτυχώς. Σύντομα οι πωλήσεις θα ανέβουν αρκετά. Το οποίο με φέρνει στην ερώτησή μου:

Έκανα αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό ούτε στο forum, αλλά ούτε και στο γουγλε, το μόνο που βρήκα, είναι ένα άρθρο και μόνο αυτό, χωρίς κάποια περαιτέρω εξήγηση.

Έχει πέσει στην υπόληψή μου, το συγκεκριμένο άρθρο:

Πωλήσεις από απόσταση μέσω διαδικτύου (e-shop) και καθεστώς ΦΠΑ

Στο συγκεκριμένο κείμενο, υπάρχει ένας πίνακας, που πιθανώς είναι το μέγιστο ποσό τζίρου που μπορείς προς τη συγκεκριμένη χώρα (70000 BGN = 357 493.29 €.).

Θέλω να ρωτήσω.

#1 Πρέπει να βγάλω ΑΦΜ κανονικά στην Ελλάδα ή μπορώ και από τη Βουλγαρία;

#2 Μπορώ να το κάνω και από τη Βουλγαρία ή πρέπει να πάω στην Ελλάδα;

#3 Υπάρχουν ποινικές κυρώσεις;

#4 Κατάλαβα σωστά και το ποσό αυτό είναι μέχρι 35000 το χρόνο;

#5 Ποια υπηρεσία μπορώ να απευθυνθώ για επίσημες απαντήσεις; Τα τηλ που έχει στο τέλος, δεν απαντάει κανείς.

Δημοσ.

Και εφόσον είσαι στη Βουλγαρία το καλύτερο θα είναι να ρωτήσεις το λογιστή σου εκεί. Ή νομοθεσία που παραθετεις αναφέρεται σε αυτούς που είναι στην Ελλάδα και πουλάνε σε κ-μ θα πρέπει να ενημερωθεις για την αντίστοιχη της Βουλγαρίας.

Δημοσ.

Ολόκληρος manager σε σοβαρή εταιρία ψάχνεις απάντηση σε φόρουμ;

Το insomnia δεν ειναι οποιοδηποτε φορουμ.......γαμει και δερνει σ'ολα τα θεματα(ειδικα στο ΜπλαΜπλα),δινει λυσεις ακομη και σε φορολογικα,ιατρικα,αισθηματικα και πασης φυσεως θεματα και προβληματα. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...