Προς το περιεχόμενο

Sony KDL-43W805C vs Samsung UE43KU6000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας θα ήθελα να αγοράσω μια TV για το δωμάτιο μου και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 

http://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=6684845%2C9003688

Τη Sony KDL-43W805C μετά απο παζάρεμα μου τη αφήνει στα 550 ευρώ  αλλά είδα και τη Samsung UE43KU6000     529 ευρώ 

χρήση:  VIDEO- GAMES PS3\PS4  + MOVIES

απόσταση 2,5 μέτρα 

ποια να επιλέξω?(διαφορά είναι μικρή  20 ευρώ και δεν ξέρω)  

ευχαριστώ προκαταβολικά

Υ.Σ. Πρέπει να απαντήσω στο καταστηματάρχη τη Δευτέρα

Επεξ/σία από dragonfist92
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Sony με κλειστα ματια

Καλημερα φιλε εννοειται επιλεγεις sony. Κορυφαια ποιοτητα εικονας, τηλεοπτικο μιλια μπροστα και για τα παιχνιδια οτι πρεπει. Την επεξεργαστηκα σε φιλο απιστευτη εικονα. http://www.hdtvtest.co.uk/news/kdl55w805c-201508034145.htm KDL55W805 represents tremendous value for money when it comes to picture quality.

Highly Recommended .

Σε αυτη την τιμη χωμα τρεχεις για sony..

Δημοσ.

Οσο αναφορα τα παιχνιδια με προβληματιζει το μεγαλο input lag σε σχεση με την w9 που εχω αλλα κ τη samsung

Δημοσ.

37ms μεγαλο; ειναι μια χαρα. Το ερωτημα ειναι αν θες uhd η fhd. Η σονυ οντως ειναι πολυ καλο μοντελο αλλα ακριβουτσικη. Θα προτεινα να πας στη samsung που ειναι φετινο και uhd.

Δημοσ.

Tη sony μου τη αφήνει 550 και η samsung κάνει 529 η διαφορά είναι 20 ευρώ .Αν ήταν στη αρχική τιμή η sony θα επέλεγα τη samsung αλλά τώρα δεν ξέρω 

FHD Kai UHD έχουν διαφορά μεγάλη τότε γιατί η sony κοστίζει παραπάνω ???

Δημοσ.

Κοστιζει παραπανω γιατι ειναι sony. Ειναι περσινο μοντελο και full hd ενω η αλλη φετινο και ultra αρα future proof. Αυτο ειναι το μονο διλημμα.

Δημοσ.

Εγω αν και εχω τρέλα με την σαμμυ σε αυτην την φάση θα έπαιρνα Sony επειδη ειναι 3 d και γιατι έχει android το 4 κ σε αυτές τις ίντσες δεν ειναι future proof

Δημοσ.

Κατσε! τωρα ειδα οτι μιλαμε για 43αρα.... με 595 παιρνεις 50αρα ku6000 και εισαι ετοιμος... μη πας και δωσεις 500+ για την 43αρα οποια και απ τις 2 επιλεξεις.

Δημοσ.

Για να καταλάβω καλύτερη ποιότητα εικόνας ποια έχει?(δηλαδή σε απόσταση 2,5 σε ποια θα βλέπω καλύτερα χρώματα και καλύτερη ανάλυση ???)

Δημοσ.

Στα 2.5 για αρχη η 43αρα ειναι μικρη. Με 595 πας στην 50αρα ku6000. Οποτε δεν εχει καν νοημα να συζηταμε για την 43αρα σονυ. Και με τις δυο καλα θα βλεπεις αλλα με την samsung καλυτερα λογω 4κ. Μην ξεχνας οτι κανουν upscale ολες οι uhd το περιεχομενο που προβαλουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλα η  samsung δε έχει καλύτερη εικόνα λόγω 4κ ?? (γιατί τη sony heavyrain?)(σε ρωτάω για να μου εξηγήσεις το σκεπτικό σου)

Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία με τα 2 μοντέλα ας τη αναφέρει θα ηταν πολύ βοηθητική 

Επεξ/σία από dragonfist92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...