Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια , εχω ενα λαπτοπ το οποιο ειχε θεμα στην μητρικη επισκευαστηκε και απο τοτε οταν το ανοιγω φορτιζεται η μπαταρια για ενα λεπτο και μετα σταματαει η φορτιση της.

Αλλαξα βυσμα φορτισης ελεγξα και ολο το κυκλωμα τροφοδοσιας και ολα φαινονται καλα οποτε κατεληξα στο συμπερασμα οτι φταιει η μπαταρια, γιατι το λαπτοπ δουλευει και χωρις μπαταρια.

Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει κατι αλλο στη μητρικη???

Δοκιμασα και απεγκατασταση των drivers της μπαταριας αλλα τιποτα.

Δημοσ.

Γεια , εχω ενα λαπτοπ το οποιο ειχε θεμα στην μητρικη επισκευαστηκε και απο τοτε οταν το ανοιγω φορτιζεται η μπαταρια για ενα λεπτο και μετα σταματαει η φορτιση της.

Αλλαξα βυσμα φορτισης ελεγξα και ολο το κυκλωμα τροφοδοσιας και ολα φαινονται καλα οποτε κατεληξα στο συμπερασμα οτι φταιει η μπαταρια, γιατι το λαπτοπ δουλευει και χωρις μπαταρια.

Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει κατι αλλο στη μητρικη???

Δοκιμασα και απεγκατασταση των drivers της μπαταριας αλλα τιποτα.

Τι θεμα ειχε η mobo και επισκευαστηκε;

Απο την στιγμη που λες οτι το προβλημα εμφανιστηκε αμεσως μετα την επισκευη της mobo, εγω θα κοιτουσα εκει.

Μαλλον θα αντικατασταθηκε με καποια αλλη η οποια έχει θεμα με την φορτιση της μπαταριας...

Δημοσ.

το προβλημα της μητρικης ηταν οτι δεν φορτιζε καθολου και δεν ανοιγε γιατι δεν κυκλοφορουσε το ρευμα,ενα Fet ειχε το θεμα το οποιο το αντικατεστησα και ενω το ρευμα παει κανονικα δεν φορτιζεται η μπαταρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...