Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο maxtor 1tb μέχρι πρίν λίγο καιρό δούλευε κανονικά... του είχα κάνει και φορμάτ και του είχα περάσει κανά 65 gb μόνο μέσα... ξαφνικά μετά απο τόσο καιρό τον συνδέω στον υπολογιστή μου καθώς και σε άλλους υπολογιστές και με τα δικά του και με διαφορετικά καλώδιο ανάβει κανονικά το βγάζει ότι έχει συνδεθεί ο σκληρός δεξιά κάτω εκεί που πατάμε για ασφαλείς κατάργηση αλλά εκεί που λέει υπολογιστής μου δεν το βγάζει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... όποιος γνωρίζει παιδιά λίγο βοήθεια...

Δημοσ.

...άλλο πράγμα ρώτησε (αν και ξέχασε να βάλει ένα κόμμα) : αν έχεις δοκιμάσει να τον βγάλεις από την USB θήκη και να τον συνδέσεις εσωτερικά (μπας και είναι πρόβλημα της θήκης δηλαδή).

Αν όμως είναι εντός εγγύησης, τότε σκέψου το πριν τον βγάλεις, γιατί έτσι θα ακυρωθεί αυτή. Πόσο μάλλον που, με βάση αυτά που λες, το πιθανότερο είναι να έχει πρόβλημα ο σκληρός μέσα και όχι η θήκη (και να πάει έτσι στράφι η πιθανή αντικατάσταση).

Τεσπα, δες οδηγίες εδώ για χρήση του δωρεάν Test Disk, μπας και είναι θέμα χασίματος των πληροφοριών του partitioning.

Α και ένα τελευταίο πριν απ' όλα : μπες στην "διαχείριση δίσκων" και δες αν έχει εκεί "γράμμα" ο δίσκος ( D: , F: κτλ)

• Like 1
Δημοσ.

...άλλο πράγμα ρώτησε (αν και ξέχασε να βάλει ένα κόμμα) : αν έχεις δοκιμάσει να τον βγάλεις από την USB θήκη και να τον συνδέσεις εσωτερικά (μπας και είναι πρόβλημα της θήκης δηλαδή).

Αν όμως είναι εντός εγγύησης, τότε σκέψου το πριν τον βγάλεις, γιατί έτσι θα ακυρωθεί αυτή. Πόσο μάλλον που, με βάση αυτά που λες, το πιθανότερο είναι να έχει πρόβλημα ο σκληρός μέσα και όχι η θήκη (και να πάει έτσι στράφι η πιθανή αντικατάσταση).

Τεσπα, δες οδηγίες εδώ για χρήση του δωρεάν Test Disk, μπας και είναι θέμα χασίματος των πληροφοριών του partitioning.

Α και ένα τελευταίο πριν απ' όλα : μπες στην "διαχείριση δίσκων" και δες αν έχει εκεί "γράμμα" ο δίσκος ( D: , F: κτλ)

ώς εσωτερικό όχι δεν τον έχω δοκιμάσει.. η διαχείριση δίσκων που είναι ;

Δημοσ.

Αν τυχόν χρησιμοποιείς/μπορείς να βρεις υπολογιστή με ΧΡ, τότε δεξί στο "ο υπολογιστής μου" και "διαχείριση". Το ίδιο νομίζω και στα 7άρια. Από 8 και πάνω, δνε έχω ιδέα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...