Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι με ένα Moto G 3rd Gen XT1541 εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως δεν πιάνει 4G. Στην Πολωνια επιανα και μέσα στην μέση του πουθενά LTE το κατώτερο εκεί ήταν το 4G. Εδώ με την Wind το υψηλότερο που μου φτάνει είναι H και H+ και έχω και 3G/E πολλές φορές. Μήπως είναι πρόβλημα της Wind αφού στην Πολωνια πιάνω LTE?

Δημοσ.

Στην Πολωνια χρησιμοποιώ Orange. Κλάσης ανώτερη από την Ελλάδα. 4G LTE στα χωριά που στα ελληνικά χωριά με το ζόρι 3G έπιανε. Δεν ξέρω τι φταίει. (Επί ευκαιρίας μπορώ να πω ότι με 5€ που μας δίνουν 1GB internet μας κλέβουν για τα καλά. Φέτος στην Πολωνια ήταν το κάτι άλλο αυτο το καλοκαίρι με μόνο 1.25€ πήρα 7GB internet λόγω καλοκαιριού και μου έδωσαν αλλά 10GB και καλά για να πιάσω πόκεμον :) Σύνολο 17GB.

Δημοσ.

η wind είναι άθλια στην ελλάδα, πουθενά δεν πιάνει.Με cosmote έχω 4g και στα ασανσερ μέσα εδώ στην επαρχία που είμαι και μένω και σε χωριό

Δημοσ.

η wind είναι άθλια στην ελλάδα, πουθενά δεν πιάνει.Με cosmote έχω 4g και στα ασανσερ μέσα εδώ στην επαρχία που είμαι και μένω και σε χωριό

Βορεια Ελλαδα ειναι απλα αθλια.Εκτος Θεσσαλονικης απλα δεν υπαρχει.Και εχω φοιτητικο κι ολας.

Η Whats Up που εχω πιανει παντου 3η γενια και η κοσμοτε εχει βαλει 4G 1800 παντου.Αλλα στο Λιτοχωρο με απογοητευσε γιατι 4G δεν ειδα και στην Πλακα,εξω απο το Λιτοχωρο το 4G/3G στη μιση περιοχη δεν ειχε καλο σημα και χωρια απ αυτο επαιζε 4G μονο 800.Η Vodafone επαιζε και με 1800...

Στην Πολωνια χρησιμοποιώ Orange. Κλάσης ανώτερη από την Ελλάδα. 4G LTE στα χωριά που στα ελληνικά χωριά με το ζόρι 3G έπιανε. Δεν ξέρω τι φταίει. (Επί ευκαιρίας μπορώ να πω ότι με 5€ που μας δίνουν 1GB internet μας κλέβουν για τα καλά. Φέτος στην Πολωνια ήταν το κάτι άλλο αυτο το καλοκαίρι με μόνο 1.25€ πήρα 7GB internet λόγω καλοκαιριού και μου έδωσαν αλλά 10GB και καλά για να πιάσω πόκεμον :) Σύνολο 17GB.

Μη το ψαχνεις,στο εξωτερικο εχουν πολυ καλυτερα πακετα και αρκετα ανωτερο δικτυο.Δες αμα εχεις ασπρη καρτα Q ή F2G μπλε που ειναι μεγαλη.Αμα εχεις πανε αλλαξε την δωρεαν με 4G καρτα.Εγω αλλαξα και εχω κανονικα 4G.Απλα να ξερεις παιζει πολυ με 800αρα(B20).Απο ταχυτητες ειναι απο 20-50Mbps στη θεσσαλονικη,κεντρο και ανατολικα που εχω δει.
Δημοσ.

η πωλονια είναι όλο πεδιάδα γιαυτό και έχουν καλο σήμα μην συγκρίσεις με την ελλαδα ... και εδώ η voda έδωσε 10 gb δωρεάν για ένα μήνα

Δημοσ.

η πωλονια είναι όλο πεδιάδα γιαυτό και έχουν καλο σήμα μην συγκρίσεις με την ελλαδα ... και εδώ η voda έδωσε 10 gb δωρεάν για ένα μήνα

Βασικά όλο πεδιάδα είναι όπως.ρο λες αλλά μένουμε στο ποιο ορεινο μερος. Και μου φαίνεται παράξενο στα 1000 μέτρα ύψος στο βουνό να πιάνω LTE και στην Ελλάδα στα βουνά του Βολου να πιάνω E.
Δημοσ.

Καλεσε το 1222 και ελεγξε την γραμμη σου. Σε μερικους εκαναν κατι περιεργα με το 4G. Επισης αν η SIM σου ειναι TELESTET, TIM, WIND (πριν του 2012) αλλαξε την, οπως και αν ειναι F2G η Q (πριν του 2013).

Δημοσ.

Καλεσε το 1222 και ελεγξε την γραμμη σου. Σε μερικους εκαναν κατι περιεργα με το 4G. Επισης αν η SIM σου ειναι TELESTET, TIM, WIND (πριν του 2012) αλλαξε την, οπως και αν ειναι F2G η Q (πριν του 2013).

Τώρα θυμήθηκα οτο όταν πήρα την κάρτα πριν απο δύο χρόνια νομίζω, ρώτησα εάν πιάνει 4G και μου είπαν ότι δεν έχει ή Wind ακόμα 4G. Επίσης ή κάρτα sim λέει από πίσω Wind και όχι f2g. Οπότε να πάω σε ένα κατάστημα Wind, να τους πω το πρόβλημά μου και θα μου την αλλάξουν δωρεάν?
Δημοσ.

Τώρα θυμήθηκα οτο όταν πήρα την κάρτα πριν απο δύο χρόνια νομίζω, ρώτησα εάν πιάνει 4G και μου είπαν ότι δεν έχει ή Wind ακόμα 4G. Επίσης ή κάρτα sim λέει από πίσω Wind και όχι f2g. Οπότε να πάω σε ένα κατάστημα Wind, να τους πω το πρόβλημά μου και θα μου την αλλάξουν δωρεάν?

Ναι,πες οτι εχεις την παλια καρτα και θες την και καινουργια 4G.Και δειξε την καρτα για να μη σου πουν οτι θελουν 5€ για αλλαγη.Στα μαγαζια συχνα ζητανε λεφτα για να την αλλαξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...