Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω στη τηλεόραση για ένα προϊόν telopone, παπάς είναι η κάνει δουλειά;

γιατι παπας? αφου το λεει και η λεξη, πονε τελος :D

Δημοσ.

γιατι παπας? αφου το λεει και η λεξη, πονε τελος :D

Χάχα η λέξη το λέει... Κάνει κάτι όμως;;

Δημοσ.

δωσε λινκ στον λαο..

αρχικα οτιδηποτε σχεδον παρουσιαζεται στην τιβι ειναι σκαμ.... αν ηταν κατι καλο δεν θα χρειαζοταν καν διαφημιση στην τιβι....γεμισαμε εξυπνες σιτες και καλσον...

Δημοσ.

δωσε λινκ στον λαο..

αρχικα οτιδηποτε σχεδον παρουσιαζεται στην τιβι ειναι σκαμ.... αν ηταν κατι καλο δεν θα χρειαζοταν καν διαφημιση στην τιβι....γεμισαμε εξυπνες σιτες και καλσον...

Δεν έχω λινκ, τώρα το είδα σε διαφήμιση και είπα να ρωτήσω, τον χειμώνα έχω κάτι πόνους στις αρθρώσεις κ θέλω να πάρω κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

αν περιεχει μεσα ,αυτα που γραφει οτι περιεχει,θα κανει δουλεια.δεν το δοκιμασα,αλλα την κουρκουμινη που διαλαλει  οτι περιεχει,την δοκιμασα προ 2 ετων,σαν αντιφλεγμονωδες,για την μεση που με ακινητοποιησε απο τον πονο,εκανε δουλεια.αλλα εβαζα σε οτιδηποτε φαγωσιμο.δλδ η ποσοτητα ηταν αρκετη.την βδομαδα εφευγε σακουλακι 50 γρ νομιζω.

Δημοσ.

αν περιεχει μεσα ,αυτα που γραφει οτι περιεχει,θα κανει δουλεια.δεν το δοκιμασα,αλλα την κουρκουμινη που διαλαλει οτι περιεχει,την δοκιμασα προ 2 ετων,σαν αντιφλεγμονωδες,για την μεση που με ακινητοποιησε απο τον πονο,εκανε δουλεια.αλλα εβαζα σε οτιδηποτε φαγωσιμο.δλδ η ποσοτητα ηταν αρκετη.την βδομαδα εφευγε σακουλακι 50 γρ νομιζω.

Ούτε καν ξέρω την κουρκουμινη.. Μάλιστα, ενδιαφέρον.

Ας γράψει κ κάνας άλλος γιατί σκέφτομαι να το πάρω.

Βασικα με ενδιαφέρει αν δοκίμασε κάποιος το προϊόν.

Δημοσ.

Απο υαλουρονικο και κολλαγονο σιγουρα καλυτερο θα ναι...

Στην ουσια τα γρ.σκονης μπαινουν σε ενα χαπι για να ναι πιο ευκολο

Αν γοογλαρεις κουρκουμινη τιμη θα σου βγαλει 5 6 ακομη διαφορετικα συσκευασματα...

Το ονομα που διαλεξαν ειναι γελοιο telepone->telosponoi

Δημοσ.

Απο υαλουρονικο και κολλαγονο σιγουρα καλυτερο θα ναι...

Στην ουσια τα γρ.σκονης μπαινουν σε ενα χαπι για να ναι πιο ευκολο

Αν γοογλαρεις κουρκουμινη τιμη θα σου βγαλει 5 6 ακομη διαφορετικα συσκευασματα...

Το ονομα που διαλεξαν ειναι γελοιο telepone->telosponoi[/quote

Οπότε να το πάρω θα κάνει δουλειά;

Όντως το όνομα απάτη εντελώς.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίδες πηρα 2 κουτακια telopone για 2 μηνες,εκανε δουλεια,πραγματικα!! εχω στραβους 4 σπονδυλους,μπορω να κουνηθω ελευθερα ξανα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παίδες πηρα 2 κουτακια telopone για 2 μηνες,εκανε δουλεια,πραγματικα!! εχω στραβους 4 σπονδυλους,μπορω να κουνηθω ελευθερα ξανα.

Σε μένα γιάτρεψε τα παράλυτα χέρια μου και μπόρεσα και έπαιξα πιάνο.

Το πρόβλημα ήταν ότι πριν το ατύχημα δεν μπορούσα...

• Like 7
Δημοσ.

Although curcumin has been assessed in numerous laboratory and clinical studies, it has no medical uses established by well-designed clinical research.

ολο το μυστικο,ειναι στο" by well-designed clinical research."............καλα οργανωμενη κλινικη ερευνα........πληρωμενη απο ποιον?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...