PETROS13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αν σ αρέσει εκεί που μένεις και ο ίδιος ο κασπερ να έρθει μπροστά σου δεν το κουνας ρουπι!
McNerd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 μήπως είναι τίποτα creepy κλόουν που ετοιμάζονται να ξεχυθούν στην πόλη; 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μήπως τις ώρες που άκουγες θόρυβο κοιμόσουν και έβλεπες όνειρο;
Kostasspil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μήπως τις ώρες που άκουγες θόρυβο κοιμόσουν και έβλεπες όνειρο; Ή μήπως έτσι θέλουνε να πιστεύει?
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αλεξίσφαιρο, καραμπίνα και ο Θεός βοηθός. Ίσως και μια GoPro για να δούμε κι εμείς την δράση. 1
arxaggelos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Εγώ στην θέση σου θα ζήταγα τα κλειδιά από τον ιδιοκτήτη και την επόμενη φορά που θα άκουγα κάτι θα μπούκαρα. Μόνο έχε μαζί σου μια καραμπίνα αλλά και ένα σταυρό, ποτέ δεν ξέρεις Say no more, fam. 2
elenit24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 μηπως ο θυρωρός δεν πέθανε στο υπόγειο και πέθανε στον πάνω όροφο ? 2
kosmasdel Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Φίλε έχεις γραψει φοβερο σεναριο για θριλερ! 2
doubtful Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μενω σε μια πολυκατοικια 3οροφη στην Αθήνα με 1 διαμερισμα και 2 γκαρσονιερες ο καθε ορορφος. Αυτη τη στιγμη κατοικουνται το διαμερισμα στον τριτο (που μενω εγω) και ο πρωτος οροφος το διαμερισμα και η γκαρσονιερα. Δηλαδή 3 σπιτια... Καθε βραδυ ακουω θορυβο στον απο κατω ακριβως οροφο στον οποίο δεν διαμενει κανενας. Βηματα και ντουλαπες στις 2 ++ το βραδυ λιγο πριν κοιμηθω... Το περιεργο ειναι οτι αυτη τη βδομαδα ακουσα και βηματα στην ταρατσα και σκυλια να γαβγιζουν... Το ακομα πιο ανυσηχητικο ειναι οτι τα κλειδια της ταρατσας υπαρχουν μονο στο θυρωρειο και δεν τα εχει κανεις διαθεσιμα μιας και ο θυρωρος εχει 2 μηνες που πεθανε κ εμενε στο υπογειο. Μιλησα αρχικα με το διαμερισμα στον πρωτο οροφο οι οποιοι ειναι ηλικιωμενοι και μ ειπαν οτι δεν εχουν ακουσει τιποτα... Δεν ξερω καν αν καταλαβαν τι τους ειπα, δεν ειχαν ιδεα για θορυβους γενικα, αυτοι πρεπει να κοιμουνται απο τις 10 το βραδυ. Το ζευγαρακι απο τη γκαρσονιερα (φοιτητες) κατι λεει εχουν ακουσει κ αυτοι αλλα σκεφτηκαν οτι θα ειναι απο εμενα... Εμεινα καγκελο ομως οταν μου ειπαν οτι καποια βραδυα ακουσαν κατι σαν ψαλμωδια ενα θορυβο τραβηγμενο απο τους πανω οροφους και υπεθεσαν οτι ειμαι εγω............................. Το ερωτημα ειναι: Μετακομιζω η οχι? Εγω περισσοτερο απο εσενα θελω να ειναι κατι το μεταφυσικο αλλα πολυ φοβαμαι οτι εξηγειται :/ Κρατα μας ενημερους.
soteras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Καλά τα σκυλιά γαβγιζουν σαν διαολοι χωρίς λόγο το πιο πιθανό έιναι μάλλον με τους πολυ δυνατους αερες να εχει ανοίξει κανά πάραθυρό και το βράδυ να κοπάει τίποτα.Όσο για τις ψαλμωδίες απλά πολύ επιστημονική φαντασία
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Με τη καμια ομως, και το εχασες στο...θυρωρο:θυρωροι στην Αθηνα, δεν υπηρξαν σε 3οροφα! 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ή μήπως έτσι θέλουνε να πιστεύει? Α, δεν ξέρω. Ας αναφέρει στον διαχειριστή να τηλεφωνήσει στους ιδιοκτήτες των κενών διαμερισμάτων και να τους πει να έρθουν να ελέγξουν το σπίτι τους μήπως κάποιος είχε μπει μέσα και είναι παραβιασμένο κανένα παράθυρο. Ας ανέβει στην ταράτσα την ώρα που ακούει τους θορύβους, να κουβαλάει μαζί του και κανένα αντικείμενο για άμυνα σε περίπτωση που του επιτεθεί κάποιος από την ταράτσα. Αν δεν γουστάρει να κάνει τίποτα ας κοιτάξει για μετακόμιση. Αφού δεν κάνει τίποτα και ρωτάει εδώ ας λουστεί τις συνέπειες. Είναι σαν να γράψω ένα post και να ρωτάω να μου πείτε την αλφαβήτα και τους αριθμούς από το 0 μέχρι το 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις