Προς το περιεχόμενο

Το Switch είναι επόμενη υβριδική παιχνιδοκονσόλα της Nintendo


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μέλλον της Nintendo στο χώρο των παιχνιδοκονσολών είναι το Switch (πρώην NX), με την Ιαπωνική εταιρεία να δίνει επιτέλους σήμερα τις πρώτες πληροφορίες όχι μέσω κάποιας παρουσίασης αλλά με ένα βίντεο.

Στο βίντεο διάρκειας 3.30 λεπτών, επιβεβαιώνονται παλαιότερες φήμες για τον υβριδικό χαρακτήρα που θα είχε η νέα κονσόλα της Nintendo όπου εκτός από τη σύνδεσή της με την τηλεόραση, ο χρήστης μπορεί να την μεταφέρει πολύ εύκολα μαζί του οπουδήποτε και να παίξει τα αγαπημένα του παιχνίδια στην ενσωματωμένη οθόνη που διαθέτει η συσκευή. Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο, όταν το Switch χρησιμοποιείται στο σαλόνι, τοποθετείται σε μια ειδική βάση η οποία με τη σειρά της είναι συνδεδεμένη στην τηλεόραση δίνοντας την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

 

Το χειριστήριο που χρησιμοποιεί ο χρήστης διαθέτει δύο αποσπώμενα μέρη, τα οποία μόλις αφαιρεθούν, μπορούν να συνδεθούν στην κεντρική μονάδα του Switch, μετατρέποντάς το σε φορητή παιχνιδομηχανή. Χωρίς η Nintendo να έχει δημοσιεύσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, καταλαβαίνουμε ότι η αναπαραγωγή του παιχνιδιού ακόμα και στη φορητή μορφή της κονσόλας γίνεται με πλήρη γραφικά χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητά τους. Τα χειριστήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ασύρματα, με την οθόνη και κεντρική μονάδα να στέκεται σε σταθερή θέση εξαιτίας του ενσωματωμένου kickstand. Για τη δημιουργία της κονσόλας η Nintendo έχει συνεργαστεί για πρώτη φορά με την Nvidia η οποία έχει δημιουργήσει σ' αυτή την περίπτωση μια διαφορετική εκδοχή του επεξεργαστή Tegra.

 

Ακόμα στο βίντεο βλέπουμε την αναπαραγωγή νέων παιχνιδιών Zelda, Mario και Mario Kart ενώ η Nintendo δε χάνει την ευκαιρία να τονίσει τον «κοινωνικό χαρακτήρα» της συσκευής, με τους παίκτες να μπορούν να αναμετρηθούν στον ίδιο χώρο χωρίς να χρειάζεται να βρεθούν online. Μάλιστα μία από τις εκπλήξεις του βίντεο είναι η συμμετοχή παικτών σε ένα esport γεγονός και μέσα σε ένα γεμάτο στάδιο, μια κίνηση που ίσως έχει στόχο να δείξει την εναρμόνιση της Ninendo με τις εξελίξεις στο χώρο του gaming.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Όταν κυκλοφορήσει το Switch, τον προσεχή Μάρτιο, θα βρεθεί αντιμέτωπο με το PlayStation Pro της Sony καθώς και με το Xbox One S της Microsoft. Περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα χαρακτηριστικά της κονσόλας και φυσικά την τιμή της, θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειδα Skyrim. Δεν ξερω αν ειναι το ultimate edition...

Αν μπορει να το συνδυάσει με 60Fps/1080p σε desktop λειτουργιά  και 30Fps/1080p ή 60Fps/720p σε on the go, τοτε θα γινει top 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...