vag0st Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παιδια καλησπερα, ειμαι απο κινητο κ το ψαξιμο στο φορουμ ειναι λιγο δυσκολο γι αυτο συγχωρεστε με αν υπαρχει το θεμα κ δεν το ειδα. Στις πρωτες σελιδες και στην αναζητηση δε το βρηκα.Εχω θεμα με τις αγγελιες μου.Ενω πηγαινοντας χειροκινητα στις αγγελιες\κατηγορια κλπ οι αγγελιες μου (κλειδωμενες ή μη) φαινονται κανονικα, αν παω στο προφιλ μου\ευρεση περιεχομενου\αγγελιες δε μπορω να τις δω. Δε μπορω επισης να τις βρω ουτε με αναζητηση. Ομως οι αγγελιες υπαρχουν κανονικα γιατι δεχομαι κ μηνυματα.Στο προφιλ μου βλεπω μονο πολυ παλιες αγγελιες (6/2015) που αν πατησω πανω γραφει το εξης: "Αγγελίες που έχουν ξεπεράσει τις 90 ημέρες δημοσίευσης, δεν είναι πλέον προσβάσιμες" Παρολα αυτα μια αγγελια περιπου 1 μηνα φαινεται στο προφιλ μου.Πρεπει να περασει καποιο χρονικο διαστημα (7 μερες ) ωστε να τις βλεπω στο προφιλ μου?Ρωταω επειδη ειναι αρκετα δυσκολο να βρω την ιδια μου την αγγελια οταν μεσα σε 1-2 μερες μπορει να χει φτασει στη σελιδα 20+, ποσο μαλλον οταν ειμαι απο κινητο.Ευχαριστω προκαταβολικα!
astrosunnefo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Πάντως, τις τελευταίες μπορείς να τις δεις αφού πας στο προφίλ σου, και θα τις βρεις μεταβαίνοντας στις Αγγελίες > Αναλυτικό προφίλ > Πρόσφατες αγγελίες (κάτω αριστερά). Εγώ, τουλάχιστον, μπορώ και τις βλέπω κανονικά. Δεν ξέρω αν για σένα αλλάζει κάτι, δηλαδή να φαίνονται μόνο στους επισκέπτες του προφίλ σου.
vag0st Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Σε ευχαριστω πολυ. Εχεις δικιο, εκει οντως φαινονται ολες οι αγγελιες μου. Εγω εψαχνα στο προφιλ μου>ευρεση περιεχομενου>αγγελιες και εκει δε μου τις εμφανιζει ολες.Βλεπω οπως στην εικονα μερικες.πχ η καρτα 7770 και ο σκληρος adata δε φαινονται. Τωρα γιατι δε φαινονται ουτε στο search δε ξερω. 1
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 μπορεις να δεις τις αγγελιες σου απο εδω. my profile κατω αριστερα trader και μετα For more check xxxxx's analytic profile for Classifieds!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα