Προς το περιεχόμενο

Gearbest.com

Kuzya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,
Εχω παραγγειλει απο το Gearbest καποια μικροπραγματα και ταμπλετ. :-D 
Οι παραγγελιες ειναι 3, το ταμπλετ και τα την μια παραγγελια, την πακεταραν και την εστειλαν. Αλλα για καποιο λογω ενω ερχεται απο την Κινα το track number γραφει CZ. :ph34r:

Και η τελευταια παραγγελια ενω εχουν περασει ηδη 3 μερες δεν το εχουν πακεταρει και προφανως δεν την εχουν στειλει, τους εστειλα μνμ και μου παν οτι θα πρεπει να περιμενω γτ οι συνεργατες τους προσπαθουν και κατι τετοια. :mad:

Γιατι γραφει στο τελος του Tracking Number : CZ ?
Τι να κανω με την παραγγελια που δεν την εχουν στειλει? (καμια συμβουλη απο τους πιο εμπειρους)
Στο My orders -> Operation -> Confim Receipt :shifty:  (τι ειναι αυτο?)

Υ.Γ ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο εξωτερικο και γενικα μεσω ιντερνετ, οποτε οποιαδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη.

Σας ευχαριστω  :-)  :-)  :-)

Δημοσ.

Αλλα για καποιο λογω ενω ερχεται απο την Κινα το track number γραφει CZ. :ph34r:

Για αρχή,οι ηλεκτρονικές παραγγελίες από την Κίνα,δεν είναι σαν την θρησκεία.

Εκεί πρώτα πηδάς και μετά ζητάς συγχώρεση,αμήνννν,εδώ αν δεν ζητήσεις πληροφορίες πρώτα,σε πηδάνε.

ΑΦΟΥ παρήγγειλες λοιπόν,είπες να ρωτήσεις τι παίζει με το σάιτ που παρήγγειλες..

Και τώρα που κατάλαβες,μάθε πως δε θα μάθεις με τον δύσκολο τρόπο.

Το gb στέλνει,όπως όλοι οι retailers,με το ταχυδρομείο της χώρας τους.Στην Ελλάδα ,δεν έχεις κινέζικο ταχυδρομείο,οπότε θα παραλάβεις από το ελληνικό.

Δεν λέω πως δεν συνεργάζονται ελτα και chinapost,αλλά τους συμφέρει περισσότερο να "αγοράσουν" πολλές αποστολές από το σουηδικό,ή στην περίπτωσή σου ,το τσέχικο ,και να αναλάβει να διαχειριστεί αυτό και να αποστείλει στην Ελλάδα ή την Ιταλία ή όπου εδώ γύρω,όπου και πάλι με ΕΛΤΑ θα παραλάβεις.

Το πρόβλημα είναι,πως άπαξ και φτάσει το δέμα στην Ευρώπη,μετά θα μάθεις που είναι ,όταν σε ειδοποιήσουν τα ΕΛΤΑ για παραλαβή.Εν ολίγοις,δεν έχεις tracking number,γιατί δεν έχεις tracking.Κοστίζει.Γεγονός που εκμεταλλεύονται οι ΕΛΤΑτζήδες,και καβατζώνουν δέματα,και εσύ μένεις να απορείς,που στην Ευρώπη χάθηκε.

Γενικά βέβαια,υπομονή και θα παραλάβεις.

Τώρα για το δεύτερο θέμα της άλλης παραγγελίας,αν δεν καταλαβες εσύ που μίλησες μαζί τους,εμείς από την περιλήψη "προσπαθούν και τέτοια" ,συνήθως δεν μπαίνουμε και στον κόπο να βοηθήσουμε,άτομο που προφανώς δε θέλει να βοηθηθεί.

Πήγαινε σε ένα γιατρό,ζήτα του να σου παρέχει δωρέαν την εμπειρία του και τις γνώσεις του,και πές του "έχω βήχα και τέτοια".

Και περίμενε να λάβεις απάντηση που θα σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Γράφει CZ γιατί το στέλνουν μέσω των τσέχικων ταχυδρομείων, δεν είναι λόγος ανησυχίας.

Για την καθυστέρηση εμένα προσωπικά το 3 μέρες δεν μου φαίνεται τραγικό, μάλλον θα λέγανε ψέματα ότι το είχαν in stock και τώρα περιμένουν να ξαναπαραλάβουν.Αυτό που παρήγγειλες υπάρχει in stock σε άλλο μαγαζί σε αυτή την τιμή;

Δημοσ.

Όντως 3 μέρες είναι συνηθισμένο, μου έχει τύχει και παραπάνω. Και μιλάμε πάντα για εργάσιμες, το ΣΚ δεν πιάνεται.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια :-D , να ρωτησω και κατι ακομα :lol: .

Υπαρχει καποιο θεμα στο forum ή εαν ειναι ευκολο να απαντηθει εδω , πως γινεται η αποστολη του προιοντος? ενοω, το στελνει απο την Κινα, πηγαινει αυτο απο τι εχω καταλαβει στην Σιγκαπουρη ή το Hong Kong, και μετα τι ποια ειναι η διαδικασια ποσο διαρκει, νταξει προφανως δεν υπαρχει στανταρ χρονοι, αλλα μιλαμε στα πιο συνηθισμενα.

Αποτελέσματα αναζήτησης
Δημοσ.

Ή ακριβής διαδρομή του είναι σχεδον πάντα λίγο αλλόκοτη γ εμάς γτ πάει με βάση τα ταχυδρομεία τους και πώς τα στελνουν αυτοί.

Πάντως αλλάζει αρκετές χώρες μέχρι να ερθει από κινα αυτό είναι σίγουρο.

Επίσεις πολλά δέματα έρχονται με vanuatu post,laos post και πολλά άλλα περίεργα ταχυδρομεία μ έχουν τύχει τόσα χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...