Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη με βόλευε για την δουλειά μου, έχω παρει αρκετο χώρο στο google drive και με πολυ κοπο αλλά προπάντων χρόνο, έχω ανεβάσει περιπου 350gb.

Αυτο που με προβληματιζει είναι το εξής. Επεδη με την χρεωστική μου κάνω αρκετές συναλλαγες και πολλές φορές αδειάζει, αν τύχει και παει να τραβηξει λεφτά η google την ωρα που ειναι αδεια η καρτα, θα τα σβησει μαχαιρι τα αρχεία ή θα μου δώσει καποιο διαστημα (1-2 μέρες) να βαλω τα λεφτα?

Υ.Γ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει και ετήσια πληρωμή να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ.

Σιγά μην σ σβήσει τα αρχεία.

Απλά δεν μπορείς να ανεβάσει κάτι άλλο.

(Βέβαια καλό θα είναι να κοιτας να αφήνεις ένα υπόλοιπο μεσα ώστε να γίνεται άμεσα ή συναλλαγή να τελειωνεις)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα ανανεωσα μετα απο 3 μερες χωρις κανενα θεμα;)

Για να μην ανοιγω νεο νημα, μια ακομα ερωτηση...

Εχω κατεβασμενο το app σε 3 υπολογιστες. Ενα σταθερο στο σπιτι, ενα σταθερο στο γραφειο και ενα λαπτοπ. τα αρχεια μου τα οργανωνω απο τους δυο σταθερους και τα χρεισημοποιω και απο τους 3 υπολογιστες. Επειδη το λαπτοπ ομως το χειριζονται και αλλοι, ειναι δυνατον να δηλωσω καπως τον συγχρονισμο να τον παιρνει το λαπτοπ μονοδρομα? δηλαδη cloud->laptop.

Ωστε οτι μαλακια γινει στο λαπτοπ να μην γινεται και στο cloud. Αλλα να ενημερωνεται απο το cloud. Δηλαδη αν εχω στο λαπτοπ τα αρχεια file1, file2, file3 και σβησω το file2, να μην σβηστει και απο το cloud το file2, αλλα να ξαναπεραστει το file2.

Να δουλευει ετσι:

Cloud <--> Desktop1

Cloud <--> Desktop2

Cloud ----> Laptop

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι απλο αν ξερετε για να μην ανοιγω νέο νήμα. Οταν ένα αρχείο στον υπολογιστή μου στον φάκελο του google drive μετακινηθει, διαγραφει ή δημιουργηθει τότε η αλλαγή αυτή μεταφέρεται στον server και μετά σε ολες τις συσκευές οκ?

Αν όμως αλλάξω κάτι στο αρχείο, χωρίς να το μετακινήσω, διαγραψω, μετονομάσω κλπ. Ας πούμε οτι σε ένα /google drive/tragoudi.mp3 απλά κάνω edit και ενημερώσω τα tags του. Οι αλλαγές αυτές μεταφέρονται στο server και κατα συνέπεια στους άλλους υπολογιστές? Τώρα άλλαξα κάποια αρχεία και θα δω αν ενημερωθούν άυριο στο γραφείο. Απλά ρωτάω για να μην κάνω άλλες αλλαγές τσάμπα, αν δεν γίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...