Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν πεφτω μεσα δες και αυτο το video μηπως σε βοηθησει , σαν ιδεα. Ειναι με το πρωτο κουτι που σου εβαλε ο Σπυρος.

• Like 1
Δημοσ.

Θυσιάζεις  πολλά λόγω μεγέθους..

όπως

Αναβαθμισιμότητα.

nVme SSDs

περιορισμός σε κάρτες γραφικών

και καλο airflow που αν βάλεις τον 6700Κ γιατι να μην τον τσιμπήσεις λιγο σε 3 χρόνια αφου θα εχεις κ την υδροψηξη ?

Το build που σου έφτιαξε ο Σπυρος είναι πολύ καλό αλλα δεν εχει αύριο και ένας Hi_end υπολογιστής πρέπει να εχει αύριο ισάξιο με το σήμερα.

+ το Wi_Fi  BT που το κάνει ακόμα χειρότερο όλο..

Δεν στήνεις HTPC στήνεις 4Κ Workstation.

Συγνώμη που κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλα κάποιος πρέπει να τον κάνει και αυτόν τον ρόλο ωστε να σκεφτείς όλες τις πιθανές εκδοχές.

Καλά κάνεις και γίνεσαι ο δικηγόρος του διαβόλου και σε ευχαριστώ. Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες αλλά:

1. Ο χώρος του εργαστηρίου μου που θα μπει ο υπολογιστής είναι πολύ περιορισμένος. Σκέψου ότι θα μπει πάνω σε ένα ράφι τύπου dexion. Δίπλα του υπάρχουν από εκτυπωτές, βιβλία, μέχρι τροφοδοτικά και παλμογεννήτριες, χαμός δλδ.

2. Σε αυτή την ηλικία και με τόσες δουλειές που έχω πραγματικά δε προλαβαίνω να ασχοληθώ με OC, αναβαθμίσεις κτλ. Όταν φτάσει η ώρα και δε θα μου κάνει, απλά θα τον δώσω και θα πάρω καινούργιο.

3. Θα τα βγάλει τα λεφτά σε λιγότερο από 4 μήνες.

4. Όσο αφορά την συνδεσημότητα Wifi-Blutooth δεν είναι τυχαία. Και δεν είναι για λόγους multimedia. Όταν πειραματίζομαι με Internet of the Things, αυτά είναι απαραίτητα από την αρχή. Βαριέμαι να ψάχνω για usb λύσεις κτλ, δεν έχω το χρόνο για να το κάνω. Αφού το φτιάχνω από την αρχή ας τα έχει όλα επάνω να τελειώνουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...