Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλώνω παρών!  B)

Το γύρω στο 60% δε λέει απολύτως τίποτα. Άλλο είναι το 60% ενός USB ηχείου που δε σηκώνει ούτε 50 dB, άλλο είναι το 60% του ηχοσυστήματος του club που βγάζει πιο πολλά κι από F22 με after-burner.

Γενικά να αποφεύγεις τα ακουστικά, άκου μουσική από τα ηχεία στον υπολογιστή σου. 

Απο ενα κινητο sony xperia ακουω μουσικη που,παλιο σχετικα μοντελο με τα απλα ακουστικα της sony(οχι αυτα που καρφωνοντε στο αυτι ουτε αυτα που μπαινουν απο πανω)Εχω δοκημασει με αλλα κινητα αλλα με κουραζει πολυ ο ηχος τους.Γενικα απο το κινητο αυτο ποτε δεν εχει τυχει να κουραστουν τα αυτια μου.Τελος παντων με αυτα που ακουω εδω μεσα δεν παιζει να ξανα ακουσω μουσικη πανω απο 60% της εντασης.Αλλο ξερω γω να χεις μειωπια και αλλο να εισαι κουφος.

Δηλώνω παρών!  B)

Το γύρω στο 60% δε λέει απολύτως τίποτα. Άλλο είναι το 60% ενός USB ηχείου που δε σηκώνει ούτε 50 dB, άλλο είναι το 60% του ηχοσυστήματος του club που βγάζει πιο πολλά κι από F22 με after-burner.

Γενικά να αποφεύγεις τα ακουστικά, άκου μουσική από τα ηχεία στον υπολογιστή σου. 

και ξανα πα δεν πηγαινω σε κλαμπ,ουτε εχω παει ουτε θελω

Σιγά Ρέ συ μισή ώρα δουλειά στο ΙΚΑ.

Εκτος άν δεν έχει ασφάλεια.

Εχω ασφαλεια απλα εχω και θεμα με τους γιατρους.Με φοβιζουν απιστευτα.Αν δεν την παθω την κριση πανικου οταν περιμενω να ερθει η σειρα μου καλα θα ναι.Φοβαμαι τα αποτελεσματα που ανακοινωνουν.Την αλλη φορα ειχα διαβασει ενα αρθρο στο ιντερνετ για διαβητη και νομιζα οτι ειχα κ γω,πηγα εκανα εξετασεις αιματος(τωρα το καλοκαιρι) γτ ειχα χρονια να κανω και μου την ελεγε η παθολογος.Να μην διαβαζω κ καλα στο ιντερνετ διαφορα.Οταν ειδε την εξετασεις μου λεει ειναι παρα πολυ καλες τζαμπα αγχωθηκες.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να μην διαβαζω κ καλα στο ιντερνετ διαφορα.

E αν το κάναμε όλοι αυτός πως θα πάρει βιλλάρα και καγιενάρα η μαντάμ;

Λες και λίγους έχουν θάψει οι γιατροί με τις βλακίες τους. Το να θάψουμε και μεις ως κοινότητα μερικούς δεν έγινε και κάτι. Είμαστε και τσάμπα.

InsoDOCmnia > Γιατροί 

• Like 1
Δημοσ.

E αν το κάναμε όλοι αυτός πως θα πάρει βιλλάρα και καγιενάρα η μαντάμ;

Λες και λίγους έχουν θάψει οι γιατροί με τις βλακίες τους. Το να θάψουμε και μεις ως κοινότητα μερικούς δεν έγινε και κάτι. Είμαστε και τσάμπα.

InsoDOCmnia > Γιατροί 

Δεν βγαζω λεξει απο αυτα που γραφεις αλλα ενα ειναι το θεμα.Μακρια απο γιατρους οσο μπορει ο καθενας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...