driver2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Παιδια εχω περασει περιοδευον για στρατο και περιμενω να μου ερθει το χαρτι το θεμα ειναι οτι τωρα ειμαι φοιτητης και θα χρειαστει να παρω αναβολη.Η ερωτηση μου ειναι εαν πρεπει να περιμενω να ερθει το χαρτι καταταξης και μετα να παρω αναβολη η να παω απο τωρα εαν ξερει καποιος εας με βοηθησει παιδια
Pseudonumo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Όπου να ναι το ανέβασες! ΥΓ. Πήγαινε τώρα.
fotaras13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω με το που γραφτείς στη σχολή πας και παίρνεις αναβολή με βεβαίωση που σου χορηγεί η σχολή. Και όχι δε θυμάμαι να περιμένεις σημείωμα κατάταξης, οπότε κοιταξε το σύντομα...
frozex Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Πάνε τώρα... αν σου έρθει το χαρτι πρέπει να παρουσιαστεις και να πάρεις αναβολή απο το κέντρο που θα γράφεται στο χαρτί κατατάξεως.
overpower Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Χθες επρεπε να πας κιολας. Θα ζητησεις ομως απο την γραμματεια σου βεβαιωση σπουδων για στρατιωτικη χρηση.
driver2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ παιδια αυτο θα κανω θα παω ζητησω την βεβαιωση για να παω να παρω αναβολη
djcat Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πάνε τώρα... αν σου έρθει το χαρτι πρέπει να παρουσιαστεις και να πάρεις αναβολή απο το κέντρο που θα γράφεται στο χαρτί κατατάξεως. Και χαρτί κατάταξης να σου έρθει δε χρειάζεται πας στο κέντρο. Μια χαρά παίρνεις αναβολή και χωρίς να πας. Αλλά ναι, καλό είναι να πάρεις την αναβολή να ξεμπερδεύεις. 1
Silverage Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Και η απλή βεβαίωση κάνει δεν χρειάζεται για στρατιωτική χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα