paparounaa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια,πειγα να αγοράσω κάτι από ένα παιδί σε μια αγγελία από χε.γρ και μου είπε στείλτε στο πάπα μου του τα στέλνω παραλαμβάνω και δεν είναι ότι ζήτησα κάνω Open case dispute ΑΛΛΑ έχασα την υπόθεση !!!!!!!!!! τώρα τι κάνω? αν πάω στην δειωξη?θα βγάλω Άκρη? η θα μου πουν φιλαράκι μου λόγο ΠΑΥΠΑΛ δλδ 3τος ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε τίποτα?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια,πειγα να αγοράσω κάτι από ένα παιδί σε μια αγγελία από χε.γρ και μου είπε στείλτε στο πάπα μου του τα στέλνω παραλαμβάνω και δεν είναι ότι ζήτησα κάνω Open case dispute ΑΛΛΑ έχασα την υπόθεση !!!!!!!!!! τώρα τι κάνω? αν πάω στην δειωξη?θα βγάλω Άκρη? η θα μου πουν φιλαράκι μου λόγο ΠΑΥΠΑΛ δλδ 3τος ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε τίποτα? Τι δίωξη και μ..... Εχασες την υποθεση απο το παυπαλ τελος
HERTHAN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Πρέπει να βάλουμε έναν μεταφραστη εδώ μέσα. Σιγά μην πας στο FBI ρε αδερφέ.........όπως σου λέει Nike αφού έχασες την υπόθεση στο PayPal τελειωσε........αν και δίκιο να είχες έτσι όπως μας τα λες εδώ ούτε αυτοί θα κατάλαβαν και δικαίωσαν το άλλον.
NIKKIBENz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ειναι απλο,εστειλα σαν goods-services για μια καρτα γραφικων μου εστειλε ενα αδιο κουτι ανοιξα στο παυπαλ case την εχασα δλδ αν το πω στην διωξηθα μου πουνε φιλε ητανε παυπαλ δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα?
corsair04 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια,πειγα να αγοράσω κάτι από ένα παιδί σε μια αγγελία από χε.γρ και μου είπε στείλτε στο πάπα μου του τα στέλνω παραλαμβάνω και δεν είναι ότι ζήτησα κάνω Open case dispute ΑΛΛΑ έχασα την υπόθεση !!!!!!!!!! τώρα τι κάνω? αν πάω στην δειωξη?θα βγάλω Άκρη? η θα μου πουν φιλαράκι μου λόγο ΠΑΥΠΑΛ δλδ 3τος ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε τίποτα? ειναι απλο,εστειλα σαν goods-services για μια καρτα γραφικων μου εστειλε ενα αδιο κουτι ανοιξα στο παυπαλ case την εχασα δλδ αν το πω στην διωξηθα μου πουνε φιλε ητανε παυπαλ δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα? για αρχή έχεις διπλό λογαριασμό στο forum και εδώ βλέπω να χάνεις .... επίσης όταν τα χρήματα είναι πάνω από 50€ αντικαταβολή και έλεγχο 7-10€ άσε το paypal ήταν ένα καλό μάθημα την επόμενη φορά θα είσαι πιο προσεκτικός
johnbond Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 για αρχή έχεις διπλό λογαριασμό στο forum και εδώ βλέπω να χάνεις .... επίσης όταν τα χρήματα είναι πάνω από 50€ αντικαταβολή και έλεγχο 7-10€ άσε το paypal ήταν ένα καλό μάθημα την επόμενη φορά θα είσαι πιο προσεκτικός Γιατί ; με αντικαταβολή τι διαφορά θα είχε; με έλεγχο οκ..αλλά πόσοι δέχονται έλεγχο; Κατ'αρχάς καταγγελία στη δίωξη. Κατά δεύτερον μήνυση. Τα λεφτά σου δε θα τα πάρεις ποτέ πίσω,θα δώσεις και παραπάνω για τη μήνυση. Αλλά πιθανώς να τιμωρηθεί ο κλέφτης και να πάρεις πίσω τη χαμένη τιμή σου. Εγώ αυτό θα κάνω αν ποτέ την πατήσω.Ανεξαρτήτως χρηματικού κόστους. 1
dexterios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Θεωρητικά από ότι λέει στο resolution center του paypal μπορείς να κάνεις appeal σε ένα closed case για να ξανανοίξει εντός 10 ημερών από την απόφαση. Το λέω θεωρητικά γιατί εγώ τέτοιο κουμπί σε εμένα δε θυμάμαι να έχω δει . Σε κάθε περίπτωση ,αφού το λένε οτι υπάρχει η δυνατότητα και κουμπί να μην βρείς πάρε τηλέφωνο και ζήτα από τον agent να κάνεις appeal. https://www.paypal.com/us/selfhelp/article/Can-I-appeal-PayPal%E2%80%99s-decision-on-my-claim-FAQ2050 *Για να βρεις το τηλέφωνο που πρέπει να πάρεις για να μιλήσεις με agent του paypal μπες εδώ https://www.paypal.com/gr/selfhelp/contact/call
chipakos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ειναι απλο,εστειλα σαν goods-services για μια καρτα γραφικων μου εστειλε ενα αδιο κουτι ανοιξα στο παυπαλ case την εχασα δλδ αν το πω στην διωξηθα μου πουνε φιλε ητανε παυπαλ δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα? Τι εννοείς έστειλες σαν Goods services?? Εστειλες τελικά ή παρέλαβες??Και κάτι ακόμη....εφόσων το δέμα ήταν συστημένο αυτά τα ζυγίζουν πριν ξεκινήσει η αποστολή. Πιστεύω λοιπόν ότι το μοναδικό ίσως στοιχείο που έχεις με το μέρος σου είναι ότι το κουτί ηταν ελαφρύ άρα άδειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις