Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μενω σε μια πολυκατοικια 3οροφη στην Αθήνα με 1 διαμερισμα και 2 γκαρσονιερες ο καθε ορορφος.

Αυτη τη στιγμη κατοικουνται το διαμερισμα στον τριτο (που μενω εγω) και ο πρωτος οροφος το διαμερισμα και η γκαρσονιερα. Δηλαδή 3 σπιτια...

Καθε  βραδυ ακουω θορυβο στον απο κατω ακριβως οροφο στον οποίο δεν διαμενει κανενας. Βηματα και ντουλαπες στις 2 ++ το βραδυ λιγο πριν κοιμηθω...

Το περιεργο ειναι οτι αυτη τη βδομαδα ακουσα και βηματα στην ταρατσα και σκυλια να γαβγιζουν...

Το ακομα πιο ανυσηχητικο ειναι οτι τα κλειδια της ταρατσας υπαρχουν μονο στο θυρωρειο και δεν τα εχει κανεις διαθεσιμα μιας και ο θυρωρος εχει 2 μηνες που πεθανε κ εμενε στο υπογειο.

Μιλησα αρχικα με το διαμερισμα στον πρωτο οροφο οι οποιοι ειναι ηλικιωμενοι και μ ειπαν οτι δεν εχουν ακουσει τιποτα... Δεν ξερω καν αν καταλαβαν τι τους ειπα, δεν ειχαν ιδεα για θορυβους γενικα, αυτοι πρεπει να κοιμουνται απο τις 10 το βραδυ.

Το ζευγαρακι απο τη γκαρσονιερα (φοιτητες) κατι λεει εχουν ακουσει κ αυτοι αλλα σκεφτηκαν οτι θα ειναι απο εμενα...

Εμεινα καγκελο ομως οταν μου ειπαν οτι καποια βραδυα ακουσαν κατι σαν ψαλμωδια ενα θορυβο τραβηγμενο απο τους πανω οροφους και υπεθεσαν οτι ειμαι εγω.............................

Το ερωτημα ειναι: Μετακομιζω η οχι?

Δημοσ.

Εισα Θεσαλονικη? Μαλλον ναι γιατι εδω πανω ειχαμε απο χθες αργιες.

Περα απο την πλακα μετακομισε οπως εισαι.

Δημοσ.

Αν δεν απαντήσουμε σοβαρά δεν έχει πλάκα. Λοιπόν ,τους απο κάτω γινεται να τους ακούς, ακούω και εγώ τους δικούς μου και είμαι τελευταίο όροφο. Μήπως οι θόρυβοι προέρχονται από τα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου και τους ακούς επειδή ο ανάμεσα όροφος είναι κενός? Εγώ στην θέση σου θα ζήταγα τα κλειδιά από τον ιδιοκτήτη και την επόμενη φορά που θα άκουγα κάτι θα μπούκαρα. Μόνο έχε μαζί σου μια καραμπίνα αλλά και ένα σταυρό, ποτέ δεν ξέρεις :P

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ στην θέση σου θα είχα φορέσει γιλέκο με εκρηκτικά και θα είχα τιναχτεί ηδη,πεθαινεις και καταστρεφεις μαζι σου και το κωλοκτηριο με τα φάντασματα :P

Δημοσ.

Nαι ρε μια χαρά και εγώ ακούω τους απο κατω μου.

Βασικά  αν μένεις σε σπίτι με μέτρια ηχομόνωση ακούς το παραμικρό κυρίως βράδυ...

Δημοσ.

Και αν το έχουν ανοίξει και το έχουν κάνει επιχειρησιακό κέντρο τζιχαντιστές??? Άπαπα δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα!!! Λοιπόν, πήγαινε αύριο το πρωί και λιβάνισε έξω από την πόρτα του διαμερίσματος και άσε και έναν σταυρό στο κατώφλι, αν και αυτό δεν πιάσει σήκω φύγε ή αλλιώς ντύσου ράμπο και όρμα μέσα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...