Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα απο ενα φιλο ενα dell inspiron 3537 που έχει σπασμένη οθόνη. Αλλά στην πορεία διαπιστωσα οτι δεν είναι μονο αυτό. Το έβαλα στην τροφοδοσία (με την μπαταρία πανω). Άναψε το λαμπάκι οτι τροφοδοτείται. Πατήσα το κουμπί να ανοίξει , άναψε και το άλλο λαμπάκι αλλά δεν έκανε καθόλου θόρυβο πχ.ανεμιστηρακι.μετα από λίγα δευτερόλεπτα το λαμπάκι του power έσβησε για 3sec και ξαναναψε. θέλω να δω τι επεξεργαστη και κάρτα γραφικών έχει πανω έτσι ώστε να δω αν αξίζει να το φτιαξω.. Υπάρχει τροπος? Δεδομένο οτι δεν ανοίγει το λάπτοπ και οτι δεν ξέρω να το αποσυναρμολογησω . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post-417004-0-72971900-1477313218_thumb.jpeg

Δημοσ.

Δες εαν υπαρχει κανένα cd στο laptop

- βγάλε μπαταρία 

- τροφοδοσία από το ρεύμα

- πάτα για 1 λεπτό συνεχώς το power bottom , βάλε πάλι ο,τι έβγαλς , δες αν πάρει μπρος

αν δεν κάνει κάτι , θέλει άνοιγμα για να δεις γενικά τι γίνεται , πως έσπασε η οθόνη ; Έφαγε καμία τούμπα το laptop ; :eek:

Δημοσ.

Μέτρησε με κάποιο πολύμετρο την έξοδο στο φις του τροφοδοτικού,και δες αν είναι οκ.

με η χωρίς μπαταρία το έχεις δοκιμάσει να δείς αν κάνει το ίδιο;;

Δημοσ.

Ss13 το CD reader δεν ανοίγει ουτε φωτίζει κάτι πανω του όπως στα υπολοιπα λαπτοπ (δεν ξέρω αν έχει λαμπάκι) απ οτι έμαθα απο τούμπα ειναι η οθόνη... Και όλα τα υπολοιπα λογικά. :'( Coolerman το ίδιο με και χωρις. Πολύμετρο είναι αυτό που έχουν οι ηλεκτρολόγοι σαν μεγαλο κομπιουτεράκι?

Δημοσ.

Ss13 θα το δοκιμασω μόλις γυρίσω σπίτι. WalkerSW αν δω οτι μου βγενει φθηνά θα το δοκίμασω. Ενα λάπτοπ θα μου ηταν αρκετά χρησιμο

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι καινούργιο λαπτοπ με καλυτερα χαρακτηριστικά το βρισκεις πλεον απο 250€.

Κοινως θα πρεπει να σου βγει η επισκευη κατω απο 100€ για να πεις οτι αξιζει και αυτο αποκλειεται αν δεν μπορεις να το φτιαξεις μονος σου.

• Like 1
Δημοσ.

Coolerman το ίδιο με και χωρις. Πολύμετρο είναι αυτό που έχουν οι ηλεκτρολόγοι σαν μεγαλο κομπιουτεράκι?

ΑΝ εννοείς αυτό,ναι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...