Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Έχω έναν παλιό Seagate δίσκο σε ένα σύστημα κι έχει πέσει το health στο 57%. Σε ποιο ποσοστό θα πρέπει να τον αλλάξω; Δεν θέλω να τα φτύσει εντελώς γιατί με ενδιαφέρει να τον κάνω clone. Επομένως ποιο είναι το μικρότερο ασφαλές ποσοστό που θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση;
Sheogorath Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τον κάνεις σήμερα-τώρα-άμεσα γιατί θα σε αφήσει χωρίς προειδοποίηση. Και μετά τον αφήνεις σαν backup σε κανα συρτάρι. 2
dollyyy19 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 ξεκινα τωρα..........στο επομενο startup μπορει να μην τον αναγνωριζει,και μετα τρεχα πληρωνε..... 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μόλις ξεκίνησει να πέφτει κάτω από 90% εγώ τους αλλαζω. Ξεκινά άμεσα διαδικασία για αλλαγή γιατί ξαφνικά θα σε αφήσει.
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Το βασικο ειναι να τον παρακολουθας συχνα να δεις αν και ποσο πεφτει και να παρεις backup ειδικα αν εχεις σημαντικα για΄σενα αρχεια μεσα.. Αν δεν βλεπεις κολληματα και αργοποριες γενικα στην χρηση του, μπορει να σου κρατησει κιολας και για χρονια. Εχω δισκο σε 2ο pc 160gb seagate που πριν 3 χρονια που ηρθε στα χερια μου ηταν με 3% υγεια και 150ημερες λειτουργιας τοτε κι ελεγε οτι του απομενουν 2 ημερες ακομα.(HDSENTINEL αυτα). ΤΩρα τον εχω ακομα, με 2% πριν καναν μηνα, 350 ημερες λειτουργιας κι ακομα του απομενουν ιδιες μερες για να πεθανει..Δηλαδη 2!!! Απλα απο τοτε εχει 75 τομεις προβληματικους και 391 seek sectors κι αυτο δεν εχει αλλαξει καθολου...(σημαντικο) Απλα παιρνεις τα μετρα σου για σιγουρια λοιπον με τα αρχεια σου κι απο κει και περα ολα ειναι πιθανα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα