Προς το περιεχόμενο
Συνδεθείτε  
insomnia.gr

Η Dell EMC επέδειξε την πλήρη σειρά των λύσεών της στο Dell EMC Forum 2016 στην Αθήνα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Dell EMC Forum έλαβε χώρα στις 12 Οκτωβρίου 2016, στην Αθήνα. Ήταν μια ημερίδα που προσέλκυσε το ενδιαφέρον κορυφαίων στελεχών και επαγγελματιών του κλάδου της Πληροφορικής, προσφέροντας τη μοναδική ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να μάθουν πώς η επιχείρησή τους θα ευδοκιμήσει, μέσα σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον συνεχών αλλαγών στο ψηφιακό τοπίο, προετοιμαζόμενοι για νέες εμπειρίες μετασχηματισμού, ενίσχυσης νέων μεθόδων εργασίας, επαναπροσέγγισης των στρατηγικών αναχαίτισης των απειλών με τη χρήση λύσεων που αποφέρουν επιπρόσθετη αξία, αλλά και εκσυγχρονισμό του data center για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών και της παροχής υπηρεσιών, καθώς και το μετασχηματισμό των λειτουργιών.

Οι ομιλητές στο Dell EMC Forum ανέπτυξαν το παρόν και το μέλλον του νέου οργανισμού σε λεπτομερείς κεντρικές ομιλίες, καθώς και σε πιο εξειδικευμένες παρουσιάσεις, το σύνολο των οποίων εστίασε σε κρίσιμα ζητήματα, όπως στις λειτουργίες του καναλιού συνεργατών, το μετασχηματισμό των υποδομών Πληροφορικής, το μετασχηματισμό του ανθρώπινου δυναμικού και την αξιοποίηση των αναδυόμενων τεχνολογιών. Περισσότεροι από 650 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέα προϊόντα και λύσεις στον εκτενή εκθεσιακό χώρο και να γνωρίσουν, πώς η Dell EMC μετασχηματίζει το μέλλον της Πληροφορικής.

 

Dell_EMC_Forum_Athens_4.jpg

Dell_EMC_Forum_Athens_5.jpg

Ο πρόεδρος της Dell EMC για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, κ. Aongus Hegarty, παρουσίασε τη στρατηγική σημασία της ένωσης της Dell με την EMC, τονίζοντας τα οφέλη και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από το σχηματισμό της νέας εταιρείας για συνεργάτες και πελάτες, ενισχύοντας τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς κάθε μεγέθους και κλάδου, επιτρέποντάς τους να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητά τους, την ευελιξία και την κερδοφορία τους, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Ο κ. Aongus Hegarty υπογράμμισε επίσης τη σημασία της Ελληνικής αγοράς για την εταιρεία, επισημαίνοντας την ευρεία γκάμα καινοτομικών τεχνολογικών λύσεων, που επιτρέπουν στους τοπικούς συνεργάτες και πελάτες να προετοιμαστούν για το μέλλον και να υιοθετήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, αποκτώντας, με αυτόν τον τρόπο, ένα κρίσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από τους στρατηγικούς συνεργάτες της Dell EMC, Intel και Microsoft, καθώς και από τους τοπικούς συνεργάτες, οι οποίοι προέβαλαν τις δικές τους λύσεις Πληροφορικής, που βασίζονται σε προϊόντα και τις υπηρεσίες της Dell EMC.

post-1-0-36941400-1477646363_thumb.jpg

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Συνδεθείτε  
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.