Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό γιατί το ένιωθα αρκετές μέρες, όμως θα πρέπει να πας σε ιατρο αν έχεις και πόνο η Τεσπα αρκετή ενόχληση.

Σε κάθε άνθρωπο χτυπάει διαφορετικά.

Οχι δεν έχω πόνο.Γενικα όμως παρατήρησα ότι από τότε που ξεκίνησα την γυμναστική καθημερινά το καλοκαίρι στο σπίτι άρχισαν τα κρυολογιματα. Ίσως γτ υδρονα και με φυσαγε αέρας και έκανα στο καπάκι κρύο μπάνιο η δεν ξέρω τι.Μαλιστα είχα πάει και σε ωρλ γτ ποναγαν τα αυτιά μου και κάτι μου είχε γράψει σταγόνες. Μου είχε πει ότι κρυωσα.Μακαρι παντος να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό γτ είμαι αρκετά αρρωστοφοβικος η υποχονδριος(δεν ξέρω την διαφορά).
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οχι δεν έχω πόνο.Γενικα όμως παρατήρησα ότι από τότε που ξεκίνησα την γυμναστική καθημερινά το καλοκαίρι στο σπίτι άρχισαν τα κρυολογιματα. Ίσως γτ υδρονα και με φυσαγε αέρας και έκανα στο καπάκι κρύο μπάνιο η δεν ξέρω τι.Μαλιστα είχα πάει και σε ωρλ γτ ποναγαν τα αυτιά μου και κάτι μου είχε γράψει σταγόνες. Μου είχε πει ότι κρυωσα.Μακαρι παντος να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό γτ είμαι αρκετά αρρωστοφοβικος η υποχονδριος(δεν ξέρω την διαφορά).

καλο ειναι να πας σε ωρυλα να σε εξετάσει. μη φοβάσαι όμως, 18 είσαι, πολύ νέος για να έχεις πρόβλημα στ'αυτιά σου. ίσως να είναι λόγω του κρυολογήματος που λες ότι είχες.

Δημοσ.

Έλα Ρέ 18 και φοβάσαι, χαλάρωσε.

Πήγαινε σε ιατρο αύριο πρωί, δύο λεπτά εξέταση είναι.

Δημοσ.

Ναι ρε πηγα προχθες για τον ιδιο λογο στον ωρυλα. Μου λεει εχεις αλλεργικη ρινίτιδα και κακως το αφησες 10 μερες τωρα. Μου εδωσε σπρευ και χαπι για 20 μερες αγωγη και μουπε να αποφευγω σκονες και αποπνικτικες ατμόσφαιρες. Με εοπυ 15 ε χαλαλι

Δημοσ.

Αρα την εχεις δυνατα. Χαμηλωσε την. 50 ευρω. 

Επομενος

14657336_1122960704484257_10996813930696

Δημοσ.

Επί τη ευκαιρία, όταν μας έλεγε η μαμά μας να μην ακούμε δυνατά μουσική, τη γράφαμε. Φάτε την τώρα όσοι έχετε μόνιμη βλάβη, και εγώ μαζί!

• Like 2
Δημοσ.

πάντως μη το αφήσεις. Το πιθανότερο είναι να μην έχεις κάτι αλλά μια θεία μου που είχε το ίδιο θέμα και νόμιζε οτι είχε εμβοές, της βρήκαν όγκο στον εγκέφαλο μετά από μαγνητική.

Δημοσ.

Ναι ρε πηγα προχθες για τον ιδιο λογο στον ωρυλα. Μου λεει εχεις αλλεργικη ρινίτιδα και κακως το αφησες 10 μερες τωρα. Μου εδωσε σπρευ και χαπι για 20 μερες αγωγη και μουπε να αποφευγω σκονες και αποπνικτικες ατμόσφαιρες. Με εοπυ 15 ε χαλαλι

Λες? Τώρα είσαι οκ?

Έλα Ρέ 18 και φοβάσαι, χαλάρωσε.

Πήγαινε σε ιατρο αύριο πρωί, δύο λεπτά εξέταση είναι.

Ευχαριστώ αδερφέ

καλο ειναι να πας σε ωρυλα να σε εξετάσει. μη φοβάσαι όμως, 18 είσαι, πολύ νέος για να έχεις πρόβλημα στ'αυτιά σου. ίσως να είναι λόγω του κρυολογήματος που λες ότι είχες.

Μακάρι να απ αυτό

Επί τη ευκαιρία, όταν μας έλεγε η μαμά μας να μην ακούμε δυνατά μουσική, τη γράφαμε. Φάτε την τώρα όσοι έχετε μόνιμη βλάβη, και εγώ μαζί

πόσο δυνατά ακουγες και για πόσο καιρό όμως ? Πήγαινες και σε συναυλίες ?

Η αλλεργικη ρινίτιδα από το τι μπορεί να προκαλείται γτ πριν λίγους μήνες είχα πολλά φλεματα (τώρα ξαναξεκινησαν) και όταν είχα πάει τότε στον γιατρό κάτι είχα αναφέρει για ρινίτιδα.

πάντως μη το αφήσεις. Το πιθανότερο είναι να μην έχεις κάτι αλλά μια θεία μου που είχε το ίδιο θέμα και νόμιζε οτι είχε εμβοές, της βρήκαν όγκο στον εγκέφαλο μετά από μαγνητική.

Ωχ αμάν

Επί τη ευκαιρία, όταν μας έλεγε η μαμά μας να μην ακούμε δυνατά μουσική, τη γράφαμε. Φάτε την τώρα όσοι έχετε μόνιμη βλάβη, και εγώ μαζί!

Δλδ αν κάποιος ακούει ξέρω γω μια ώρα τη μέρα με ένταση μέτρια ως δυνατή για λίγο όμως και αν δεν πηγαίνει σε συναυλίες, κλαμπ, μπαρ κτλ και είναι 18 μπορεί να πάθει ζημιά?
Δημοσ.

Ρε παιδια απο χθες το βραδυ σταματησε ο ηχος και σημερα κομπλε.Ξεβουλωσε και η μυτη.Φοβαμαι ομως με τα ακουστικα να ξαναακουσω δυνατα μουσικη.Αν ακουω γυρω στο 60% της εντασης για κανα 30-45 λεπτα τη μερα θα μαι οκ?Εχετε εσεις καμια παρομοια εμπειρια?Οπως ξαναπα σε πηγαινω ποτε σε συναβλιες,κλαμπ κτλ

Δημοσ.

Δηλώνω παρών!  B)

κάποιος ακούει ξέρω γω μια ώρα τη μέρα με ένταση μέτρια ως δυνατή για λίγο όμως και αν δεν πηγαίνει σε συναυλίες, κλαμπ, μπαρ κτλ και είναι 18 μπορεί να πάθει ζημιά?

Αν ακουω γυρω στο 60% της εντασης για κανα 30-45 λεπτα τη μερα θα μαι οκ?Εχετε εσεις καμια παρομοια εμπειρια?Οπως ξαναπα σε πηγαινω ποτε σε συναβλιες,κλαμπ κτλ

Το γύρω στο 60% δε λέει απολύτως τίποτα. Άλλο είναι το 60% ενός USB ηχείου που δε σηκώνει ούτε 50 dB, άλλο είναι το 60% του ηχοσυστήματος του club που βγάζει πιο πολλά κι από F22 με after-burner.

Γενικά να αποφεύγεις τα ακουστικά, άκου μουσική από τα ηχεία στον υπολογιστή σου. 

Δημοσ.

Ρε παιδια απο χθες το βραδυ σταματησε ο ηχος και σημερα κομπλε.Ξεβουλωσε και η μυτη.Φοβαμαι ομως με τα ακουστικα να ξαναακουσω δυνατα μουσικη.Αν ακουω γυρω στο 60% της εντασης για κανα 30-45 λεπτα τη μερα θα μαι οκ?Εχετε εσεις καμια παρομοια εμπειρια?Οπως ξαναπα σε πηγαινω ποτε σε συναβλιες,κλαμπ κτλ

Γιατί δεν πας σε ιατρό;

Δημοσ.

Αφού είναι όλα οκ γιατί να μπλέξει ο άνθρωπος; :P :D

Σιγά Ρέ συ μισή ώρα δουλειά στο ΙΚΑ.

Εκτος άν δεν έχει ασφάλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά το έχω πάθει και εγώ όταν είμαι μπουκωμένος καμιά φορά και φυσήξω δυνατά μετά για λίγο ακούω ένα ήχο. Πρέπει να είναι η πίεση που αλλάζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...