kalatales Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σας, εχω τελειωσει τ.ε.ι. αυτοματισμού θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, αν μπορώ να γραφτώ σε ι.ε.κ. αυτοματισμού, και αν θα κάνω και τα 2 χρόνια που είναι η σχολή. Η αν περάσω με κατατακτήριες σε τ.ε.ι. ηλεκτρολογίας θα πρέπει να κανώ και τα 4 χρόνια.
mylo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Από ΤΕΙ σε ιεκ δε ξέρω, από ΤΕΙ σε ΤΕΙ πάντως και επειδή πρόκειται για παρεμφερές τμήμα θα σου αναγνωριστουν αρκετά μαθήματα. Επίσης ποιο παλιά η κατάταξη γινόταν στο 3ο εξάμηνο. Δε ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό.
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Οταν τελειωσες το Λυκειο σκεφτοσουν να γυρισεις Γυμνασιο μηπως; 6
taslikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 χωρις να γνωριζω την απαντηση στο θεμα, γιατι θες να πας σε κατι κατωτερο?? το τει ειναι ανωτερο απο ιεκ... γιατι δεν κανεις κατατακτηριες να πας σε αλλο τει να αναγνωριστουν και μαθηματα???
Anuminas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Γιατι να γραφτεις απο εμφανώς ανώτερο ιδρυμα με πολυ πιο δυνατο πτυχιο σε εμφανώς κατώτερο; Βεβαια εχω και παραδειγμα γνωστής που απο ΑΕΙ γραφτηκε ,αφου πηρε πτυχιο, σε ΙΕΚ και πλήρωνε
Haldol Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Όλες οι σπουδές του ΙΕΚ θα είναι αντίστοιχες με 2-3 μαθήματα του ΤΕΙ σου. Ή τουλάχιστον έτσι ήταν πρόπερσυ που ενδιαφέρθηκα για ένα πρόγραμμα "εξ' αποστάσεως" της ΚΟΡΕΛΚΟ. Μου έδειξαν (σε τηλε-συνέντευξη) το πρόγραμμα σπουδών τους, το οποίο... ήταν αντίστοιχο με 2 εισαγωγικά μαθήματα (πρώτου εξαμήνου) της σχολής μου. Δεν έχεις λόγο να το κάνεις αυτό.
kalatales Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Ο λόγος που έχω είναι πολύ απλός, θέλω να βγάλω κάποια ηλεκτρολογική άδεια. με το πτυχιό του τ.ε.ι. παίρνω μία άδεια εργοδηγού μηχανικού. Με το πτυχίο απο το ι.ε.κ. μπορώ να βγάλω με καποιά προυπηρεσία αδεία τεχνίτη ηλεκτρολόγου.
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μηπως με την ιδια προυπηρεσια αυτην την αδεια την βγαζεις και με το πτυχιο του ΤΕΙ; Ειναι αδιανοητο να εχει παραπανω κατοχυρωμενα επαγγελματικα δικαιωματα ενα ΙΕΚ απο ενα ΤΕΙ του ιδιου ακριβως κλαδου. Και παρολο που δεν εχω ιδεα του τι συμβαινει στον κλαδο αυτο, θα προτρεξω και θα πω οτι μαλλον αποκλειεται να συμβαινει κατι τετοιο... Εισαι βεβαιος οτι η πληροφορηση που εχεις ειναι σωστη και διασταυρωμενη ή ακουσες τις γνωστες ραδιο αρβυλες που αναπαραγονται μεσα στα εκπαιδευτικα ιδρυματα , συνηθως κατ'επαγγελμα απο φοιτητες που ανηκουν σε συγκεκριμενη παραταξη και αρεσκονται στην μονιμη καταστροφολογια για να προσυλητισουν κανεναν πικραμενο;
kalatales Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) και όμως έτσι είναι, γραφτηκά και στο εετεμ και τους ρωτησα αν μπορει η εταιρια που δουλευω να με δηλώση εστω σαν βοηθό ηλεκτρολόγου, και μου ειπαν ότι δεν γίνεται ούτε με την παρακολούθηση κάποιων σεμιναρίων. και ότι αν θέλω να βγάλω κάποια ηλεκτρολογική άδεια καλύτερα να γραφτώ σε ένα τει ηλεκτρολογίας η σε κάποιο αντίστοιχο ιεκ. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2016 από kalatales
Gigamestin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 και όμως έτσι είναι, γραφτηκά και στο εετεμ και τους ρωτησα αν μπορει η εταιρια που δουλευω να με δηλώση εστω σαν βοηθό ηλεκτρολόγου, και μου ειπαν ότι δεν γίνεται ούτε με την παρακολούθηση κάποιων σεμιναρίων. και ότι αν θέλω να βγάλω κάποια ηλεκτρολογική άδεια καλύτερα να γραφτώ σε ένα τει ηλεκτρολογίας η σε κάποιο αντίστοιχο ιεκ. Αδερφέ με συγχωρείς αλλά γιατί να μπεις σε αυτή την διαδικασία?Ψάξε καθαρά στο κομμάτι του αυτοματισμού.Εχει παρα πολλά πεδια (plc,cnc,σχεδιαση 2d-3d,Ρομποτική,SCADA,γραμμές παραγωγής).Γιατί να πας για ηλεκτρολόγος?Αν δεν εχει προβλημα απο την δουλεια δεν χρειαζεται.
kalatales Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κομμάτι της ηλεκτρολογίας, οσο το να είμαι σε θέση να βάλω χέρι σε πίνακα (γιατι τα plc συνηθως ειναι εκει τοποθετημένα ) χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα μιας και η υπαρχούσα αδεία δεν με καλυπτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα