eidikos33 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα γνωριζει κανεις καθε ποτε ενημερωνετε το συστημα του Ικα με τα ενσημα μας?
Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα γνωριζει κανεις καθε ποτε ενημερωνετε το συστημα του Ικα με τα ενσημα μας? Κάθε τρεις μήνες φαίνονται στο σύστημα αλλά θέλει κάνα μήνα ακόμα για να επικύρωποιηθουν 1
eidikos33 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Γνωριζεις ποιοι ειναι αυτοι οι τρεις μηνες? επισης οταν λες επικυρωποιηση? αμα παω να ζητησω βεβαιωση ενσημων μπορει να εχουν περασει οι τρεις μηνες που απαιτουνται και παλι να μην φαινονται στην βεβαιωση
Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Γνωριζεις ποιοι ειναι αυτοι οι τρεις μηνες? επισης οταν λες επικυρωποιηση? αμα παω να ζητησω βεβαιωση ενσημων μπορει να εχουν περασει οι τρεις μηνες που απαιτουνται και παλι να μην φαινονται στην βεβαιωση Συνήθως πάει Γενάρη - Φεβρουαρίου - Μαρτίου κλπ. Ναι μπορεί εμένα πχ είχαν φανεί τα ενσημα και βιβλιάριο μου έβγαλαν μετά από δύο μήνες γιατί δεν είχαν ακόμα επικύρωποιηθει
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πήγα αρχές Οκτώβρη και φαίνονταν μέχρι τον Αύγουστο.
eidikos33 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 μεχρι τελη αυγουστου? εγω απολυθηκα αρχες σεπτεμβρη...
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 μεχρι τελη αυγουστου? εγω απολυθηκα αρχες σεπτεμβρη... Δεν είμαι σίγουρος αν θα έχουν περαστεί, μάλλον όχι ακόμα όμως.
greekparot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Τα ενσημα του τρεχοντος μηνα μπορουν να κολληθουν στο ΙΚΑ με ΑΠΔ ως τα τελη του επομενου μηνα. Δηλαδη για απασχοληση Οκτωβριου ο εργοδοτης εχει προθεσμια εως τελη Νοεμβριου να τα δηλωσει. Οποτε μπορει καποιος τις πρωτες ημερες του Δεκεμβριου να δει αν του εβαλαν ενσημα για Οκτωβριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα