Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε γιατί μάλλον δεν έχω καταλάβει τι συζητάμε,

Θες να κάνεις πρωταθλητισμό σε κάποιο άθλημα για να μπεις στο δημόσιο;

Σε παρακαλώ πες μου ότι έχω καταλάβει λάθος.

Δημοσ.

Άλλαξε πλευρό,καλά δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις στη ζωή σου από το να χαζολογάς στο ίντερνετ? Άμα ασχολείσαι με την Σφαιροβολία δεν θα άνοιγες το παρακάτω θέμα για να βοηθήσεις και καλά κάποιον φίλο σου.

http://www.insomnia.gr/topic/602738-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B7-

%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B5%CF%82/

Ούτε σε άλλο θέμα θα ρωτούσες να αγοράσεις βαράκια..στην σφαιροβολία τι σηκώνεις? φασολάκια? 

http://www.insomnia.gr/topic/613160-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9/

Σταμάτα να γίνεσαι ρόμπα,τα γραπτά σε ένα φόρουμ πάντα μένουν.

Μην τον αποπαίρνεις. Θέλει χρόνο η εξοικείωση με τον αγωνιστικό χώρο και το άθλημα.

Λάθος έχεις καταλάβει. Δεν ψάχνεται για εισαγωγή στο Δημοσιο με πλάγιο τρόπο. Με την αξία του θα το επιτύχει, απλά κάνοντας πρωταθλητισμό.

Δημοσ.

Εχεις καταλαβει λαθος

Εγω ετσι ρωταω κουβεντα να γινεται

Άλλαξε πλευρό,καλά δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις στη ζωή σου από το να χαζολογάς στο ίντερνετ? Άμα ασχολείσαι με την Σφαιροβολία δεν θα άνοιγες το παρακάτω θέμα για να βοηθήσεις και καλά κάποιον φίλο σου.

http://www.insomnia.gr/topic/602738-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B7-

%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B5%CF%82/

Ούτε σε άλλο θέμα θα ρωτούσες να αγοράσεις βαράκια..στην σφαιροβολία τι σηκώνεις? φασολάκια?

http://www.insomnia.gr/topic/613160-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9/

Σταμάτα να γίνεσαι ρόμπα,τα γραπτά σε ένα φόρουμ πάντα μένουν.

Διονυση δεν μας παρατας λεω εγω

Ρομπα εισαι και φαινεσαι

Δημοσ.

Δεν έχεις καν τη νοοτροπία για πρωταθλητισμό...

Δημοσ.

Εχεις καταλαβει λαθος

Εγω ετσι ρωταω κουβεντα να γινεται

Διονυση δεν μας παρατας λεω εγω

Ρομπα εισαι και φαινεσαι

Ναι για κουβέντα άνοιξες και τα άλλα 200 θέματα που ψάχνεις τρόπο να χωθείς κάπως στο Δημόσιο χωρίς εξετάσεις και γενικά χωρίς να χρειαστεί να κανείς και πολλά. αμφιβάλλω κι ότι έχεις κάνει έστω και μια φορά στη ζωή σου σφαιροβολια. μάλλον όσο πέρασες και σε σχολή ισχύει κι αυτό.
Δημοσ.

Ποια είναι αυτή η νοοτροπία;

Σίγουρα όχι το να ψάχνεις έτοιμες/εύκολες λυσεις...

Δημοσ.

Σίγουρα όχι το να ψάχνεις έτοιμες/εύκολες λυσεις...

Το δημόσιο δεν έχει νοοτροπία πρωταθλητισμού δηλαδή;

Δημοσ.

πρωταθλητισμός χωρίς κόπο και μόχθο, δεν υπάρχει φίλος.

Συμφωνω, αλλα για το mindset του ts ελεγα που φανταζεται οτι κανοντας τζοκινγκ μπορει να μπει στο δημοσιο κλπ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για μπειττε στο site ellinikos stratos να δειτε οτι υπαρχουν ατομα που θελουν να μπουν στο δημοσιο χωρις διαβασμα

Δημοσ.

για μπειττε στο site ellinikos stratos να δειτε οτι υπαρχουν ατομα που θελουν να μπουν στο δημοσιο χωρις διαβασμα

Δεν ειπε κανεις πως εισαι ο μοναδικος, μην ανησυχεις :)

Δημοσ.

Το γνωρίζω εκεί είμαι και εγώ και τους τα χώνω.

Παρόλα αυτά τα περισσότερα παιδιά ->δουλεύουν<- και απλά περιμένουν να μπουν στην Αστυνομία που είναι το όνειρο μερικών.

Δεν έχουν καμία σχέση με εσένα που ξύνεσαι και ψάχνεις να μπεις σε οποιοδήποτε τομέα του Δημοσίου για να τα παίρνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...