Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

η  μητέρα μου έχει πάρει ένα κινητο MLS iQ1435 στο οποίο καναμε factory reset γιατί είχε ένα πρόβλημα και τώρα ζητάει λογαριασμό gmail που στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί στο κινητό. Αλλά δεν βρίσκουμε τον κωδικό με τίποτα.

Πήρα στην MLS και είπαν ότι χρειάζεται επαναπρογραμματισμός με 25 ευρώ κόστος για να μπορεί να ξανανοίξει το κινητό και να φύγει η ανάγκη να μπει το gmail.

Καμιά ιδέα να το αποφύγουμε αυτό; 

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε ρεκοβερι τον κωδικό από την Google, και πότε δεν ξεχνάμε τον κωδικό μας που περιέχει όλες μας τις επαφές και τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

η  μητέρα μου έχει πάρει ένα κινητο MLS iQ1435 στο οποίο καναμε factory reset γιατί είχε ένα πρόβλημα και τώρα ζητάει λογαριασμό gmail που στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί στο κινητό. Αλλά δεν βρίσκουμε τον κωδικό με τίποτα.

Πήρα στην MLS και είπαν ότι χρειάζεται επαναπρογραμματισμός με 25 ευρώ κόστος για να μπορεί να ξανανοίξει το κινητό και να φύγει η ανάγκη να μπει το gmail.

Καμιά ιδέα να το αποφύγουμε αυτό;

Τελικά τι εκ αν ες με αυτό φίλε μ γιατί έπαθα το ίδιο? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, petropoulas1998 είπε

Καλημέρα,

Πήρα στην MLS και είπαν ότι χρειάζεται επαναπρογραμματισμός με 25 ευρώ κόστος για να μπορεί να ξανανοίξει το κινητό και να φύγει η ανάγκη να μπει το gmail.

Καμιά ιδέα να το αποφύγουμε αυτό;

Τελικά τι εκ αν ες με αυτό φίλε μ γιατί έπαθα το ίδιο? 

Δοκίμασε αυτόν τον τρόπο https://www.frpbypass.us/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...