Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ενα θα σου πω μονο φιλε...ΜΗΝ σφυριξεις ποτε, μα ΠΟΤΕ μετα τις 12 το βραδυ εκει περα με αυτα που λες οτι γινονται...

Γιατί;

Δημοσ.

Γιατί;

οπως και να μην κοιταξει σε καθρεφτη . Διοτι θα προσελκυσει (περισσοτερο ισως) τα υπερφυσικα τουτα πλασματα που δυναστευουν τον απο πανω του οροφο...

Δημοσ.

Παιδιά δεν τρολλαρω λέω αλήθεια. θέλω να βρω το τηλ του ιδιοκτήτη από κάτω που μένει στην Κρήτη αλλά ντρέπομαι, τι να του πω ότι ακούω θόρυβο τα βράδια; Ευτυχώς χθες βράδυ δεν άκουσα κάτι το ιδιαιτερο με εξαίρεση κάτι κουβαδες στο μπαλκόνι από κάτω λόγω αέρα

κανενα προβλημα, να σε πιστεψουμε: δειξε μας απλως, μια αποδειξη κοινοχρηστων...

που να περιλαμβανει δαπανη θυρωρου  :mrgreen:  (και πινακας κοινοχρηστων, μας κανει!)

Δημοσ.

Eνας θειος μου ζει χρονια τωρα σε ενα σπιτι στο χωριο που εχει φαντασματα! Εκει ειχαν σκοτωσει στον πολεμο καποια ατομα ...

Ο τυπος το διασκεδαζει κιολας, ανογοκλεινουν πορτες, κανουν βηματα κτλ και τους λεει οταν ειναι αργα καντε ησυχια να κοιμηθω ρεεεε...

Χαχαχα

Δημοσ.

Υπάρχει πρόβλημα απόψε ενώ τις δύο προηγούμενες μέρες είχαμε ησυχία τώρα είναι 2 ώρες κοντά που ακούγεται κάτι σαν ξησιμο από κάτω. Για μια στιγμή νόμιζα ότι το άκουγα κ στο διπλανό μου τοίχο... Σκέφτομαι να πάω βόλτα αλλά που να πάω τέτοια ωρα

Δημοσ.

Υπάρχει πρόβλημα απόψε ενώ τις δύο προηγούμενες μέρες είχαμε ησυχία τώρα είναι 2 ώρες κοντά που ακούγεται κάτι σαν ξησιμο από κάτω. Για μια στιγμή νόμιζα ότι το άκουγα κ στο διπλανό μου τοίχο... Σκέφτομαι να πάω βόλτα αλλά που να πάω τέτοια ωρα

Eννοείς να πας από κάτω? Αν σκέφτεσαι να κάνεις επίσκεψη στο στοιχειό τι Σάββατο τι Κυριακή.. Δευτέρα θα σε θάψουν. (αν σε βρουν)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...