Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταφορέας αποσκευών(?)(η όπως αλλιώς λέγεται)

Έχει κανείς εμπειρία?

Λεπτομέρειες για την δουλειά?

Πως γίνονται οι μεταφορές?Ποια είναι ακριβώς τα καθήκοντα?

Χρήματα και γενικά κάθε πληροφορία θα είναι χρήσιμη.

Να είστε καλα.

Δημοσ.

Εχω γνωστό που δουλεύει αλλά δεν νομίζω μεταφορέας (μπορεί να κάνω και λάθος), πάντως εκεί στην πίστα δουλεύει.

Είναι αρκετά τίμια δουλειά.

Πληρώνει μέτρια 700€ αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αρκετές φορές σου κάθονται 3ημερα - 4ημερα ρεπο σερί κτλ.

Βέβαια ένα σημαντικό αρνητικό που έχουν αυτές οι δουλειές είναι ότι τα ωράρια τους δεν είναι ποτέ σταθερά.

Αλλά κάτσε λίγο γιατί δεν το εξηγείς. Σου έχει κάτσει τέτοια δουλειά και απλά θες να μάθεις πληροφορίες μήπως ακολουθήσεις το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Αν είναι το 1ο τότε άποψη μου Go for It.

Αν είναι το 2ο άστο δεν έχει νόημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Handling ή υπαλληλος εδαφους ή ramp sorting ,sorting area loaders γοογλαρε και θα βρεις τις εταιρειες

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω γνωστό που δουλεύει αλλά δεν νομίζω μεταφορέας (μπορεί να κάνω και λάθος), πάντως εκεί στην πίστα δουλεύει.

Είναι αρκετά τίμια δουλειά.

Πληρώνει μέτρια 700€ αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αρκετές φορές σου κάθονται 3ημερα - 4ημερα ρεπο σερί κτλ.

Βέβαια ένα σημαντικό αρνητικό που έχουν αυτές οι δουλειές είναι ότι τα ωράρια τους δεν είναι ποτέ σταθερά.

Αλλά κάτσε λίγο γιατί δεν το εξηγείς. Σου έχει κάτσει τέτοια δουλειά και απλά θες να μάθεις πληροφορίες μήπως ακολουθήσεις το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Αν είναι το 1ο τότε άποψη μου Go for It.

Αν είναι το 2ο άστο δεν έχει νόημα.

Ενας γνωστός γνωστού μπορεί να με χώσει και ψάχνω πληροφορίες.Βασικά αυτό που με νοιάζει πιο πολύ είναι οτι πριν 1,5 χρόνο είχα κάνει εγχείρηση βουβωνοκηλης και με ψιλοαγχωνει το θέμα βάρος.

Τα 700 πως προκύπτουν?

Οταν λες δεν ειναι σταθερά τα ωραρια εννοεις οτι σε πηγαίνει μια βδομαδα μερα 1 βδομαδα νύχτα πχ?

Thanks για την απάντηση πάντως!

Δημοσ.

Ενας γνωστός γνωστού μπορεί να με χώσει και ψάχνω πληροφορίες.Βασικά αυτό που με νοιάζει πιο πολύ είναι οτι πριν 1,5 χρόνο είχα κάνει εγχείρηση βουβωνοκηλης και με ψιλοαγχωνει το θέμα βάρος.

Τα 700 πως προκύπτουν?

Οταν λες δεν ειναι σταθερά τα ωραρια εννοεις οτι σε πηγαίνει μια βδομαδα μερα 1 βδομαδα νύχτα πχ?

Thanks για την απάντηση πάντως!

Κοίτα για το θέμα βάρους σίγουρα έχει λίγο κουβάλημα αλλά ίσα ίσα μέχρι να τα φορτώσεις στα ειδικά μηχανήματα.

Τα 700€ δεν γνωρίζω πως προκύπτουν γιατί δεν είμαι του επαγγέλματος. Σου λέω απλά πόσα παίρνει ο γνωστός μου. Ενδεχομένως να παίρνεις και λιγότερα.

Τα ωράρια μπορεί να είναι μια εβδομάδα μέρα - μία νύχτα,

Δευτέρα - Τριτη Πρωι και Τεταρτη Βραδυ (μέχρι το ξημέρωμα δηλαδή) κτλ.

Κάπως έτσι.

Δημοσ.

580 ειναι ο μισθός. Τα 700 δεν υπάρχουν. Ιςως Αν δουλεύεις μονο βράδυ και Σαββατοκύριακο και εχεις και κανα 2-3 παιδιά να προκύψουν.

Βαριά δουλεια, ελάχιστοι Έλληνες μένουν πάνω απο δίμηνο. Και βάρη θα σηκώσεις πολλα και στο αμπάρι θα χωρίς σκυμμένος και θα φορτώνεις. Δεν ειναι πάντως άσχημη ενω μπορει αν εχεις και καποια βαςικα qualifications σιγά σιγά να ανέβεις σε καλύτερη θεση (ίδια λεφτά πάνω κάτω αλλα πιο ελαφριά)

Δημοσ.

Δουλευα κάποιο φεγγάρι στον βενιζελο και από αυτά που είδα, οι handlers δουλεύουν με ωράρια πτήσεων. δλδ μπορεί ένα τυπικό πρωινό σου να ξεκινάει στις 3 ή 4 το πρωί και μέχρι αναλόγως τη σύμβαση σου, αν είσαι 6ωρος( οι περισσότεροι ηταν) ή οκταωρος. πολύ κουβαλημα, βαβουρα απίστευτη στον διαχωρισμό(το δωμάτιο πίσω από τον ιμαντα που παίρνεις την βαλιτσουλα σου κατά την άφιξη σου). Επίσης η πίστα είναι δύσκολη πολύ. το χειμώνα κάνει ψωφο το καλοκαίρι πατάς και σου λιώνει το παπούτσι από τη ζέστη(τρόπος του λέγειν). έχουν υπάρξει κάτι καλοκαίρια που έπιασε 46-50 βαθμούς στην πίστα. υπάρχουν και οδηγοί που μεταφέρουν τις βαλίτσες εξω, αυτοί μάλλον παίρνουν κατι παραπάνω.

γενικά ειναι χαμαλοδουλεια και πιθανότατα θα σκισεις τη μέση σου. Πήγαινε, αλλά πουλεψε την γρηγορα.

tip εκτός από συγκεκριμένες εταιριες-θεσεις, το αεροδρόμιο είναι ένα σκλαβοπάζαρο. καλή συνέχεια.

Δημοσ.

αν εχεις επιλογες,μην πατας.θα καταστρεψεις την μεση.στην κηλη,αν εβαλες πλεγμα,εχεις ενα κλικ παραπανω περιθωριο να σηκωσεις βαρος,παντα με προσοχη-γονατα.αν δεν εβαλες πλεγμα,θα ξαναβγει,αν σηκωνεις βαρη.

Δημοσ.

Νταξει ενδιαφερουσα δουλεια αλλα εχεις ιστορικο οποτε δε θα το ρισκαρα.Κ καλα τωρα με τους κανονισμους εχουν πεσει οι βαλιτσες που πανε για φορτωμα στο αμπαρι -τις παιρνουν ολοι πανω καμπινα- αλλα δε ξερεις οτι θασαι παντα εσωτερικου πχ που συμβαινει πιο συχνα αυτο αποτι εξωτερικο φανταζομαι που οι βαλιτσες θαναι απο 25 κιλα κ πανω.συν οτι λεφτα θα βαγζεις θα τα δινεις γιαλοιφες κ εμπλαστρα.χαχα

Οποτε αν βαλεις την αποσταση,τον μισθο κ το ιστορικο κατηγορηματικα οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...