Προς το περιεχόμενο

Bootable dvd to bootable cd


the_ar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

 

Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα bootable DVD σε υπολογιστή που έχει μόνο cd. Το μέγεθος των αρχείων μέσα στο dvd είναι 697mb. Πώς μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία σε ένα bootable CD; Η παρακάτω διαδικασία είναι σωστή;

 

Εξάγω το boot.img από το dvd. Δημιουργώ ένα bootable iso με το boot.img που πήρα και προσθέτω τα περιεχόμενα του dvd 697mb. Καίω το bootable ISO σε cd.

 

ΤΟ cd που θα φτιάξω με την παραπάνω διαδικασία θα δουλέψει;

 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειαζεται ολο αυτο.

 

Αν μετατρεψεις το DVD σε ISO, θα ειναι ενσωματωμενο και το boot sector, οποτε απλα θα καψεις το παραγομενο ISO image σε CD.

 

Το θεμα ειναι να βρεις μια εφαρμογη που να κανει την μετατροπη και να μην εχει limits οπως το UltraISO ή το PowerISO ή το MagicISO που εχουν limit τα 300ΜΒ αν θυμαμαι καλα.

 

EDITED:

Το ImgBurn θα την κανει τη δουλεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα; Βασικά με το imageburn μπορείς να δημιουργήσεις ένα iso από το dvd και αν αυτό είναι όντως κάτω από τα 700ΜΒ μπορείς να το κάψεις άμεσα σε cd πάλι με το ίδιο πρόγραμμα. Αν είναι μεγαλύτερο για λίγο ίσως μπορέσεις με κάποιο iso manager (π.χ. ultraiso, poweriso κτλ) να σβήσεις κάτι από μέσα ώστε να χωρέσει, π.χ. κανένα manual.

 

EDIT:

Μόλις είδα ότι το WinISO 5.3 είναι δωρεάν (όχι η 6 η οποία είναι trial) και το δίνουν στο site για κατέβασμα σε zip που περιέχει την έκδοση 6 (όχι free), την 5.3 (shareware) και ένα readme με το serial για την ενεργοποίηση. Οπότε είσαι super με αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...